Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Σίτι, εξόργισε τον Ρόι Κιν, που υποστήριξε πως οι παίκτες του Ράνγκνικ πέταξαν λευκή πετσέτα.
Σχολιάζοντας το παιχνίδι, για λογαριασμό του Sky Sports, ο παλαίμαχος άσος τόνισε: "Είδαμε όλες τις κακοτεχνίες της ομάδας σήμερα. Μπορείς να χάσεις ένα ματς με πολλούς τρόπους, αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν απαράδεκτο. Σταμάτησαν να τρέχουν, να προσπαθούν και τα παράτησαν. Όταν φοράς τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Πέταξαν λευκή πετσέτα και αυτό είναι ντροπή"
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γκάρι Νέβιλ. "Η Σίτι ήταν καταπληκτική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η εικόνα της Γιουνάιτεντ ήταν ντροπιαστική στα τελευταία 25 λεπτά. Δεν είναι τόσο το πρόβλημα το σκορ, όσο η συμπεριφορά της ομάδας μετά το 3-1. Ήταν σαν να πέταξαν λευκή πετσέτα και να έπαιζαν με εννιά παίκτες. Ήταν ντροπή".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

