Δραματικές είναι οι στιγμές στην Ουκρανία με το Κίεβο να βρίσκεται υπό πολιορκία και τις αρχές να αναφέρουν ότι στα προάστια της πόλης έχουν εγκλωβιστεί σε συντρίμμια πολυκατοικίας τουλάχιστον 100 άνθρωποι, μετά από βομβαρδισμούς των Ρώσων.
Παράλληλα συνεχίζεται το σφυροκόπημα στη Χερσώνα με τις ρωσικές δυνάμεις παράλληλα να απειλούν και το γειτονικό Μικολάιβ.
Οπως μεταδίδει το CNN, ο επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Μικολάιβ είπε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν βρίσκονται πια μέσα στην πόλη, παρότι υπήρξαν μάχες νωρίτερα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Ουκρανοί κατάφεραν να τους απωθήσουν και πλέον βρίσκονται έξω από την πόλη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

