Η Ολλανδία επικράτησε με 4-1 της Σουηδίας για τα προκριματικά του EURO 2012 με τον Κλας Γιάν Χούντελααρ να πετυχαίνει δυο γκολ και να φτάνει τα 24 με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο επιθετικός της Σάλκε βρίσκεται πλέον στην ένατη θέση του πίνακα των σκόρερ της Εθνικής Ολλανδίας ισόβαθμος με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν.
Ο Χούντελααρ έφτασε τα 24 γκολ σε 40 αγώνες ενώ ο Φαν Μπάστεν σημείωσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων παίρνοντας μέρος σε 79 παιχνίδια με την φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας.
Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ βρίσκεται ο Πάτρικ Κλάιφερτ ο οποίος σε 79 παιχνίδια είχε σημειώσει 40 γκολ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
