Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μητέρα 19χρονου Άλκη: Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους (VIDEO)

«Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου», λέει περιγράφοντας το δράμα που βιώνει


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την τεράστια απώλεια που βιώνει και την συμπαράσταση που δέχεται από τον κόσμο μίλησε σήμερα η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, κάνοντας παράλληλα λόγο για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που πάει να ξεκινήσει από τη μεριά των κατηγορουμένων, στο οποίο η ίδια δεν θέλει καμία συμμετοχή.

Μιλώντας στον Alpha, η κυρία Μελίνα κατέστησε σαφές πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και πως τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, αναφερόμενη σε πληροφορίες που θέλουν την πλευρά των κατηγορούμενων να προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες, είπε τα εξής: «Επειδή πάει να ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά, θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε καμία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα, καμία τέτοια κίνηση»

«Αν έχει ξεκινήσει να σταματήσει εδώ. Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου», τόνισε και συμπλήρωσε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Αναφορικά με το πώς βιώνει το βαρύ πένθος της σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του Άλκη, ανέφερε: «Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει» και υπογράμμισε ότι η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους μας, οικογένειες, γονείς, όλους τους φορείς, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως είπε: «Ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο... Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς».

Στον Alpha παρουσιάστηκαν και εικόνες από το δωμάτιο του Άλκη, στο οποίο έχουν μπει τα αντικείμενα που άφησε ο κόσμος στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου, ανάμεσα στα οποία και φανέλες από διάφορες ομάδες. «Όλοι μαζί μία αγκαλιά, τα έβαλα έτσι για να συμβολίζουν κάτι, δεν τα πέταξα έτσι (τυχαία), όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν έναν συμβολισμό...»

«Τα μηνύματα είναι συγκινητικά, έρχονται ακόμα άλλες 12 σακούλες, είναι όγκος μηνυμάτων» συνέχισε η κυρία Μελίνα, παρουσιάζοντας μηνύματα και φανέλες διάφορων ομάδων.

«Όλη αυτή η δύναμη, την πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης» τόνισε και επεσήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα». Ακόμη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τεράστια αγάπη» που λαμβάνει. «Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν» κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ