Kώστας Κετσετζόγλου και Άκης Γεωργίου κουβεντιάζουν στο podcast του aek365 και του Submarine Magazine για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το ματς με τον Αστέρα και την πολύ δύσκολη συνέχεια
Το Podcast ειναι διαθέσιμo και στις πλατφόρμες της Apple και του Spotify.
Διαδικασία συνδρομής
Απλώς ανοίγετε την εφαρμογή Podcast της Αpple στο κινητό σας (μωβ εικονίδιο στην αρχική), είτε του Spotify και πληκτρολογείτε στην αναζήτηση AEK Cast. Πατάτε το κουμπί ΣΥΝΔΡΟΜΗ (φυσικά δωρεάν) και αυτόματα θα ενημερώνεστε κάθε φορά που θα ανεβαίνει νέα εκπομπή.
Μπορείτε να ακούτε και off-line
Στην εφαρμογή podcast της Apple θα υπάρχει η δυνατότητα να κατεβαίνει η εκπομπή στο κινητό σας και να την ακούτε στον δρόμο, στο αυτοκίνητο, στο μετρό ή όπου κι αν είστε, ανεξάρτητα αν είστε συνδεδεμένοι στο internet ή όχι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Κώστα.μια ερώτηση ή όποιος γνωρίζει που μπορώ να δω τα παιχνίδια της ΑΕΚ σε επανάληψη?
Δεν μπορεις.
Tα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή γράφουμε περίπου τα ίδια. Όμως, ειδικά πέρσυ και φέτος υπάρχει μια ομοιότητα που εξηγεί πολλά. Ένας ικανοποιητικός πρώτος γύρος και ένας καταστροφικός δεύτερος. Για μένα αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Υπερβολικές προσδοκίες που οδηγούν σε απογοήτευση και μετά αρχίζει η κατρακύλα και η απαξίωση. Η ΑΕΚ δεν διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα για να χτυπήσει πρωτάθλημα ούτε σε διευθυντές και scoutingούτε σε προπονητές, ούτε σε παίκτες αλλά εξίσου σημαντικό ούτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρασκηνιακά. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι ειδικά με την παράλληλη κατασκευή του γηπέδου. Εδώ όμως αρχίζουν τα γιατί; Γιατί επικοινωνείς ως στόχο το οτι διεκδικείς το πρωτάθλημα; Αφού δεν μπορείς οικονομικά να το υποστηρίξεις στην πραγματικότητα. Μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι ΑΕΚ και Μελισσανίδης πρέπει να βάζεις ψηλά τον πήχη; Έτσι καίγονται προπονητές και παίκτες μέτριας δυναμικότητας, πολλοί απο αυτούς, και αρχίζουν τα προβλήματα στα αποδυτήρια κλπ. Τελειώνοντας, για μένα πέρα παο τις πόποιες χοντρές αστοχίες στον σχεδιασμό της ομάδας η ΑΕΚ πληρώνει σε μεγάλο βαθμό τον εγωισμό του προέδρου να παραδεχτεί οτι τόσο μπορεί και μετά το την αδυναμία του αυτή την μετακυλά στους υπόλοιπυς
Προσωπικά βλέπω ότι η ομάδα αρχίζει την κατάρρευση όταν τεστάρεται πιο έντονα η αντοχή, η δομή και η ικανότητα της σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Στην αρχή της χρονιάς υπάρχει ενθουσιασμός, πίστη κλπ και αν κάτσουν 1-2 στραβοπατήματα λέμε ''δεν κρίθηκε τίποτα'' κλπ και υπάρχει πίστη. Η ομάδα δεν καταρρέει επειδή υπάρχουν στόχοι. Αυτοί την κρατάνε ζωντανή. Καταρρέει όταν μετριέται με τους αντιπάλους της και αποδεικνύεται στην πράξη ότι είμαστε χειρότεροι απ' αυτούς στο γήπεδο. Και τότε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλονίζεται ανεπανόρθωτα η πίστη στο οικοδόμημα και το οδηγεί στην κατάρρευση γιατί ακριβώς σε αυτή είναι χτισμένο. Στην πίστη. Όχι σε ποδοσφαιρικά κριτήρια. Τη μια όλος ο οργανισμός πιστεύει κάποιον και την άλλη, όταν αυτός αποδεικνύεται ότι δεν μπόρεσε να φέρει την επιτυχία, σταματάει να τον πιστεύει. Το θέμα λοιπόν είναι να υπάρχει σαφές ποδοσφαιρικό πλάνο, με βάση το οποίο παίρνονται οι κομβικές αποφάσεις που αφορούν την ομάδα και από το οποίο να απορρέει η πίστη σε αυτό που χτίζουμε, ώστε να υπάρχουν και αγωνιστικά κριτήρια όταν έρχεται η ώρα της κρίσης. Αλλιώς αν το μόνο κριτήριο είναι οι τίτλοι, οι μέτριοι δεν θα βελτιωθούν ποτέ ώστε να φτάσουν να γίνουν καλοί.
Συμφωνώ στα περισσότερα από τα γραφόμενά σου. Στο μόνο που διαφωνώ είναι στους στόχους που λες, καμιά ΠΑΕ ΑΕΚ δεν επικοινώνησε ότι έχουμε στόχο το πρωτάθλημα. Οι "δημοσιογράφοι" του ρεπορτάζ της ΑΕΚ τα γράφουν αυτά, για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. Αν κάνω λάθος και υπάρχει κάποιο αρχείο με δελτίο τύπου που μιλά για πρωτάθλημα, τότε να με συγχωρήσεις!
Μιλόγεβιτς: ''Εμείς είμαστε εδώ για να την οδηγήσουμε εκεί που αξίζει στην ιστορία της: σε μεγάλα παιχνίδια και τίτλους''
Γιαννίκης: ''Θα κάνω τα πάντα για να διεκδικήσουμε τίτλους''... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οι προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζουν τους αγωνιστικούς στόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ ή όχι;
Μια πρόταση και ταυτόχρονα η εφαρμογή της μας οδήγησε εδώ..
"Όλα τα χρήματα του ch.l θα πάνε στο γήπεδο.."
Από τότε έχουμε πάρει την κατηφόρα χωρίς φρένο..
Δηλαδή κακώς φτιάχνουμε γήπεδο! Αυτό εννοείς; Αν δεν το εννοείς, πως αλλιώς φτιάχνονται τα γήπεδα, αν όχι με λεφτά; Εχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο; Αυτό λέγεται διαλογική συζήτηση. Αυτό που κάνεις εσύ λέγεται αφοριστικό τσιτάτο, Γκεμπελικού τύπου! Αναμένω απάντηση γιατί συνήθως η προπαγάνδα δεν μπαίνει σε αυτή την διαδικασία!
Όχι ρε Τζιμ..προς θεού!
Αλλά αν χρωστούσες στο γήπεδο εκατό χιλιάδες...
Τι θα γινόταν??
Κατά πρώτον δεν υπάρχει νούμερο 100 χιλιάδες, από την άλλη ή παίρνεις δάνειο η δεν παίρνεις! Και βέβαια υποθηκεύεις το μέλλον της εταιρείαςΑν ήταν τόσο απλό γιατί δεν εμφανίστηκαν κάποιοι από τις χιλιάδες που σκίζουν τα ρούχα τους σήμερα;
To νούμερο 100 χιλιάδες το έφερα ως παράδειγμα..
Αλλά έστω .και ένα εκατομμύριο να χρωστάς.. υποθηκεύεται το μέλλον της ΑΕΚ?
Ενω ότι έχεις πληρώσει 78 προπονητές και άλλα τόσα παιχτακια της σειράς είναι καλύτερα???
Είπες ότι αν πάρεις δάνειο υποθηκεύεις το μέλλον της εταιρείας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πάρει δάνειο τα τελευταία χρόνια;
Δεν μας βγήκε ο προπονητής φέτος. Ξεχνάμε όμως μια λεπτομέρεια. Ήταν προαποφασισμένο ότι αν έλεγε όχι ο λουγκρέσκου ότι θα παίρναμε το μιλόγεβιτς? Γιατί ο Μιλόγεβιτς ανακοινώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο λουγκρέσκου που δεν ήθελε να επιστρέψει ελλάδα υπέγραφε στον παοκ. Και λέω μήπως το ότι ήρθε ο Μιλόγεβιτς ήταν μόνο και μόνο για το επικοινωνιακό φιάσκο? Και λόγω αυτού του φιασκου θυσιάσαμε μια ολόκληρη χρονιά και την ευρωπαική μας προοπτικη? Για να ξέρουμε και τι επιπτώσεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχουν όλα.
Δηλαδή είναι δυνατόν ο πρόεδρος να ξεγελιέται έτσι και να πέφτει σε τέτοια απανωτά λάθη και να λέμε ότι μόνο τα στελέχη είναι άχρηστα?
Ελεύθερος από την Κράσνονταρ ο Κλάεσον!
και ο εμπαμπε το καλοκαιρι
Λογο Κρασνοντάρ, τι να σου πω ρε φιλε, μυαλο κουκουτσι, σε χαλαει να τον εχεις του χρονου,
ειπα εγω οτι με χαλαει? Αυτονα θα τον χαλαει
Θα επιβίωνε ο Γιοβάνοβιτς στην ΑΕΚ;
Γιατί ψαχτηκε να φύγει ο Μιλογεβιτς;
Ποιοι δημιουργούν το αρρωστημένο περιβάλλον για τον κάθε προπονητή;
Πώς και δεν έφυγαν ακόμα οι Κονέ Παπαδημητρίου;
Ποιος πρότεινε τον Γιαννίκη στον Μελισσανίδη;
Καλό μεσημέρι Σαββάτου και καλή Καθαρή Δευτέρα κύριε Κετσετζόγλου και κύριε Γεωργίου!!! Πρέπει να γίνει αυτοκριτική και να αλλάξει η προσέγγιση τα κριτήρια κι η στοχοθεσία - από τη διοικητική ομάδα δίπλα στον κύριο Μελισσανίδη!! Σάντος και ξερό ψωμί!!! Και ... αν, κι αν λέω ο 68χρονος Σάντος δεν δεχτεί, τι κάνουμε;; Εναλλακτική; Προγραμματισμός από ποιούς; Έχουν τη δύναμη να "μιλήσουν", να "πείσουν για αλλαγή σχεδίου"; Γιατί το ΖΗΤΗΜΑ είναι ένα το ΟΡΑΜΑ!! Στο γήπεδο το ΟΡΑΜΑ ήταν το μεγάλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κίνητρο - δικό μας ΓΗΠΕΔΟ - ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή μετά την ΙΔΡΥΣΗ της ΑΕΚ!!! Το ΟΡΑΜΑ για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας ποιό είναι;; Ρωτάω κύριοι - το "έτσι είναι" του Κετσε - δεν με καλύπτει - ως φίλαθλο 50 χρόνια - ΟΡΑΜΑ και ΣΤΟΧΟΣ θα πρέπει να ειναι η ΚΟΡΥΦΗ στην ΕΛΛΑΔΑ και η ΕΥΡΩΠΗ Κι αυτό πρέπει να γίνει ΟΝΕΙΡΟ και ΠΑΘΟΣ για το κύριο Μελισσανίδη και για όλους τους μέσα στην ΑΕΚ (μέχρι και τον φύλακα και τον κηπουρό και τον σεκιουριτά) ΠΙΣΤΗ και ΠΟΘΟΣ γι αυτό το ΟΝΕΙΡΟ!!! Να βάλουν ΟΛΟΙ όλες τους δυνάμεις να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια για να το πραγματοποιησουν! Με πρώτο τον κύριο Μελισσανίδη - είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ! Και βέβαια δεν μπορεί να το κάνει μόνος του - όπως και με το ΓΗΠΕΔΟ - χρειάζεται να επενδύσει και να προσλάβει πολλούς ειδικούς, τους καλύτερους, όπως έκανε και με το ΓΗΠΕΔΟ: Ειδικούς 1) εκγύμναση - όχι μόνο ότι φέρει ο προπονητής - 2) Διατροφή - ειδικό με ομάδα από μαγείρους με πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ποδοσφαιριστή, 3) Προπονητές τερματοφυλάκων που έχουμε τεράστιο πρόβλημα, προπονητές για εκτελέσεις στημένων, πλαγίων, 4) Αθλιάτρους και Φυσιοθεραπευτές - ομάδα για κλασσική και ομάδα και για εναλλακτική, ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπευή - αν είναι δυνατόν από ΧΘΕΣ!!! Αν θέλουμε να είμαστε στο ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (γιατί αυτό ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!) ΟΦΕΊΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ - Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ!! Και πιστεύω ότι αν δει όλα αυτά ενας προπονητής όπως ο Σάντος ή ανάλογου βεληνεκούς τότε θα έρθει "τρέχοντας", θα θέλει να εργαστεί και να τα δώσει όλα στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα!!!