Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τσέφεριν: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους νομίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για την... «Terrible League»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέα επίθεση στις ομάδες που, εξακολουθούν, να στηρίζουν το εγχείρημα της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο πρόεδρος της UEFA, αναφερόμενος σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, είπε τα εξής: "Εάν το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρεί την UEFA μονοπώλειο τότε οι τρεις σύλλογοι (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους) μπορούν να παίξουν στη δικιά τους... UEFA. Γιατί θέλουν να μείνουν στη δικιά μας. Θέλουν να είναι εδώ και εκεί όμως το εκεί δεν υπάρχει είναι ένα μεταφυσικό μέρος. Νομίζω πως πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη. Ας σταματήσουμε να την αποκαλούμε Super League και ας την λέμε όπως είναι: Τerrible League".

Για τη Γιουβέντους και τον ιδιοκτήτη της, τον Αντρέα Ανιέλι, ο Τσέφεριν είπε πως "η UEFA και η Γιούβε είναι δύο θεσμοί: θα έχουν πάντα σωστές σχέσεις. Δεν θέλω να πω λέξη για το άτομο που ανέφερες: είναι παρελθόν".

Στην ίδια συνέντευξη, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μίλησε και για τις κυρώσεις στον ρωσικό αθλητισμό, εξαιτίας της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όπως τόνισε ο Τσέφεριν: "Μεγάλωσα με τον πόλεμο και έμοιαζε πολύ με σήμερα: ένας πόλεμος μεταξύ αδελφών. Υποφέρουν αυτοί οι λιγότερο τυχεροί, ποτέ οι πολιτικοί. Κανείς δεν έκανε τίποτα στη Γιουγκοσλαβία, ήταν τρομερό. Ευτυχώς για εμάς τους Σλοβένους ο πόλεμος κράτησε μόνο 10 ημέρες. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πυροβολήσω, αλλά όταν ήμουν 23 χρονών ήμουν στον κήπο με την οικογένειά μου. Ένας άντρας ήρθε και είπε, 'ο πόλεμος άρχισε, πρέπει να έρθεις μαζί μου Αλεξάντερ'. Μου το είπε και με στρατολόγησε.

Επιβάλαμε αθλητικές κυρώσεις στη Ρωσία και δωρίσαμε περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ σε παιδιά και πρόσφυγες της Ουκρανίας. Δεν επηρεαζόμαστε από πολιτικούς, αλλά η πολιτική είναι μέρος της ζωής και μπορούμε να την επηρεάσουμε, γιατί έχουμε την υποστήριξη πολλών ανθρώπων. Πείθω τις κυβερνήσεις να επενδύσουν σε υποδομές. Κάποιοι αρχηγοί κρατών ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο, άλλοι λιγότερο. Ο Εμμανουέλ Μακρόν και Ρετζέπ Ερντογάν είναι οπαδοί, η Άνγκελα Μέρκελ επίσης. Δεν νομίζω ότι ο Πούτιν είναι λάτρης του ποδοσφαίρου, προτιμά άλλα αθλήματα. Οι κυρώσεις είναι απαραίτητες: δεν είναι πολιτική, αλλά ανθρωπιστική κρίση"




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ