Quantcast
NEWS
42 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κατάρρευση της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο: Χειρότερη συγκομιδή ακόμα και από πέρυσι!

Οι αριθμοί της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια του δευτέρου γύρου σοκάρουν και είναι -μέχρι στιγμής- χειρότεροι ακόμα και από τους αντίστοιχους του περσινού δεύτερου γύρου στον οποίο η ομάδα είχε καταρρεύσει!

Ο δεύτερος γύρος εξελίσσεται με εφιαλτικό τρόπο για την ΑΕΚ, αφού η «Ένωση» στο δεύτερο μισό της κανονικής περιόδου κάνει πορεία ομάδας υποδεέστερης ταχύτητας στο πρωτάθλημα. Σε 11 αγώνες μέχρι στιγμής και με μόλις δύο ματς να απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια, η ΑΕΚ έχει μαζέψει μόλις 15 βαθμούς από τους 33 προσδοκώμενους. Ο απολογισμός 5 νίκες και 6 ήττες στον δεύτερο γύρο δεν είναι ένα στατιστικό που ταιριάζει στο μέγεθος της «Ένωσης» αλλά ούτε και στα δεδομένα του χαμηλού επιπέδου πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Είναι χαρακτηριστικό πως η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο είναι κατά μόλις πέντε βαθμούς υψηλότερη σε σχέση με τη συγκομιδή του Μιλόγεβιτς στο ξεκίνημα της περιόδου. Τότε η «Ένωση» είχε μαζέψει 10 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, ενώ τώρα έχει μαζέψει 15 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές!

Η κατάρρευση που κάτι θυμίζει…

Σοκαριστική είναι και η σύγκριση με τον περσινό δεύτερο γύρο. Με όποιον άνθρωπο μέσα ή γύρω από την ΑΕΚ μιλούσες το περασμένο καλοκαίρι, το πρώτο που θα σου έλεγε ενόψει της νέας σεζόν θα ήταν ότι η ομάδα πρέπει να αποφύγει την εφιαλτική εικόνα που είχε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και παρουσίασε τα γνωστά σημάδια κατάρρευσης. Τελικά το παραπάνω όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε αλλά τα πράγματα έγιναν και χειρότερα!

Χειρότερη συγκομιδή ακόμα και από πέρσι!

Στον πολύ κακό δεύτερο γύρο της περσινής σεζόν η ΑΕΚ είχε μαζέψει 21 βαθμούς. Φέτος έχει μαζέψει μόλις 15, με δύο ματς να απομένουν, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που νικήσει ΠΑΟΚ και Τρίπολη, το πολύ-πολύ να ισοφαρίσει την περσινή της συγκομιδή. Βέβαια αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δε δικαιολογείται να έχει κανενός είδους αισιοδοξία ότι θα κερδίσει κάποιον αντίπαλο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο να γράψει φέτος το κοντέρ έναν πιο αρνητικό απολογισμό ακόμα και από πέρσι! Απίστευτο σενάριο για μια ομάδα που ενισχύθηκε σε τόσο μεγάλη κλίμακα το περασμένο καλοκαίρι, επένδυσε χρήματα και διαθέτει -αν όχι την καλύτερη- μια από τις καλύτερες μεσοεπιθετικές γραμμές σε όλη τη Λίγκα!

Μέσα σε όλα και ένας αποκλεισμός

Αν προσθέσει κανείς σε όλα τα παραπάνω ότι η ομάδα αποκλείστηκε και από το Κύπελλο, που τουλάχιστον πέρσι την κράτησε μέχρι το Πάσχα, αντιλαμβάνεται ότι αφενός η αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ είναι πολύ κακή και αφετέρου αυτό δε δικαιολογείται με βάση τις μονάδες που έχει η ομάδα, οι οποίες λίγους μήνες πριν είχαν «ψήσει» τον κόσμο ότι μπορούν να κάνουν την ομάδα διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. 

 

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ