Quantcast
NEWS
22 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έλυσε το συμβόλαιο του Χνιντ η ΑΕΚ

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Τυνήσιος αμυντικός είναι πλέον ελεύθερος

Τίτλοι τέλους με Νασίμ Χνιντ. Μία από τις χειρότερες επιλογές κεντρικών αμυντικών στην ιστορία της ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την Ένωση. Ο Τυνήσιος αμυντικός που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς το καλοκαίρι του 2020,βρισκόμενος στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του.

Θυμίζουμε πως ο Νασίμ Χνιντ, είχε δοθεί δανεικός στην Αλ Σαλίγια μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα από το Κατάρ έκοψε μονομερώς τον δανεισμό του. Ο Χνιντ είχε συμβόλαιο μέχρι το 2024 το οποίο και έλυσε, μετά τη συμφωνία που υπήρξε με την ΑΕΚ, και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.  Θυμίζουμε πως ο Νασίμ Χνιντ αποκτήθηκε από την Σφαξιέν το καλοκαίρι του 2020, έναντι περίπου 700.000, και φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ 14 φορές.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ