Από ώρα σε ώρα στα χέρια των ελληνικών Αρχών θα βρίσκεται ο 20χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 20χρονος που έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να δικαστεί στην Ελλάδα, μετά από άτυπη συνεννόηση των Αρχών της Ελλάδας και της Αλβανίας θα πάει στην Κρυσταλλοπηγή για να παραδοθεί.
Αναλυτικότερα, ο νεαρός θα αφεθεί ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές για να παραδοθεί στις ελληνικές.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 20χρονος προτιμά, αν τυχόν καταδικαστεί, να εκτίσει την ποινή του στην Ελλάδα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
