Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αθώωση Εθνικού για τα γεγονότα με την Θύελλα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε την αθώωση του Εθνικού για τα γεγονότα της αναμέτρησης με την Θύελλα στη Ραφήνα και την εξάλειψη του υπολοίπου της ποινής (απέμεναν δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών) και μέρους του προστίμου των 2000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις

Δέχτηκε τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού και του Αθανασίου Μετεβελή και μεταρρύθμισε την υπ’ αριθμ. 81/ 2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επέβαλε στον δεύτερο εκκαλούντα χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ, του εκκαλούμενου σωματείου ευθυνόμενου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν. Επέβαλε στον Εθνικό χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ