Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κορυφή στο 90' ο Άγιαξ (VIDEOS)

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90ο λεπτό, ο Άγιαξ γλίωσε τη γκέλα, 3-2 τη Βάαλβαϊκ, και επέστρεψε στην πρώτη θέση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

EREDIVISIE- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άγιαξ-Βάαλβαϊκ 3-2
(33', 37' Αλέ, 89 Τάντιτς/ 51' Κράμερ, 57' Φαν Ντερ Φένε)

Ο Άγιαξ βρέθηκε φάτσα με απίστευτη γκέλα, που θα τον εφερνε εκτός κορυφής. Οι πρωταθλητές προηγήθηκαν 2-0, μέσα στην έδρα τους, αλλά, είδαν την Βάαλβαϊκ να ισοφαρίζει, μέσα σε έξι λεπτά, πριν λυτρωθούν, από την άσπρη βούλα με τον Τάντιτς. Έτσι, με το τελικό 3-2, ο Άγιαξ επανήλθε μόνος στην κορυφή, αφήνοντας δεύτερη την Αϊντχόφεν.

Στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν με κεφαλιά του Αλέ, αλλά ο γκολκίπερ της Βάαλβαϊκ απέκρουσε. Στο 31', ήρθε η σειρά του τερματοφύλακα Ονάνα να αποκρούσει κεφαλιά του Κράμερ της Βάαλβαϊκ, με τον Άγιαξ να ανοίγει το σκορ δυο λεπτά αργότερα. Οι παίκτες του Άγιαξ συνεργάστηκαν άψογα, ο Άντονι πάσαρε στον Αλέ και εκείνος πλάσαρε για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ιβοριανός διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και του Άγιαξ. Από ασίστ του Μπερχάους, ο Αλέ στόπαρε με το στήθος, σούταρε δυνατά και έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, η Βάαλβαϊκ σόκαρε τον Άγιαξ, φέρνοντας το ματς στα ίσα, μέσα σε ένα εξάλεπτο. Στο 51' ο Κράμερ έφυγε πίσω από τη σέντρα, βρέθηκε απέναντι από τον Ονάνα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1.

Στο 57', από βολέ του τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ, η μπάλα έφτασε στον Όντεγκαρντ και εκείνος, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Φαν Ντερ Φένε που ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Άγιαξ βγήκε μπροστά για το γκολ της νίκης και στο 83' ο Αλέ σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά, στο 89' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντούσαν Τάντιτς να εκτελεί εύστοχα για το 3-2.

 

Ναϊμέγκεν-Άλκμααρ 1-3

(44' Γκουτ/ 8', 70' Κάρλσον, 76' Εφτζέν)

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος είναι, αναμφίβολα, η Άλκμααρ. Με τη τελευταία ήττα της, στο πρωτάθλημα, να καταγράφεται στις 7 Νοεμβρίου, στις 14 επόμενες αγωνιστικές, η Άλκμααρ μετράει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το απόγευμα πέρασε νικηφόρα από τη Ναϊμέγκεν, επικρατώντας με 3-1. Στο 8ο λεπτό, ο Γιάσπερ Κάρλσον έκανε το 0-1, με τη Ναϊμέγκεν να ισοφαρίζει, στο 44', με τον Γκουτ. Στην επανάληψη, η Άλκμααρ "κλείδωσε" το τρίποντο, με δυο γκολ σε ένα εξάλεπτο. Στο 70', ο Κάρλσον, με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 1-2 και στο 76ο λεπτό ο Χακόν Εφτζέν διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

 

Τβέντε-Καμπούρ 1-0
(63' Πρόπερ)

Σε ευρωπαϊκή τροχιά παραμένει η Τβέντε, καθώς επικράτησε 1-0 της Καμπούρ και εδραιώνεται στην πέμπτη θέση, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από τη τρίτη Άλκμααρ. Στο 63' ο Ρόμπιν Πρόπερ πέτυχε το γκολ της νίκης με τον Φαν Βολφσβίνκελ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, στο 78', να διπλασιάσει το προβάδισμα της Άλκμααρ, όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Μια νίκη και τέσσερις ήττες, στα πέντε τελευταία παιχνίδια, για την Καμπούρ, η οποία, ωστόσο, δεν κινδυνεύει.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ