Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πήρε τον πρώτο τελικό παραμονής ο Απόλλων Σμύρνης

Σε ένα ματς δίχως αύριο, η Ελαφρά Ταξιαρχία πέτυχε δύο τέρματα και επικράτησε της Λαμίας με 1-2 ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

SUPER LEAGUE 1, 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Αθ. Διάκος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Κουτσιαύτης

Ματς... do or die το σημερινό για τον Απόλλωνα Σμύρνης και με τέρματα των Ιωαννίδη (29') και Παμλίδη(53') επικράτησε της Λαμίας με 1-2 στη Φθιώτιδα και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για παραμονή στη Super League. Νίκη μετά από 120 ημέρες για την Ελαφρά Ταξιαρχία που έπαιζε με δέκα παίκτες έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο λόγω της αποβολής του Ντεντάκη στο 69'. Μείωσε με πέναλτι του Μανούσου η Λαμία στις καθυστερήσεις.

Mόλις στο 2' η Ελαφρά Ταξιαρχία απείλησε με τον Γκαραβέλη να σταματά τον Μαρτίνες σε τετ-α-τετ. Απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες με πλασέ του Αραμπούλι η Λαμία στο 8'. Άστοχο ήταν και το σουτ του Γκέντσογλου στο 12' για να αναγκάσει ο Αντέτζο τον Κότσαρη σε σπουδαία επέμβαση ένα λεπτό μετά. Ο Απόλλων απείλησε στο 15' με τον Ιωαννίδη να πιάνει το σουτ στη κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά την μπάλα να περνά ελάχιστα αουτ. Ελάχιστα αουτ έφυγε και η κεφαλιά του Ρόγνκνε στο 20'. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 29'. Μετά από σέντρα του Ντεντάκη από τα δεξιά, ο Ιωαννίδης νίκησε τον Αντέτζο στο αέρα και με όμορφη κεφαλιά «προσγείωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη! Η Λαμία δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να απαντήσει στο γκολ. Αντίθετα, στο 40' γλίτωσε από δεύτερο γκολ αφού ο Προβυδάκης δεν σημάδεψε σωστά(έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη).

Οι αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου στην ανάπαυλα δεν βοήθησαν την ομάδα του. Η Λαμία δεν έγινε επιθετική. Ο Απόλλων έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Παμλίδη στο 53'. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, στριφογύρισε και αφού οι παίκτες της Λαμίας του έκαναν άμυνα με... τα μάτια, βρήκε τον χώρο και σούταρε νικώντας τον Γκαραβέλη. Μετά το 0-2 και την μαζική οπισθοχώρηση του Απόλλωνα η Λαμία έκανε κάτι επιθετικά. Ο Κότσαρης σταμάτησε Μπεχαράνο και Αραμπούλι στο 61'. Ο Γκέντσογλου αστόχησε ένα λεπτό μετά με το κεφάλι από καλή θέση. Ενώ μετά το 69' και την σωστή αποβολή του Ντεντάκη η πίεση της Λαμίας έγινε ακόμα πιο έντονη. Στο 81' ο Τσούκαλος έχασε για εκατοστά την ευκαιρία να βρεθεί στην πορεία της μπάλας και να την στείλει προς την εστία του Κότσαρη, ενώ στο 83' ο Μανούσος μετά από κόρνερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα για εκατοστά(!) πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη. Στις καθυστερήσεις η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μανούσο. Ο έμπειρος επιθετικός το μετέτρεψε σε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο(90' Τζανδάρης), Γκέντσογλου(71' Βέλλιος), Μπανγκουρά(46' Μανούσος), Νούνιες(46' Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι(62' Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ρόγκνε, Μαρτίνες(72' Παπαγεωργίου), Τσίμπσαχ(46' Κάστρο), Παμλίδης(87' Μπακόγκο), Γιαννιώτας(67' Τσιλούλης), Ιωαννίδης(87' Ράιλι)




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ