Ικανοποίηση φυσικά στις τάξεις του ΠΑΟ μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, με τον Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην CosmoteTV αφενός να εξηγεί πώς ήρθε αυτό το 3-0, αφετέρου να μιλάει για την κατάσταση στην ομάδα του. Αναλυτικά:
«Μέχρι τώρα κάναμε αρκετά παιχνίδια και καλά παιχνίδια που δεν πήραμε αποτελέσματα. ήταν πιο δύσκολο αυτό το παιχνίδι απ’ όλα τα υπόλοιπα, γιατί ερχόμασταν από αποτελέσματα που δεν ήταν στο επίπεδο του ΠΑΟ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο, αν και τους έχουμε απογοητεύσει πολύ φέτος. Μας βοήθησαν».
Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι;
«Κρίθηκε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου καταφέραμε μέσα από το τραζίνσιον να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο στην ΑΕΚ, λόγω και του σκορ ίσως. Ειμαι χαρούμενος που είμαστε εμείς η πλευρά των νικητών. Η ΑΕΚ ήταν καλή. Εκανε καλό παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πειθαρχημένοι και σωστή στην κόντρα επιθέσεις που κάναμε».
Για τη συνέχεια;
«Το να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση δεν είναι ευχάριστο. Εχουμε όμως υποχρέωση να παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν είναι η χρονιά που μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματά μας. Μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση στη συνέχεια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!