Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έρικσεν: Δεν περίμενα να νιώθω τόσο καλά το σώμα μου στο γήπεδο

Ο Κρίστιαν Έρικσεν όση δουλειά κι αν είχε ρίξει τους τελευταίους μήνες, εξεπλάγην με το πόσο καλά ανταποκρίνεται το σώμα του και η καρδιά του στο γήπεδο έπειτα από δυο συμμετοχές σε φιλικά ματς με την Μπρέντφορντ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετράει πλέον αντίστροφα για την ολική επαναφορά του στην Premier League και την εμφάνισή του σε επίσημο ματς κορυφαίου επιπέδου για πρώτη φορά μετά το καρδιακό επεισόδιο του περασμένου καλοκαιριού στο Euro.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει ήδη δυο συμμετοχές σε φιλικά παιχνίδια με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, ενώ, στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, έπαιξε 80 λεπτά και είχε δυο ασίστ!

 «Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι πολύ καλά και σωματικά και πνευματικά. Ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ, αλλά δεν περίμενα ούτε εγώ να νιώθω τόσο καλά το σώμα μου στο γήπεδο. Εξπλάγην... Αισθάνομαι τρομερά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Έχω ενθουσιασμό να πάρω τη μπάλα και να παίξω...» είπε ο Δανός μεσοεπιθετικός.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ