Στο "Σέλχαρστ Παρκ", ο Ρομέλου Λουκάκου είχε, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, μόνο επτά επαφές με την μπάλα, σε όλο το 90λεπτο, σύμφωνα με την Opta, αριθμός που είναι ο μικρότερος, για οποιονδήποτε παίκτη με 90+ λεπτά συμμετοχής σε ένα ματς, από τότε που γίνεται η καταμέτρηση, τη σεζόν 2003-04 και έπειτα.

Παρά τη κακή εμφάνιση του Βέλγου επιθετικού, η Τσέλσι νίκησε και ο Τόμας Τούχελ υπογράμμισε πως ο Λουκάκου δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Σχολιάζοντας το στατιστικό, ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Τα στατιστικά είναι εκεί, τα δεδομένα διηγούνται μία ιστορία. Και αυτή η ιστορία λέει πως ο Ρομέλου κόντρα στην Πάλας δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι και ότι δυσκολεύεται πολύ να μπει στο παιχνίδι μας.
Μπορεί να συμβεί σε επιθετικούς που παλεύουν να βρουν την αυτοπεποίθησή τους ή που κουράζονται να βρουν χώρους απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται καλά, όμως θα πρέπει να βρούμε μία λύση.
Τι θα κάνουμε δεν το ξέρω ακόμα, αλλά ξέρω πως την τωρινή κατάσταση δεν την θέλει ούτε Λουκάκου ούτε εμείς. Μας απασχολεί η κατάσταση αλλά θα τον προστατέψουμε επειδή είναι παίκτης μας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

