Ενώπιον της 12ης τακτικής ανακρίτριας οδηγήθηκε πριν από λίγο η 29χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της Ανδρέα από κοινού με τον 33χρονο σύντροφο της, στην Κυψέλη.
Νωρίτερα είχε προσαχθεί στην εισαγγελία για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της. Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την αστυνομία στις εισαγγελικές αρχές μετά τη σύλληψη του 33χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 29χρονη.
Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Η ίδια και ο σύντροφός της συνελήφθησαν χθες, όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη.
Η 29χρονη μητέρα ήταν μπροστά στην κακοποίηση του παιδιού από τον σύντροφό της. Αλλά όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει το γιο της που εξέπνευσε τελικά με μαρτυρικό τρόπο, αλλά έπαιζε... ηλεκτρονικά στον υπολογιστή της, όπως είπε στους άναυδους αστυνομικούς.
Ο κυνισμός των δύο, της μητέρας και του συντρόφου της, σοκάρει.
«Θα το εξαφανίσω εγώ». Αυτά τα λόγια φέρεται να είπε ο Πολωνός στην 29χρονη , πέντε χρόνια πριν , όταν το παιδί βρήκε ασφυκτικό θάνατο, από τα χέρια του, στο δώμα- κολαστήριο της οδού Σκιάθου 5, στην Κυψέλη.
Όπως ομολόγησε, -για μια ακόμα φορά - είχε βάλει τιμωρία το 7χρονο αγοράκι.
Το είχε όρθιο και νηστικό , με αποτέλεσμα κάποια στιγμή το παιδί να αρχίσει να διαμαρτύρεται.
Τότε ήταν που στο προσωπάκι, του έβαλε μονωτική ταινία με αποτέλεσμα το παιδί λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

