Λύση για την εκκρεμότητα της αναμέτρησης της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδωσε η FIFA, που ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα γίνει από την αρχή, σε μέρος και ημερομηνία που θα ορίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Σεπτεμβρίου του 2021 αλλά είχε διακοπεί μετά από έξι μόλις λεπτά, όταν οι υγειονομικές Αρχές της Βραζιλίας είχαν εισβάλει στο γήπεδο κάνοντας λόγο για παρατυπίες στα πιστοποιητικά των φιλοξενούμενων.
Είχε ακολουθήσει χάος, με την αναμέτρηση να αναβάλλεται. Εντέλει, η FIFA αποφάσισε ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, ενώ επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα ύψους 550.000 ελβετικών φράγκων στην Ομοσπονδία της Βραζιλίας και 250.000 στους Αργεντίνους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!