Του Γιώργου Νικολάου(by Basketblog.gr)
Mπορεί τα χρήματα να βγαίνουν φέτος από το φτωχό ταμείο της ΚΑΕ με το σταγονόμετρο, αλλά οι διοικούντες την ΑΕΚ ...βλέπουν μπροστά. Σύμφωνα με την "Score Live", ο πρόεδρος Μπάμπης Καραμανλής "έχει στα χέρια του μία πολύ καλή προσφορά (σ.σ. από εταιρία στοιχήματος) τριετούς διάρκειας, και σκέφτεται πολύ σοβαρά να την κλείσει".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα "όχι για την αγωνιστική περίοδο, που διανύουμε, λόγω της χορηγίας από τον ΟΠΑΠ, αλλά και του μονοπωλίου, αλλά για το μεθεπόμενο pρωτάθλημα". Δεν διευκρινίζεται από την καλή εφημερίδα αν η λέξη "μεθεπόμενο" αφορά στην περίοδο 2011-'12, ή στην περίοδο 2012-'13.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
