H Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (4/3, 21:00) και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.
Ο Έλληνας φόργουορντ μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του είπε ότι «αντιμετωπίζουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ ταλαντούχους αθλητές και παραδοσιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά».
Όσο για τη δική του επιστροφή στο ΟΑΚΑ όπου αγωνίστηκε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; «Για μένα προσωπικά, θα είναι χαρά που θα δω πολλούς φίλους μου και θα αντιμετωπίσω μία ομάδα που θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτά που έκανε για μένα και τις όμορφες αναμνήσεις που μοιράστηκα με συμπαίκτες και προπονητές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

