Η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, αποκάλυψε ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κινείται «μυστικά» και έχει έλθει σε επαφή με τον διάσημο μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να αποκτήσει τον Ερλινγκ Χάαλαντ και τον Νουσέρ Μαζραουί.
Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται ότι έγινε μυστική συνάντηση, στο Μονακό, ανάμεσα στον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, τον τεχνικό σύμβουλο του ισπανικού συλλόγου, Ζόρντι Κρόιφ και τον Ραϊόλα.
Σκοπός του Ισπανού παράγοντα, είναι να... προλάβει τους άλλους μεγάλους συλλόγους και ειδικά τον ιστορικό αντίπαλο, την Ρεάλ Μαδρίτης. Διότι μπορεί η ρήτρα του Χάαλαντ, να είναι στα 75 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο σύλλογος που θέλει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Νορβηγού επιθετικού, θα πρέπει να ικανοποιήσει και τις κολοσσιαίες απαιτήσεις του Μίνο Ραϊόλα.
Στην ίδια συνάντηση, συζητήθηκε και ένα άλλο θέμα. Αυτό του Μαροκινού οπισθοφύλακα, Νουσέρ Μαζραουί, ο οποίος εντυπωσιάζει με τον Άγιαξ. Το συμβόλαιο του 24χρονου άσου, λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν αναμένεται να επεκταθεί, προκειμένου να μπορέσει να διαπραγματευθεί ελεύθερα με τον σύλλογο της επιλογής του. Η Μπαρτσελόνα, που επιθυμεί να ενισχύσει την άμυνά της, έχει βάλει εδώ και καιρό στο «στόχαστρο» της, τον Μαζραουί.
Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα, εκτιμούν ότι αυτή η μεταγραφή θα διευκόλυνε σίγουρα και αυτήν του Ερλινγκ Χάαλαντ. Γιατί όπως ο Νορβηγός, έτσι και ο Μαζραουί εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός ατζέντης θα μπορούσε λοιπόν να επιλέξει την... τοποθέτηση των δύο πελατών του στην ίδια ομάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

