Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Τζιμάκος επιστρέφει

Νέα παράσταση από 29 Οκτωβρίου με όνομα «MNIMONIUM 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά το εμπνευσμένο «Vasileros Vromas» ο Τζίμης Πανούσης είναι έτοιμος για ένα ακόμα... υπερθέαμα. Όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του (tzimakos.gr) ξεκινά παραστάσης από τις 29 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο. Το όνομα αυτή τη φορά της παράστασης είναι «MNIMONIUM 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ» και είναι φυσικά μέσα στην επικαιρότητα.

Η σχετική... ανακοίνωση:

«MNIMONIUM 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ

Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο 143 της αμαρτωλής Λεωφόρου, κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 22.30 το βράδυ παρουσιάζεται το δράμα εποχής: «MNIMONIUM 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΤΑ». Μπάτσοι, γουρούνια, τροχονόμοι και ο Τζίμης Πανούσης με αφορμή την οικονομική κρίση βγαίνουν και πάλι στη Συγγρού. Μια σειρά παραστάσεων... που θα συζητηθεί... από 29 Οκτωβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. «Ελάτε να καπνίσουμε ελεύθερα με άλλοθι την παράσταση....»

Παρασκευή & Σάββατο Ώρα Έναρξης: 22:30»

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ