Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές αλλά και απλοί φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζουν τις δωρεές, για το Μουσείο της ΑΕΚ στην "OPAP Arena", παραδίδοντας σημαντικά εκθέματα.
Σειρά είχε ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης, που παρέδωσε, δια χειρός της κόρης του Όλγας, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που φορούσε στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην ΑΕΚ, και βέβαια στην ιστορική πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος 1982-1983.
*Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο email aekmuseum@aekfc.gr υπ' όψιν των κ.κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επαιζε ο Βρανιες το 83 στην ΑΕΚ?
Ίδιος
μπράβο και στον Παραπραστανιτη . 1982, 1983 α ρε γαμωτο αναμνησεις .....!!!! ωραιες εποχές και ποδοσφαιρικά !