Κλειστό για ένα 24ωρο αναμένεται να παραμείνει το «Ελ Βενιζέλος» την προσεχή Κυριακή και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα αεροδρόμια όλης της επικράτειας, εξαιτίας της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Η αποστολή της ΑΕΚ, που θα βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη μία μέρα πριν, έχει προγραμματίσει να επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη με πτήση τσάρτερ. Ωστόσο, μάλλον θα αναγκαστεί να διανυκτερεύσει για μία ακόμα μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Και αυτό δεν θα ήταν μεγάλο πρόβλημα, αν την Τετάρτη δεν υπήρχε και άλλο ταξίδι, αυτή τη φορά για το Βέλγιο και το παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Ο χρόνος πιέζει και ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποκλείεται να χάσει μία προπόνηση από την προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Βέλγους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ΜΟΙΡΑ το έχει ΓΡΑΨΕΙ και είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ...............................ΑΡΗΣ - ΑΕΚ ...0 - 1 (ΤΕΛΙΚΟ)
AS TOUS VALI O MELISSANIDIS STO JET TOU!!!!!!!!!! KAI NA PETAKSI KATO APO TA RADAR O DIKEFALOS AETOS !!!!!!!!! OUTE FAA DEN THA MAS AGIKSI ETSI!!!!!!!!!!