Επιμένει ο Αντρέα Ανιέλι για τη νέα λίγκα, την European Super League! Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει ο «Telegraph», ο πρόεδρος της Γιουβέντους ετοιμάζεται την προσεχή Πέμπτη να παρουσιάσει το νέο του πλάνο.
Οπως τονίζεται στο ρεπορτάζ μέσα στις αλλαγές που θα παρουσιάσει είναι η εισαγωγή ενός παραδοσιακού εγχώριου προκριματικού πρωταθλήματος και οι σύλλογοι που θα υποστηρίξουν αυτό το πλάνο θα επιτρέψουν τη δημιουργία νέων ομάδων σε χώρες όπως το Λουξεμβούργο, καθώς και πόλεις όπως το Δουβλίνο.
Η UEFA και η Premier League πιστεύουν ότι ούτε αυτή τη φορά θα υπάρξει αντίκρισμα σε αυτό το νέο πλάνο, αλλά Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι μια συμφωνία μπορεί ακόμα να γίνει πραγματικότητα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
