Δεν είχε διάθεση παρά μόνο για λίγα λόγια ο Αργύρης Γιαννίκης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής είπε στην Cosmote TV: «Τεράστιο σοκ. Δύσκολη στιγμή. Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα πρέπει κάθε χρόνο να κερδίζει τίτλους. Δεν τα καταφέραμε φέτος ούτε εμείς. Αυτή τη στιγμή μόνο στεναχωρημένος και απογοητευμένος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλησπέρα πρώτη φορά θα σχολιάσω σε άρθρο αν και είμαι χρόνια στο αεροδρόμιο 365 Σαν οπαδός της ΑΕΚΑΡΑΣ βλέπω ότι το οι οπαδοί της ομάδας είναι για τα γέλια... Δεν πρέπει να αλλάξουμε προπονητή ο Γιαννικης πρέπει να μείνει στην ομάδα να στηριχθεί από όλους και όταν λέω από όλους εννοώ από την διοικηση και από εμάς όλους μια φορά ρε να πάρουμε θέμα από άλλες ομάδες εξωτερικό που στηρίζουν προπονητές στα δύσκολα έχουμε γίνει ανέκδοτο με τις τόσες αλλαγές προπονητών. Μπορεί ο Γιαννικης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να είναι προπονητής της ΑΕΚ Μπορεί και να μην είναι αλλα αυτό για να το καταλάβουμε θέλει χρόνο και άστε της μαλακιες ότι μέχρι τώρα είχε χρόνο, πρέπει να σταματήσουμε να το παίζουμε ξερολες ας αφήσουμε της μαλακιες ότι κάνει άσχετες αλλαγές, ότι κοιμάται, ότι δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Και δεν θέλω να δω κανέναν να μου πει ότι η ΑΕΚ παλιά ότι πιο μεγάλη απογοήτευση από τότε που έπεσε η ομάδα ότι τέτοια χάλια δεν έχουμε ξαναδεί αυτά για εμένα είναι μαλακιες γιατί ξεχνάμε εύκολα αποκλεισμούς σε κύπελλο αποκλεισμούς σε Ευρώπη από ομάδες κατώτερου επιπέδου. Και όσο για τους δημοσιογράφους που γράφουν ότι μαλάκια τους κατέβει δεν σχολιάζω!!!! Μόνο κακό κάνουν τόσα χρόνια στην ομάδα. Μια θα γράφουν το ποσό καλός προπονητής η παίχτης είναι και μετά ότι δεν είναι καλός ότι είναι άσχετος άμπαλος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Αυτά από εμένα που τόσα χρόνια μπαίνω να διαβάσω το τι γράφει ο καθένας και κάθομαι και γελάω με της μαλακιες του καθενός και συγνώμη που το λέω έτσι αλλά για εμένα είναι μαλακιες
Δεν υπάρχει σωτηρία και συγνώμη που το λέω αλλά αν δεν κάνει στην άκρη ο Μελ και να φέρει στελέχη ικανά να πάρουν τις τύχες τις ομάδας στα χέρια τους δεν θα δούμε άσπρη μέρα είτε στο ΟΑΚΑ είτε στην Αγιά Σοφια.
Είναι μέρες που δεν ξέρεις τι να γράψεις εδώ μέσα σαν προβληματισμένος οπαδός της ομάδας μας. Είναι κάτι σαν να είσαι παράλυτος και θέλεις να περπατήσεις αλλά δεν μπορείς. Είναι σαν να είσαι άνεργος-καλός σε πολλές δουλειές και να μην βρίσκεις δουλειά με τίποτα. Ο Γιαννίκης σαν "χαρτί" κάηκε, δεν μπορεί πλέον...κι έρχεται και ένα ματς που είναι σαν "ταφόπλακα", δεν χωράνε μιζέριες και ανασφάλειες. Δίνεις ένα τέλος όσο κι αν κοστίζει. Το πικρό ποτήρι που πίνουμε δεν έχει προηγούμενο,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν θυμάμαι ποτέ την ομάδα να είναι έτσι. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΝΕΙ;;;
Απλά περιμένουμε την ανακοίνωση της απομάκρυνσης Γιαννίκη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένουμε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιοι εξαιρετική παίκτες σε αυτή την ομάδα η οποία όμως είναι αγωνιστικά ακόμα ασύνδετη με δική του ευθύνη και το πιο σημαντικό ψυχολογικά νεκρή. Μακάρι να είχε μείνει ο Χιμένεθ απο το 18 και μετά γιατί θα βλέπαμε μια ομάδα που θα είχε αφομοιώσει την φιλοσοφία του κι ας έκανε στην πορεία και αρκετά λάθη. Αλλά το πιο σημαντικό πιστεύω ότι θα είχε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περάσει την νοοτροπία του νικητή όπως το 18. Γρήγορα ένας κανονικός προπονητής γιατί έχουμε κάποιους πολύ καλούς παίκτες αυτή τη στιγμή που δεν πρέπει να χαθούν ή να ξενερώσουν.
Φταίει ο Μάνταλος...
Με Μανταλο τουλαχιστον δεν θα αγχωνομασταν ως το 94.. Θα το ειχαμε φαει νωριτερα
Τα ίδια λέγατε & με μπακασέτα!!!!
Ο Μανταλος φταιει που έφυγε ο Λιβαγια και ο Μπακασέτας και για το κλιμα και ην λουζερια που εχει περασει στην ομαδα ... όσο για χθες όσο είναι εκτος αποστολής δεν φταίει.. μην τα ισωπεδωνουμε όλα.... αλλα μετα το χθεσινο το γεγονος οτι εσένα η έγνοια σου ειναι ο μανταλος να το κοιτάξεις... και τι να τον κανεις τον μανταλο οταν πλεον και οι πιο ενθερμοι υποστηρικτες του παραδεχονται οτι δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο; για 20λεπτο καλος ειναι κ αφου εχει κριθει το παιχνιδι... αν θελουμε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλαξουμε επιπεδο με τους μανταλο, σιμοες και κατι πρωην ποδοσφαιριστες του νεοδιορισμενου γαυρου του βορρα δεν γινεται..........
Α ρε σηκώστε τα κεφάλια και πάρτε τους όλους παραμαζωμα...σαν κάνουν πλάκα τώρα όλοι...έχετε αναστήσει όλες τις μικρομαδες ....εσείς δε θέτε αετό στο στήθος κότα θέλετε..σαν κάνει πλάκα ο λουτσεσκου με το
Άνοιξες το τριώδιο 4 μέρες νωρίτερα...
Αφού δεν τα κατάφερες ΟΥΤΕ εσύ, λογικά δεν θα μείνεις ΟΥΤΕ εσύ...
Λαγάνα δεν τρως...
Ήμουν από αυτούς που στήριζαν τον Γιαννίκη, με το ελαφρυντικό ότι δεν έκανε προετοιμασία και ότι δεν είναι καλό να αλλάζει κάθε 2-3 μήνες προπονητή η ομάδα, αλλά ως εδώ.
Το στήσιμο ήταν καλό, δεδομένου ότι δεν απειληθήκαμε καθόλου έως το 60', μετά έπρεπε να φρεσκάρει την επίθεση, ο Τσούμπερ από το 70' και μετά είχε σκάσει. Γίνεται το 1-0 και με την κίνηση στο 89' να βάλει μέσα Μισελέν και Λε Ταλέκ δίνει το σύνθημα ότι η ομάδα πρέπει να οπισθοχωρήσει, θα μπορούσε να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βάλει Τάνκοβιτς και Ανσαριφάντ για να κρατήσει τους αντιπάλους πίσω. Καταλαβαίνω ότι ο Ρότα έπαιζε με κίτρινη, αλλά έμεναν 6-7' μέχρι το τέλος, ο κρύος και εκτός ρυθμού Μισελέν ήταν μεγάλο ρίσκο, που δεν βγήκε.
Πέρα από τον προπονητή, θέλω να σταθώ στον Κούρτιτς, έχει φάει τα Ιταλικά γήπεδα με το κουτάλι και στα 33 ήρθε δανεικός - όπως και ο Τσούμπερ - στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν σου γεμίζει το μάτι, αργός, χωρίς φαντεζί κινήσεις, αλλά ουσιαστικός και ηγέτης, μοιράζει σωστά την μπάλα, τρέχει, μαρκάρει και όταν καίει η μπάλα σκοράρει, φέτος είναι πρώτος σκόρερ, όντας 8αρι και όχι φορ. Η σύγκριση με τον Τσούμπερ είναι μοιραία, ο Ελβετός έχει προσφέρει λίγα πράγματα, όσο για ηγετικά χαρακτηριστικά, ελάχιστα. Εμείς ψάχνουμε για 8αρι από πέρσι και το παράδειγμα του ΠΑΟΚ μας δείχνει ότι υπάρχουν λύσεις και μάλιστα χωρίς να κοστίζουν πολλά.
Γιανηκη δυστυχώς λίγος για την ΑΕΚ από χθες έπρεπε να είσαι παρελθόν και ακόμα δεν βλέπω τίποτα είναι δυνατόν με λεταλεκ χαφ ; Αυτοί που τον βάζανε στόπερ δεν ήξεραν και έπαιζε; και δεν βλέπω μια δοκιμή μια άλαγη σε κάτι μόνο τα συν σου που έβαλες Μυτογλου και Ρότα αλλά δεν εμπνέεις πλέον όσο μένεις τόσο θα εκτυθετε η ομάδα και εσύ .
Δεν τα καταφέραμε ούτε εμείς:
-Εννοεί άλλο ένα προπονητικό τιμ που απέτυχε στην ΑΕΚ. Προφανώς θα έχει δώσει και την παραίτηση του στη Διοίκηση. Ο Γιαννίκης είναι αξιοπρεπής αλλά ανέτοιμος ακόμη για το μέγεθος ΑΕΚ. Αυτός ο πάγκος είναι ηλεκτρικός.
Αναμένουμε να δούμε την επόμενη μέρα, είτε άμεσα είτε από Δευτέρα.
Η ΑΕΚ τόσα χρόνια δεν έχει βάθος στο ρόστερ της..Κανένας προπονητής χωρίς ποιοτικό ρόστερ δεν μπορεί να κάνει τίποτα..Ο παοκ έκανε αλλαγές να φρεσκάρει την ομάδα και έβλεπα τους δικούς μας να κάνουν ζέσταμα και ήταν ο Καρίμ και μετά πήγε ο Τανκοβιτς..
Αυτο εχουν δειξει αλλωστε κ τα γεγονοτα απ το 18 μεχρι κ τωρα. Οσοι ηρθαν η ομαδα πηρε μια αγωνιστικη ανακαμψη για κανα μηνα περιπου κ μετα τα ιδια.
Ας στηριξουμε μια φορα κ εναν προπονητη κ να παρει κ να διωξει αυτους που θελει κ να κανει δουλεια.
Οι gay πηραν Martins και τους πηρε σχεδον δυο χρονια και απειρες αλλαγες στο ροστερ να ξαναφτιαξουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα.
Αν τον Γιαννικη τον πιστευει η ομαδα να μεινει κ να αλλαξει οτι χρειαζεται το καλοκαιρι αλλιως να ερθει ΑΥΡΙΟ ενας προπονητης που να τον πιστευουν ολοι κ να κανει τις ιδιες αλλαγες κ οτι χρειαζεται για να δουλεψει.
Μια χαρά τα γράφει ο φίλος,δεν μπορείς συνέχεια με αλχημείες να παίρνεις τα ματς όπως έκανε ο Χιμένεθ.δε θα βγαίνει συνέχεια,θες και ρόστερ.και μιλάμε για μια σεζόν που δε βλέπονταν οι αλλοι.εδω το είχες έτοιμο επί Χιμένεθ και αντι να το ενισχύσεις το διελυσες!!!και με Χιμένεθ που έπαιρνε αποτέλεσμα με 8-9 απουσίες και τον έφαγες...
Όλα φταίνε μαζί : η απειρία του κοουτς, οι τραυματισμοί βασικών παικτών, η κακή ψυχολογία τους, η αδυναμία βασικών παικτών να αποδώσουν έστω τα βασικά και να βοηθήσουν (λεταλεκ,
τανκοβιτς, σακχωφ κλπ) , το κλειστο Οακα χωρίς κόσμο σε όλα τα ματς του 22, η απουσία μεταγραφών τον Γενάρη … Χρειάζεται να βγουν μπροστά οι αρχηγοί της ομάδας και ο Μελ και ψύχραιμα να ηρεμήσουν την ομάδα και με ενότητα να διαχειριστούν τα επόμενα δύσκολα ματς- ανεξάρτητα αν θα μείνει ο Γιαννίκης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ή θα έρθει άλλος - γιατί πρέπει να μην ξεφτιλιστούμε άλλο αγωνιστικά.
Ελπίδα πάντα παραμένει να μάθουν απο τα λάθη τους και του χρόνου στο Ναο μας να είμαστε πιο σοβαροί και οργανωμένοι σε ολους τους τομείς και να χτίσουμε ένα μοντέρνο ποδοσφαιρικό κλαμπ με ευρωπαϊκά πρότυπα .. καλημέρα με πολλή στεναχώρια ..
Σε μία συνεργασία πρέπει να υπάρχει και χημεία. Από την αρχή της συνεργασίας με τον Γιαννικη βλέπουμε πως αυτή η χημεία δεν του. Τι περιμένουμε να αλλάξει δεν καταλαβαίνω... Δυστυχώς η μοίρα τής ΑΕΚ είναι να τρώει τα απίστευτα!!! Τα γκολ που τρώμε είναι τα περισσότερα για highlights...
Επίσης πρέπει ο προπονητής να εμπνέει, να κοίτα ο παίκτης στον πάγκο και να αισθάνεται συγκυρία. Μπορεί ο κοουτς να πάει οπουδήποτε και να διαπρέψει. Εδώ όμως όχι!!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιδεύει και δεν παραιτείται και όχι μόνο αυτός αλλά και ο Δημητριάδης αλλά και όποιος εμπλέκεται με το ποδο σε τακτικό τμήμα. Πρόεδρε σκούπα σε όλους τώρα!!!
Είσαι επικίνδυνος, το γύρισες για πολλοστή φορά με τις αλλαγές σου. Αλλάζεις το μπακ σου στο 90 για ποιον λόγο? Από αυτούς (λε ταλεκ και μισελεν) τρως 2 γκολ. Εμείς όταν παίζαμε μπάλα στο τοπικό και στο 90 κερδίζαμε κάναμε έναν τσαμπουκά περνάμεμια κάρτα, ειχαμε έναν τραυματισμό και παγωνε το παιχνίδι. ΕΣΥ ούτε αυτό δεν ξέρεις........ ΑΣΧΕΤΕ
Για πες, στο τοπικο σας φωναζε ο προπονητης 'καντε φασαρια' και 'κανε οτι πονας'
Αρα σκεψου οτι καλυτερα ποιος φταιει με τους μισθοφόρους που εχουμε μαζεψει..
Η εικόνα του στο πάγκο στο τέλος του ματς ειναι μια ακόμη γροθιά στο στομάχι μετα τον αποκλεισμό,πραγματικά με στεναχώρησε αφάνταστα! Ένας νέος άνθρωπος που είδε το όνειρο του να πραγματοποιείται με την πρόσληψη του στην ομάδα μας ξαφνικά στο πουθενά..δεν ξέρω αν φταίει και ποσο φταίει τα ιδια έχουμε πει 7-8 φορές τα τελευταία χρόνια πάντα για διαφορετικό πρόσωπο. Όμως είναι πραγματικά λυπηρό, τσαρλατανος σίγουρα δεν είναι και σίγουρα δεν στηρίχτηκε με 2-3 παίχτες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Οι περισσότεροι απο εμάς το πρωι θα είμαστε στη δουλειά κι εκείνος από το ζενίθ στο ναδίρ μέσα σε 4 γ@μημενα λεπτά. Φυσικά δεν είμαστε κοινωφελές ίδρυμα,άλλωστε αν ειναι καλός προπονητής η κακός θα το δείξει η ιστορία απλά το ανθρώπινο θέλησα να πω..το ανθρώπινο και το μεταφυσικό,ποια κατάρα φωλιαζει στην αιθέρια ύπαρξη που λέγεται ΑΕΚ!
Επειδή είσαι ΑΕΚ σκέφτεσαι έτσι, μπράβο σου δεν πειράζει θα τον βρούμε τον δρόμο μας!
Τα είπες όλα.. Καλημέρα ενωσίτες
Όταν ομολογεί ο ίδιος ότι απέτυχε,τί θα κάνεις;Θα τον κρατήσεις;Με το ζόρι;Σου τα έχει κάνει ήδη μαντάρα,όταν ακόμη εισέπραττε την ακλόνητη στήριξή σου κι ένιωθε δυνατός και αμετακίνητος...Τώρα που έχει χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του,κι έχει ξεσηκωθεί και τον γιουχάρει κι ο κόσμος κι έχει απαξιώσει ήδη-επιτέλους-ακόμη κι ο ίδιος τον εαυτό του,με την ειλικρινή παραδοχή αποτυχίας του,τί περισσότερο μπορεί να περιμένεις από αυτόν τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προπονητή,εκτός απ'το να σε ρίξει ακόμη πιο χαμηλά,αφήνοντας σε έξω κι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;Από αυτόν τον ΠΑΟΚ,είσαι ξεκάθαρα ανώτερος(φάνηκε περίλαμπρα στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου),κι όμως,έχεις καταφέρει (γιατί αδιαμφισβήτητα περί κατορθώματος πρόκειται) να είσαι 5 πόντους πίσω του στο πρωτάθλημα και να σε έχει αποκλείσει με αυτόν τον τρόπο απ'το κύπελο.Και δεν είναι θέμα ρόστερ.Κι αυτό το ελλειππές,σε καίριες θέσεις,ρόστερ πάλι ανώτερό τους είναι.Ομάδα κι ομαδικό πνεύμα δεν έχεις,ψυχικό σθένος και πίστη δεν έχεις,οργάνωση στο παιχνίδι κι αγωνιστικό πλάνο δεν έχεις,ποδοσφαιρικό ορθολογισμό και αποτελεσματικότητα(πες το και ποδοσφαιρικό κυνισμό) δεν έχεις,διάβασμα παιχνιδιού κι εναλλακτικό πλάνο(αν στραβώσει ένα παιχνίδι) δεν έχεις(δεν αναφέρομαι,φυσικά,στο τι έγινε από το 104' κι έπειτα,απόψε,εκεί θέλει απλά ψυχή και θέληση κι άντερα,δεν είναι θέμα πλάνου)...Γενικά, τίποτα απ' όσα απαιτούνταν να έχεις ήδη προσδώσει στην ομάδα,έστω και ως βάση εξέλιξης,μετά από τόσους μήνες που είσαι προπονητής της,δεν έχεις επιτύχει να εμφανίσεις.Ούτε στο ελάχιστο.Μόνο χειρότερα πάει.Κι αν είναι για ένα πείσμα να σε κρατάει ο πρόεδρος,παραιτήσου μόνος σου,δείχνοντας,αν μη τι άλλο,ευαισθησία (εν)συναίσθηση, σεβασμό και αυτοσεβασμό.
Δεν ειναι μονο θεμα ροστερ εχει δικιο. Υπαρχουν και οι διαιτητές που χρονια τώρα προστατεύουν τις αδυναμίες των δυο γαύρων
Ο Γιαννίκης δυστυχώς είναι ο ορισμός της αποτυχίας. Ποτέ στην ιστορία της η ΑΕΚ δεν έχει παίξει με χειρότερη ψυχολογία. Τους δόθηκαν καλύτερα εργαλεία από αυτά που είχαν δοθεί σε προηγούμενους προπονητές και όχι μόνο δεν βελτίωσε την ομάδα αλλά μετά τους πρώτους μήνες έφερα ακόμα χειρότερα αποτελέσματα από ότι στο ξεκίνημα. Ακόμα κι αν από αύριο γίνει με ένα θαύμα προπονηταρας η κατεστραμμένη ψυχολογία της ομάδας πλέον δεν αλλάζει. Πρέπει να φύγει άμεσα.
Όσο είναι αυτός προπονητής παίζουμε τήν ΑΕΚ 1-2, εννέα στίς δέκα φορές θά τό πιάσουμε ανεγαρτήτως αντιπάλου! lol
Σε αυτό νομίζω φταίει και η φυσική κατάσταση και η έλλειψη ποιοτικών αλλαγών.δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται πάντα στ τελευταια λεπτά των αγώνων.
Δεν φταις για το χθεσινο ματς. Φταις ομως που η ομαδα δεν μπορει να δημιουρηγσει και οτι φτασαμε στο σημειο να παιζουμε παιχνιδι χωρις αυριο εναν προημιτελικο με τον παοκ.
Ο Γιαννικης ειναι απλα αλλη μια συνεπεια της κακιστης διαχειρισης που κανει ο Μελισσανιδης μετα τον τιτλο σε ολους τους τομεις. Ο τυπος εκανε υποδειγματικη πορεια μετα τον υποβιβασμο. Κοντραρε στα ισια τον Ολυμπιακο στην β'εθνικη. Εφτιαξε ομαδα που μασαγε σιδερα κ πηρε πρωταθλημα κ ηταν αηττητη στην Ευρωπη για μια ντουζινα ματς κ λες κ επαθε δεν ξερω κ γω τι ειπε να τα γκρεμισει ολα.
Εδω και τεσσερα χρονια η μια κινηση ειναι χειροτερη της προηγουμενης. Ασταματητη κατρακυλα κ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παραλογισμοι. Διαβαζω σχολια παντου και ενας γραφει πολυ ευστοχα, "κ βαλτος απο τον Μαρινακη να ηταν, δυσκολα θα εκανε καλυτερα την δουλεια να καταστρεψει την ΑΕΚ". Μεσα σε λιγα χρονια εχει κανει τον συλλογο να γονατισει. Να ειναι το συνωνυμο του λουζερ. Καμια αλλη απο τις μεγαλες ομαδες δεν εχει τετοια περιοδο τοσων αποτυχημενων αποτελεσματων σε ντερμπι. Μικρομεσαιες ομαδες μπορει και να μην εχουν τοσο ασχημα στατιστικα αυτα τα τεσσερα χρονια. Φετος μονο πρεπει να χουμε χασει 6-7 παιχνιδια που προηγηθηκαμε. Τα περισσοτερα στην εδρα μας. Με καθε τροπο.
Εχει καταφερει να αλλαξει το τι σημαινει ΑΕΚ.
Ειλικρινα δεν ξερω τι πρεπει να γινει. Ας αποσυρθει. Ας αναλαβει αν θελει ο γιος του. Ας βρει συμπαιχτη. Ας αρχισει να ψαχνεται για την αποσυρση του. Η τελος παντων ας κανει την πραγματικη αυτοκριτικη του, πραμα απιθανο, και αλλαξει τον τροπο που διοικει. Ας σταματησει να ειναι παρωχημενος, συγκεντρωτικος και κομπλεξικος με μανατζερς, παιχτες, ανθρωπους που ειναι σημαντικοι για την ιστορια του συλλογου κτλ κτλ. Νισαφι πια.
Η λύσις είναι η εξής: Δέλλας ( με κίνδυνο να καεί) ή Μπάγεβιτς (ιδίως τώρα που δεν πάει κόσμος στο γήπεδο.
Παραλλήλως κλείνεις για το θέρος προπονηταρά (που θα υποδεικνύει τις μετεγγραφές) και αλλάζεις όλο το λοιπό επιτελείο. Απλά πράγματα. Μήπως είχαν δίκιο που έλεγαν κάποιοι ότι μέχρι την «Αγιά Σοφιά» δεν θα ξαναδούμε χαρά΄;
Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Ποιος να φταίει ρε Γιαννικη και ποιος θα την πληρωσει..4 λεπτά τον ανηψιο μου να βάλω μέσα και όχι παίκτη Α εθνικής την μπάλα θα την κρατήσει καλύτερα από τον ανυπαρκτο Τζαβέλα που τράκαρε με το Μητογλου ή τον τραγικό ΛεΤαλεκ..!! Ομως φταις, κι εσύ θα την πληρώσεις, γιατι στο βωμό του "ονείρου" προπονητής στην ΑΕΚ, ενώ στην αρχή είχες μια φιλοσοφία, μεταγενεστερα συμβιβάστηκε και συμφώνησες σε όλα όσα έκαναν ή μάλλον δεν έκαναν η γνωστή διοικητική τριπλετα..Σε άφησαν λοιπον ξεκρέμαστο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χωρίς μεταγραφές και τωρα τα ειδες ολα. Γιατι η μπαλα είναι πορνη και το ποδόσφαιρο τιμωρεί, αυτή είναι η αλήθεια..Τετελεσται..
Αρε Γιαννίκη…είσαι η απάντηση στο ερώτημα γιατι οι ελληνικες ομάδες προτιμούν (κακώς βεβαια!) ξένους προπονητές…γιατι παλικάρι μου δίνεις τέτοια δικαιώματα… γιατί γμτο… :(
Ποιοι είστε και εσείς κ γιανίκη, που δεν τα καταφέρατε; υπήρχε κάποιος άλλος που δεν τα κατάφερε; ακόμη δεν παρετηθηκες; θα μου πεις πολλά τα λεφτά και καθόλου τσίπα
Με πονάει αυτό που θα πω , αλλά νομίζω καλύτερα στην τελική που δεν προκριθήκαμε , γτ εάν πηγαίναμε στους γαύρους με αυτή την ομάδα , και με Γιαννίκη , θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ ! Άλλη μια αποτυχημένη σεζόν ! Απογοήτευση σκέτη !
Γιατι τι αλλο μπορει να γινει και να κλαιμε με μαυρο δακρυ; Τα εχουμε δει ολα πλεον, δεν μας εχουν μεινει δακρυα
Τσιτωνας τρία μέτρα έξω από την γραμμή ειδικά στο πρώτο γκολ όπως και με τον Άρη.
Μετα φταιει ο προπονητής.
Μεγάλη απώλεια από τα γκολπόστ ο Στάνκοβιτς.
Αυτα τα σουτ δεν τα επιανε οχι ο Στανκοβιτς, ουτε ο Μπουφον στα ντουζενια του. Το θεμα ειναι γιατι πριν το πρωτο σουτ δεν βγηκε να καθαρισει την φαση και εκατσε σαν τον Ανεστη να κοιταει την μπαλα να πεφτει.
3 παίχτες είχε μπροστά του φίλε, πές το ασσυνενοησία!
Τι ψάχνετε να βρείτε, εχθές φαινόταν πεντακάθαρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν η μπάλα κατάφερνε να πάει στην τετράδα μπροστά, έβλεπες μία πολύ καλή εικόνα, όταν η μπάλα ήταν πίσω, έλεγε ωχ αμάν πότε θα το φάμε...
Αδυναμία πλήρης όχι μόνο να βγει η μπάλα μπροστά αλλά ακόμη & να διώξουν, δεν υπάρχει καθόλου ποιότητα πίσω & όταν λέω πίσω δεν εννοώ μόνο την άμυνα αλλά & τα αμυντικά σου χαφ!!!
Θόδωρε δεν νομίζω ότι η τετράδα μπροστά έκανε και πολλά πράγματα ρε φίλε, δεν ξεχώρισε κάνεις από αυτούς.
Φίλε εκεί τους παίρνεις όλους σβάρνα φωνάζεις και βγαίνεις.
Αυτό εννοώ και εγώ.
Μακάρι να έφταιγες μόνο εσύ ρε κόουτς, θα σε διώχναμε, θα φέρναμε έναν καλύτερο σου και αν όχι φέτος, του χρόνου θα κάναμε νταμπλ. Αλλά δυστυχώς δε φταις μόνο εσύ, αλλά φταίνε και χίλια δυο άλλα πράγματα και με το να φύγεις εσύ δε θα λυθεί τίποτα. Αυτό που του χρεώνω σήμερα είναι η νοοτροπία που βάζει την ομάδα σήμερα, δηλαδή πίσω απο τη μπάλα και πάμε να κλεψουμε το παιχνίδι που, αν συγκρίνεις τα 2 ροστερ, δε δικαιολογείται. Και επειδή όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έχει επηρεάσει πάρα πολύ όλη τη νοοτροπία του οργανισμού ΑΕΚ, θα κάνω μια ερώτηση που η απάντηση πονάει αλλά για μένα είναι αληθινή. Θεωρείται ότι αν ήταν ανάποδα οι φανέλες σήμερα ποιος θα περνούσε? Για μένα πάλι ο μπαοκ..
Παραιτησου ρε !
Ε τον πονηρούλη, ρε!
Το πετάει εκεί το "ούτε εμείς τα καταφέραμε", να θυμίσει μουλωχτά ότι τα τελευταία χρόνια κανείς άλλος δεν πέρασε τον ΠΑΟΚ, και σου λέει να, δεν έκανα τίποτα χειρότερο από Μανόλο, Ουζουνίδη, Μιλόγιεβιτς, Καρντόσο κλπ.
Για την ...υπέρβαση (αφού η κανονικότητα πια μοιάζει με υπέρβαση) όμως σε θέλουμε Γιαννάκη, όχι για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να είσαι μια από τα ίδια με τους άλλους...Νομίζω;;
Δεν πειράζει Γιαννίκη , έχεις βγάλει την σχολή της Κολωνίας εσύ...
Ενώ μένουν 5 λεπτά βγάζει Αραούχο που τρέχει μπροστά ασταμάτητα!!!Βαζει μισελεν που χάνει ξεκούραστος τον παίχτη στο πρώτο γκολ και βγαίνει η σέντρα!!!Επισης βάζει και λεταλεκ που χάνει το μαρκάρισμα στο πρώτο γκολ και το μαρκάρισμα στο δεύτερο!!!Τι άλλο θα ζήσουμε φέτος
Αδερφέ δεν έβγαλε τον Τσινο για να βάλει τον Μισελεν...έβγαλε τον Ροτα!!!! που ούτε κουρασμένος ήταν, είχε σβήσει ότι περνούσε απ την μεριά του για να βάλει το Μισελεν...τεράστιο ΛΑΘΟΣ!!!!!! ΔΕΝ ΠΡΙΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΓΙΑΝΙΚΗΗΗΗΗ...Και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει... έπρεπε να έχει φύγει απ το προηγούμενο ματς.... καλύτερα με τον Οφριδοπουλο....ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να έχανε αυτό το ματς ακόμα και π Κωστενογλου...Για μένα φταίει 100% ο Γιαννικης σήμερα...Αυτός έχασε το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ματς. Τίγρη δεν είναι αργά για αλλαγές!!!
Ο Αραουχο οκ ετρεχε αλλα δεν εχει δωσει ουτε μια σωστη πασα!! Απο το 70 και μετα βλεπεις οτι τα χαφ μας δεν μπορουν να τρεξουν και αρχιζει να γέρνει το γηπεδο; Πεταξε και ο Ρουμανος μεσα τον Μιτριτσα (στο ενας με εναν φοβερός) πανω στον Ρότα!! Οποτε ο Γιαννίκης αλλαζει δεξι μπακ για να μπορει να μαρκάρει (ασχετα που δεν) και βαζει τον μονο χαφ που εχει στον παγκο (δυστυχως καποιοι δεν βρήκανε που ψάχναν απο τον Οκτώβριο)!!
Γιαννικη απέδειξες ότι είσαι χειρότερος καί από τον Καρντοσο..
Εάν έχεις τσίπα πάνω σου πρέπει να δηλώσεις παραίτηση..
Όταν εγώ έλεγα ότι ήταν πολύ μεγάλο λάθος της διοίκησης που δεν είχε στηρίξει τον Μανόλο Χιμένεθ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με κράζετε άσχημα..
Κατά τήν γνώμη μου εάν δεν καταφέρουν να φέρουν τόν Φερνάντο Σάντος τότε να γυρίσει πίσω ο Χιμένεθ! και επιτέλους να τον στηρίξετε..
Έρχεται ο ναός και με τί μούτρα θα μπείτε στον ναό;;;;;;;
*με κραζατε
Να στηρίξει τον Μανόλο Χιμένεθ. Να σου θυμίσω κάτι πενταροεξάρες που φάγαμε με τον Χιμένεθ;
Τν Χιμένεθ τον θέλει ο Μάνταλος για να κάνει ο,τι θέλει μέσα στην ομάδα. Ο Χιμένεθ ήταν πάτνα μέρος του προβλήματος λογω της σχέσης που έχει με τον Μάνταλο, τον Σιμόες, τον Μπακάκη και όλους τους ανίδαιους που μας το παίζουν πρωταθλητές.
Ο μόνος λόγος που σε καταλαβαίνω είναι να είσαι έως 22 και η καλύτερη ΑΕΚ που έχεις δει να είναι του 2018...ούτε καν την ΑΕΚ του φερερ αλλιώς δεν εξηγείται να θες για πισωγυρισμα τον Χιμένεθ...που οκ έπαιζεη ομάδα με πάθος και ήταν δεμένη αλλά μέχρι εκεί καμιά τέχνη καμενη 11αδα και μάζεμα στις αλλαγές και 5ρο 6αρες ε;;;μην το ξεχνάμε
Συμφωνώ με τη μη στήριξη στον Μανόλο αλλά γιατί να κάνουμε το ίδιο λάθος και με τον Γιαννίκη;;;
Μανόλο Χιμένεθ! στηρίξτε επιτέλους για μια φορά..
Είναι ο άμεσα διαθέσιμος και καταλληλότερος για την ΑΕΚ μας..
Εκτός εάν μπορείτε να μας φέρτε τόν μεγάλο Φερνάντο Σάντος!
Δηλαδή ρε παίδες για να καταλάβω,εάν δεν έμπαινε το 1-1 και πήγαινε άουτ το σουτ και περνάγαμε στην επόμενη φάση θ λέγατε τα ίδια για τον Γιαννικη ή άλλα λόγια;;;Γιατί εγώ είδα μια ομάδα καλή τακτικά,φτιαγμένη να νικήσει και στα δύο παιχνίδια με πάθος και ενέργεια και από χιλιοστά δεν μέτρησαν κάποια γκολ για να τους περάσουμε στο χαλαρό.Απλα οι μπουγάτσες έχουν κάνει βουντού και πάνε όλες οι συγκυρίες μαζί τους συνεχεια.Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που ζούμε τα τελευταία... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρόνια.Εμενα πάντως μου άρεσε η ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια και οφείλουμε να το δούμε όλοι.
Ακόμα εδώ είσαι;;;;;
Είμαι αυτός που σας έλεγε για Μανόλο πριν δύο βδομάδες κ δε θέλατε... Τι έγινε τώρα?
Με Λεταλεκ δεν γ@μησε κανεις!!!!Σου φταιει ο Γιαννικης σημερα?Που βαζει Λεταλεκ να κλειδωσει το ματς κ αυτος ο προκλητικος Λεταλεκ περπαταει κ μαρκαρει με τα ματια???Δειτε λιγο μπαλα ρε εσεις!!Κατευθειαν στον Γιαννικη ολοι.....
Δεν τον βάζεις απλά!!!άρα φταιει ο προπονητής!!!ο λουτσεσκου έβαλε τον Βιερίνια χαφ γτ ήξερε αν ρον έβαζε Μπακ που τον βάζει πάντα θα έτρωγε και 2ο.ετσι και ο γιαννικης έπρεπε να ξέρει με με ταλεκ θα έτρωγε γκολ εδώ το ξέραμε εμείς.
Οκ, αυτός είχε Βιερινια & τον έβαλε, εσύ ποιόν είχες στο πάγκο?????
Δηλαδή άλλοι προπονητές δεν υπάρχουν;
Φερτον να μετράς εξάρες και πεντάρες πάλι . Έχετε κολλήσει
alker - ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ....
Ρε σεις θα με κουφάνετε; Ποια ψυχρολουσία; Δηλαδή δε το περιμένατε; Ειδικά μετά την αλλαγή μετά το γκολ; Φως φανάρι ήταν, όχι για 1-1, αλλά και το 1-2 κιόλας
ΑΣΕ ΜΑΣ Ρ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ;;
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΛΠΙΖΩ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Αυτό είναι πού δεν καταλαβαίνετε αδερφέ. Τό εκτός ΑΕΚ δεν έκανε κάτι. Ότι να ναι. Τό παραδέχεσαι ότι στην ΑΕΚ έκανε αλλά δεν τό θέλεις επειδή δεν έκανε άλλου; Ωραία λογική. Στην ΑΕΚ έκανε πολλά, πάρα πολλά καί δεν εκτιμήθηκε. Όταν δεν εκτιμας αυτά πού έχεις αυτά παθαίνεις.
Χειρότερη ΑΕΚ από αυτή την ξεφτίλα δεν υπήρχε και δε θα υπάρξει ποτέ
ΕΛΕΟΣ με το Χιμένεθ ότι έκανε έκανε. Τον είδαμε και αυτόν που έχανε το ένα ντέρμπι μετά το άλλο.
Ακομα δεν θελουμε. Θελουμε εναν κανονικο προπονητη με περγαμηνες και αξιωσεις.
Κόουτs έχειs καταλάβει, ότι είναι το 4ο ματs που χάνουμε, με ανατροπή στην έδρα μαs, τον τελευταίο μήνα ; Έχειs καταλάβει σε ποια ομάδα είσαι ; Παραίτησου, γιατί αν την Κυριακή με τουs γαύρουs , στραβωσει το ματs , δεν σε βλέπω καλά !
Καλησπέρα σε όλους. Τα λέγανε πολλοί εδώ 4 χρόνια τώρα, όχι μόνο σήμερα και το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Μελισσανίδης το πρόβλημα...σε ευχαριστούμε Δημήτρη για όλη τη προσπάθεια και το γήπεδο αλλά δεν θέλουμε να μικρύνει η Α.Ε.Κ. μας άλλο. Κόψτε τη κορδέλα, σκούπα ολική και πούλα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια...στήριξαν την ομάδα 16.000 άτομα φέτος, δεν μπορούν να πάνε γήπεδο και τους δίνετε αυτό το...χάλι να το πω ευγενικά; Τα παιδιά, για τα οποία γράφουν μερικοί γονείς εδώ τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φταίνε; Αρκετά πια, τελείωσε η υπομονή μας. Α.Ε.Κ.
Ρε φίλε γ@μησέ μας.. λίγο φιλότιμο.. λίγη αξιοπρέπεια.. παραιτήσου..
Είσαι στην ΑΕΚ και στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχεις 6 ήττες.. τις 4 εντός έδρας.. δεν κέρδισες ούτε την Κηφισιά της β Εθνικής σε αυτό το διάστημα..
Ούτε οι ομάδες που παλεύουν να σωθούν δεν κρατάνε τους προπονητές τους με τέτοια αποτελέσματα.... Ήμαρτον..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν είναι το γκόλ στο 95.. δεν είναι οι αλλαγές το πρόβλημα..
Το μόνο που σε νοιάζει είναι να καλύψεις χώρους.. να μην δεχτείς γκολ.. δεν μπορείς να είσαι σε μεγάλη ομάδα.. ο τρόπος που παίξαμε με Άρη στον πρώτο γύρο και με βαζελο στον πρώτο γύρο ήταν ντροπή.. και ας κερδίσαμε.. ο τρόπος που ψάξαμε την πρόκριση σήμερα ήταν ντροπή για την ιστορία της ΑΕΚ μας.. και ας ήμασταν άτυχοι στο τέλος..
Εμείς θέλουμε η ΑΕΚ μας να παίζει όπως στο δεύτερο ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης.. και ας χάνει.. η τύχη κάνει κύκλους.. σήμερα δεν μας πάει αύριο θα μας πάει.. η νοοτροπία όμως δεν κάνει κύκλους.. η την έχεις η δεν την έχεις.. κι εσύ Γιαννίκη δεν την έχεις.. φοβάσαι και τον ίσκιο σου και το μεταδίδεις ακόμη και στους φροντιστές..
Ελπίζω οι σκούπες να είναι μεγάλες, πρέπει να φυγει κόσμος και κοσμάκης από την οικογένεια της ΑΕΚ, είναι κρίμα να γίνεται τέτοιο μπάχαλο.
Ζητά την αποζημίωση ΟΛΗ
Αφού έπαιζε ο Μάνταλος, πώς να κερδίσουμε, τί όχι;;;
η αληθεια ειναι οτι σε τοσα ντερμπυ εχει κανει αισθητη την παρουσια του και μας στοιχησε που ελειπε ο ''ηγετης''...εγω λεω να παει απο κει που ηρθε (μη πω κατι πιο βαρυ με πιανεις εξαλλου) ,τι οχι? σου κανει αυτο για απαντηση? Να παει στον αγυριστο μηπως (αλλου εννοω ξερεις)? αυτο μηπως σου κανει για απαντηση? Συνεχιζε να υποστηριζεις ''μικρους'' παιχτες και ονειρεψου την ΑΕΚ μεγαλη
Αφου τραυματίστηκε ρε φίλε, τρίτη φορά φέτος πριν από αγώνα με παοκ. Είναι άτυχος δηλαδή δηλαδή.
Ο μανταλος αν έπαιζε θα είχε οδηγήσει την ομάδα στην νίκη όπως σε τοοοοοσα ντέρμπι...άσε που αν είχαμε κερδίσει πέναλτι θα είχε τρέξει να το βαρεσει σαν γνήσιος αρχηγός μας όπως με την Βελέζ..τι όχι;
Κύριε Γιαννίκη δεν είστε άμοιρος ευθυνών όπως άλλωστε και κάθε προπονητής κάνοντας πάντα ορθολογικά επιμερισμό των ευθυνών.
ΣΟΚ για εσάς σήμερα σαφώς, φάνηκε άλλωστε από την ανθρώπινη αντίδραση και στάση σας μετά το τέλος του παιχνιδιού που αν μη τι άλλο φανερώνει κάποιο είδος ευθιξίας από μέρους σας.
ΣΟΚ για εμάς όμως πολλαπλό και επαναλαμβανόμενο χρόνια τώρα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Έχει ματώσει η ψυχή μας.
Ακροβατούμε μόνιμα σε μία κλωστή, μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αναζητώντας λύτρωση από τα δεινά στα οποία έχουμε περιέλθει ως Ομάδα.
Πονάμε γιατί είναι η ΑΕΚ της καρδιάς μας..
Πονάμε γιατί η ΑΕΚ είμαστε και εμείς..
Ξεκάθαρα λοιπόν θα πως όπως το νιώθω εκπλήσσοντας και τον ίδιο μου τον εαυτό το εξής.
Ο κοινός παρονομαστής της κατρακύλας επί σειρά ετών είναι ένας.
Με σεβασμό στην προσφορά του γιατί όσα γράφουν δεν ξεγράφουν θα τολμήσω να πω πως έφτασε ο καιρός..
Τίγρη πούλα.
Άντε να δούμε τώρα ποιός θα έρθει για το επόμενο τρίμηνο
Πραγματικα καταλαβαινεις για το επιπεδο του μεσου Ελληνα οπαδου οταν υπαρχουν ατομα που ζητανε τον χιμενεθ πισω..ολοι σεβομαστε και αγαπαμε τον μανολο και η εκπληκτικη σεζον 2017-2018 θα ειναι για παντα στις καρδιες μας..αλλα ο κυκλος του μανολο ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ..φανηκε και περσυ αυτο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σας..αν φυγει ο γιαννικης να φυγει μονο για εναν προπονητη επιπεδου σαντος και τιποτα αλλο(και με αναλογη στελεχωση σε ολα τα ποστα)..ολα τα αλλα θα καταληξουν αργα η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γρηγορα στην σημερινη κατασταση και παλι..
Το έγραψα πριν λίγες μέρες(οι 2 στούς 3 διαφωνούσαν), το ξαναγράφω καί σήμερα. Αυτός ο προπονητής ΜΙΚΡΑΊΝΕΙ την ΑΕΚ.
Αν ήμουν στη θέση σου θα κλείδωνα στα αποδυτήρια Λεταλεκ, Μισελεν και θα τους άνοιγα μετά τα πλέι-οφ
Να γελάς κ να κλάψεις μαζί... προπονητής για ΑΕΚ..... πόσο ξεπεσμό κ ντροπή ακόμη;;; αυτός είναι στην ΑΕΚ.....
θα μας ριξεις στη β για να φυγεις ? Πως το κόβεις ;
Αφού επέλεξες να μην κάνεις αλλαγές μέχρι το τέλος, αφού το ματς δεν πρόκειται να πάει παράταση, άφησε την ομάδα όπως είναι,ρε Γιαννικη!! δεν έβαλες μυαλό από το πάθημα με τον Άρη?? πάλι το ίδιο έκανες απόψε...
Ακόμα να φύγει;
Δε βαρεθηκατε να αλλαζουμε προπονητες πριν κλεισουν μισο χρονο στην ομαδα; Δε λεω οτι ειναι καλος. Λεω απλα οτι αποκλειεται ολοι οι προπονητες που εφυγαν μεχρι τωρα να ηταν χαλια. Καποια στιγμη πρεπει να μεινει καποιος να δουλεψει και μετα να πουμε οτι δεν κανει και να φυγει. Τι φοβαστε; Οτι οσο μενει καταστρεφεται η ομαδα; Αφου και με τον επομενο αυτο θα γινει. Απλα λεω, αντι να αλλαζουμε προπονητες ανα 6μηνο, ας τους δοκιμαζουμε λιγο παραπανω.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και στην τελικη να κρινουμε εναν προπονητη γενικα και οχι απο μια γκολαρα στο 94΄ που βλεπω οτι κανουν καποιοι.
Έχει κριθεί για τα αποτελέσματα και την διαχείριση του στα παιχνίδια. Δεν μπορεί να κάνει τραγικά λάθη κάθε φορά σε νεκρό χρόνο. Δεν έχει μέλλον έτσι και αλλιώς, οπότε καλύτερα να φύγει(ουν) μια ώρα νωρίτερα να αναλάβουν άλλοι που μπορούν.
Αρε Γιαννικη… δεν σε πάει μία… άντε σήκω φύγε παλικάρι μου… πήγαινε σε καμιά ομαδούλα της σειράς να βγάζεις τα προς το ζειν σου και… άσε την ΑΕΚΑΡΑ ήσυχη…
Επεσε ποτε κανενα προστιμο να πονεσει?Ακομα και στον Γιαννικη Κατεβα Μελ μια μερα στα αποδυτηρια χωρις προλογο και πολλα λογια και ριξε προστιμο σε οποιον δεν σεβεται Το φταιξιμο ξεκιναει απο εσενα Καποτε σε φοβοντουσαν και σε σεβοντουσαν Εχεις γινει light και μαζι με εσενα και ολοι οι υπολοιποι
θα μας ριξεις στη β για να φυγεις ? Πως το κόβεις ;
Πρέπει να φύγεις
Είσαι πολύ λίγος για την ΑΕΚΑΡΑ
Πρόεδρε η πιο ακριβή μεταγραφή πρέπει να είναι ο προπονητής
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
3 αλλαγεσ στο 90 στο 90 και η 2 έφταιγαν στο πρωτο γκολ οτι εκανε με τον αρη εκανε και σημερα
3 αλλαγεσ στο 90 στο 90 και η 2 έφταιγαν στο πρωτο γκολ οτι εκανε με τον αρη εκανε και σημερα
Τον ακούς,τον βλέπεις...κ λες είναι δυνατόν να τον έχουμε στην ΑΕΚ;;;;; πόσο ντροπή κ ξεφτίλα διαρκείας ακολουθεί;;;;ο Μελ το τερμάτισε....
Ακόμα δεν παραιτηθηκες ρε γιδοβοσκε της Γερμανίας;;;;
Εάν έχεις λίγο τσίπα πάνω σου τότε δήλωσε παραίτηση..
Απέδειξες ότι είσαι χειρότερος καί από τον Καρντοσο..
Εάν μπορείτε φέρτε Φερνάντο Σάντος αλλιώς να γυρίσει ο Χιμένεθ! και να τον στηρίξετε έστω και μια φορά επιτέλους..
Βλεπω απο τα σχόλια οτι η γραμμη εχει περάσει. Σου δινει την πρόκριση κλείνοντας σωστα τον παοκ και έχει παίχτες που κοιτανε σουτ στο 94...
Τα καλυτερα σου χαφ ειναι σιμοες και σιμανσκι με χαοτικη διαφορα απο τους υπόλοιπους και δεν κάνουμε μεταγραφη. Αλλα θελουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους.
Οτι ναναι ειμαστε...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και αν φυγει ποιος θα ερθει; Το επομενο εξιλαστήριο θυμα; Θελουμε 5-6 παίχτες βασικούς και σας φταιει ο προπονητής πουβασει οτι εχει...
Μόλις βάλαμε γκολ ήμουν σίγουρος ότι θα φάμε . Για κάποιο λόγο πάει και κλείνει την ομάδα πίσω πάντα όταν προηγείται ενώ το δυνατό σημείο της ομάδας θεωρητικά είναι η επίθεση . Κοουτς άλλαξε λίγο νοοτροπία. Εγώ δε πιστεύω ότι φταίει αυτός εκατό τις εκατό
Βγαλτε τις φανελες , αλλαξτε το σημα , αλλαξτε το ονομα της ομαδας σε LOOSER TEAM και τελος σκυψτε το κεφαλι για φαπες... Δεν μπορω να βλεπω την λεξη ΑΕΚ και η ομαδα να ειναι αυτη που ειναι...Σας βλεπουν οι παλαιμαχοι παιχτες τις πραγματικης ΑΕΚ και κλαινε...ΛΟΥΖΕΡΣ
23:10 και ακόμα δεν έχεις παραιτηθεί???
Τράβα στα Γιάννενα και πάρε και τον "τίγρη" που σε πιστεύει μαζί...
F5... παραίτηση?! όχι... F5... παραίτηση?! όχι... F5... παραίτηση?! όχι...
Κόουτs, 4ο ματs που χάνουμε με ανατροπή στην έδρα μαs τον τελευταίο μήνα ! Τυχαίο ; Δεν νομίζω ! Τι άλλο περιμένειs για να παραιτηθείς ; Η ΑΕΚ δεν είναι παs, κύριε Γιαννίκη ! Ο πρόεδρος τα έχει χαμένα . Ο κόσμοs όμωs, έχει αγριεψει . Σήκω φύγε, γιατί αν πάθουμε καμία νίλα την Κυριακή , δεν σε βλέπω καλά
Δηλαδή σημερα σας φταιει ο Γιαννίκης; Απο αλλου πρεπει να ξεκινησουν οι αλλαγες, και τελος παμε στον κοουτς!!
Αδελφε και εγω σρηριζα τον προπονητη αλλα και αυτος απογοητευει.Φυσικα και φταιει γιατι ο προπονητης ειναι για να δινει λυσεις και ο Γιαννικης οχι μονο δε βρισκει λυσεις αλλα τα κανει και χειροτερα με τις επιλογες.Ανευρη ομαδα χωρις σχεδιο ουτε επιθετικο ουτε αμυντικο.Ο κακος παοκ εμοιαζε τρεις σκαλες ανωτερος
Δε θελετε Χιμενεθ που σας πηρε πρωταθλημα-κυπελλο και πορεια Ευρωπη σε Uefa και Champions league. Καθιστε με Για-ηττα να αλλαζει συστημα στο 90, να βαζει Ροτα αντι Μισελεν και να παιζει μονο αμυνα απεναντι στο χειροτερο μπαοκ ολων των εποχων.
Φίλε ο Χιμενεθ έχει καεί τι να λέμε τα ίδια? Δεν τον στήριξε ο πρόεδρος, δεν τον πίστεψε καθόλου ακόμα και το πρωτάθλημα που πήραμε, τον Γενάρη του πήρε τον... Μοραν και τον Μασουντ. Δηλαδή τίποτα. Και όχι αρκετά θα ξεφτιλιζομαστε φέρε τκν Χιμενεθ να σου σβήσει την φωτιά και διωξτκν αυτό είναι ξεφτιλικι και το βλέπουν πολλοί απέξω προπονητες και παίκτες ότι είμαστε ασοβαροι εντελώς εδώ. Ας φέρει έναν με σοβαρό βιογραφικό ο οποίος θα κάνει κουμάντο σε όλα να μην κουνιέται κανένας και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τίποτα εκεί μέσα όπως ήταν ο Φερέρ καλή ώρα που τον διαβάσαμε και σημερα.
Άσε τα σοκ δηλώσεις και παραιτησου επιτέλους... Τίγρη σε γλενταει ο καθέ γιανικης
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Ελα ρε Manolito να τα λιμάρουμε , να στρώσουμε κουβέρτα να τους τα πάρουμε...
Πραγματικά δεν εχεις καταλάβει ακόμα τι έχεις προκαλέσει στην ομάδα; Τι άλλο θες για να φύγεις; Δεν σε αντέχουμε άλλο...
Σας έχω κουράσει συνοπαδοί μου, αλλά από την στιγμή που δεν μπαίνει το χέρι βαθειά στην τσέπη....Τραϊανεεεε βοήθειααααα. Όλοι τα βάζουμε με τον κατά τα άλλα πολύ κακό Λε Ταλέκ, αλλά βρε ψυχή μου Μήτογλου η μπάλα στην σέντρα του καράφλα παϊ κόρνερ, όχι στην περιοχή.
Αυτά,ξανά μανά: Τραϊανεεεε βοήθεια, προς Θεού όχι Οφρυδόπουλο.
Το φευγατος ξέχασες Αργύρη.....
Μεγαλο λαθο η αλλαγη ροτα που μεχρι εκεινο το σημειο πηγαινε καλα, λεταλεκ δεν αξιζει ουτε 1 ευρω απο το συμβολαιο που εχει....
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Γιατί ήταν σωστή η αλλαγή τού Αραούχο; αντί τού Ανσαριφαντ βάζεις αμυντικό.Το παιχνίδι τελειώνει.Δεν χρειάζεται ενισχύεις καί τήν μεσαία γραμμή. Χρειαζόμασταν ενίσχυση μεσοεπιθετικά καί πήραμε τόν Σουηδό τελευταία ώρα . Λάθη πολλά. Κρίμα γιά τόν κόσμο .
σωστο ή εστω ας κρατουσε σαν ψευτικο 9αρι του αμπραμπατ να πρεσαρει οσο αντεχει ή βαλει σβαρνα
Είσαι επικίνδυνος, το γύρισες για πολλοστή φορά με τις αλλαγές σου. Αλλάζεις το μπακ σου στο 90 για ποιον λόγο? Από αυτούς (λε ταλεκ και μισελεν) τρως 2 γκολ. Εμείς όταν παίζαμε μπάλα στο τοπικό και στο 90 κερδίζαμε κάναμε έναν τσαμπουκά περνάμεμια κάρτα, ειχαμε έναν τραυματισμό και παγωνε το παιχνίδι. ΕΣΥ ούτε αυτό δεν ξέρεις........ ΑΣΧΕΤΕ
ηρθε η ωρα να πας σπιτι σου καλε μου ανθρωπε δεν φταις εσυ φταινε αυτοι που σε φερανε αλλα σας παρακαλω οχι αλλο χιμενεθ τελειωσε και αυτος γιατι πρεπει να γυρναμε πισω;ας προταθει καποιος ικανος προπονητης μονος του γιατι αυτοι ειναι ανικανοι ουτε μια αναγκαια μεταγραφη δεν καταφεραν να κανουν
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ..ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ...
Τι λες βρε ψεύτη;;;αφού οι αλλαγές που κάνεις είναι για να γυρίσεις τα ματς και το καταφέρνεις....
Παραίτηση Κονε-Παπαδημητρίου-Γιαννικη μέχρι τις 23.59
Διώξτε τον περπατητη λε ταλεκ. Που το βρήκαμε αυτό το βλήμα ρε παιδιά. Όταν έκανε ζέσταμα ήταν ήδη κουρασμένος. Έλεος. Μας έχετε ξενερώσει όσο δε πάει.
Γιαννίκη κράτα γερά! Μη φύγεις, όχι ακόμη. Κάτσε κανένα δυο παιχνίδια ακόμη να σπάσουμε πλάκα με το δήθεν σοκ που παθαίνεις κάθε φορά από τις ανατροπές. Μην ανησυχείς. Έχεις γράψει ήδη ιστορία στην ΑΕΚ ως Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ
Παραίτηση δεν διάβασα και δεν άκουσα και αγχώνομαι. Ο Πογέτ υπόγραψε στην Εθνική η έχουμε χρόνο ακόμα;;;
Σοκ είναι που δεν παραιτήθηκε!!!!
Εμείς τί νά πούμε ρε Αργύρη..;;; εμείς θά χάσουμε πάλι τόν ύπνο μας.. εμείς αύριο θά πάμε για δουλειά κ θά μας σπάσουν τα παπάρια τά Ορκ .. τά παιδιά μας δεν θέλουν να πάνε σχολείο..κ μας λες ότι είσαι σε σοκ.. άι στο διάολο κ σύ κ όλη η διοίκηση..με την ιστορία τής ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα νά παίζει κανένας..
Φύγε ρε γελοίε.. Μικραίνεις την ΑΕΚ
Το 1-5 του γαυρου πέρσι μου φαντάζει πλέον πολύ πιο ήπιο από ότι το σημερινό. Ειλικρινά τοσες φάπες από την ίδια αυτή τη σιχαμένη βρωμοομαδα δεν ξαναφαγαμε και πόσο μάλλον σε ότι μας έχει βρει. Τι σε πρωτάθλημα, τι σε κύπελλο, τι σε πλευ οφ μας έχει πελατιασει. Το έχω ξαναγράψει ο Γιαννικης είναι απλώς άλλο ένα εξιλαστήριο θύμα. Όταν από τις επιλογές που έχεις το καλοκαίρι (Ρεμπροφ) που είναι ένας πολύ καλός και αναγνωρισμενις προπονητής, πας πάλι σε στοίχημα (Γιαννικης) αυτά θα έχεις.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Στοίχημα ήταν και ο Καρντοσο χάθηκε, στοίχημα ήταν και ο Ουζουνιδης τον έκαψε ο ίδιος ο προεδρος που δεν τκν ενίσχυσε. Προπονητες που είχαν κάνει κάτι όπως ο Καρερα και ο Χιμενεθ δεν τους βοήθησε σχεδόν καθόλου. Ο Μιλόγεβιτς έφυγε μόνος του γιστι σ λεει κάτι δεν πάει καλά εδώ ( ο οποίος για να τα λέμε όλα προετοιμασία με την περσινή κάκιστη ομάδα έκανε και του φερανε παίκτες καλόν Αύγουστο). Άρα τι να περιμένεις και από τον Γιαννικη θαύματα? Όχι. Τουλάχιστον όμως τα στοιχειώδη τα περιμέναμε. Τέτοιες αλλαγές που έχει κάνει σε 4 σερι παιχνίδια εντός έδρας είναι για Όσκαρ λάθους.
ΦΥΓΕ. Εχασε ο γιος μου την προπονηση του για να δει το ματς μαζι μου και τρωει καθε φορα πικρα. Εισαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΑΟΥΧΟ ΚΑΙ ΑΜΡΑΜΠΑΤ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕ ΤΑΛΕΚ ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Οπως λεει και ο γιος μου... Αντιο παπατζη!!
Σου λευκό στο βάθος που κουνιέται είναι το μαντίλι…
Φύγε !!!!
Σηκω φυγε --σηκω φυγε --σηκω φυγε ---ακομα εδω εισαι;;;;;
Δε θελετε Χιμενεθ που σας πηρε πρωταθλημα-κυπελλο και πορεια Ευρωπη σε Uefa και Champions league. Καθιστε με Για-ηττα να αλλαζει συστημα στο 90, να βαζει Ροτα αντι Μισελεν και να παιζει μονο αμυνα απεναντι στο χειροτερο μπαοκ ολων των εποχων.
Παραιτήσου ρε άνθρωπε, ήμαρτον...
Ορατότης μηδέν.
Σε παρακαλώ Γιαννικη παραιτησου. Δεν κάνεις για προπονητής.
Κρατήστε τον κι' άλλο, προλαβαίνει να μας αφήσει και εκτός πλέι οφ. Έχουμε γίνει πελάτες τους. Ντροπή ντροπή. Λίγη τσίπα εκεί στην διοίκηση.
Υπάρχει άνθρωπος που να πιστευε ότι αυτός ο αστείος είναι για ΑΕΚ;;; μόνο ο Μελ..... μιλάμε ότι έχουμε πιάσει πάτο... ακόμα κ οι 4 μπροστινοί πάνε να καουν....
Είμαι αυτός που σας έλεγε για Μανόλο πριν δύο βδομάδες κ δε θέλατε... Τι έγινε τώρα?
Λίγο τσίπα να είχες έπρεπε να είχες ήδη παραιτηθεί
Τα εχειs χαμένα . Δεν ξέρειs τι λέs . Μαs έκαψεs .Μετά την έμπνευση στο Χαριλάου ,σήμερα ειχεs άλλη μια πετυχημένη με τον κώνο τον Λε Ταλέκ . Παραίτησου γιατί την Κυριακή δεν σε βλέπω καλά !
Είμαι αυτός που σας έλεγε για Μανόλο πριν δύο βδομάδες κ δε θέλατε... Τι έγινε τώρα?
Τα εχειs χαμένα . Δεν ξέρειs τι λέs . Μαs έκαψεs .Μετά την έμπνευση στο Χαριλάου ,σήμερα ειχεs άλλη μια πετυχημένη με τον κώνο τον Λε Ταλέκ . Παραίτησου γιατί την Κυριακή δεν σε βλέπω καλά !
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΥΡΗ… 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ… ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΕΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ… ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!
Όταν κάνεις αλλαγή (1η στο 86) τον Αραούχο που κρατάει 2 αμυντικους και αφήνεις μέσα έναν αδιάφορο τσουμπερ αυτόματα απελευθερώνεις όλο τον ποακ να βγει μπροστά συν ότι μένεις και χωρίς σέντερ φορ... Τελικά είχε δίκιο ο κλεφτοκοτας έκανες την ΑΕΚ μικρή ομάδα σαν αυτές που ανήκεις.
Τεραστιο σοκ που βρισκεσαι ακομη στον παγκο.Σημερα πρεπει να χαθηκαν και οι εναπομειναντες υποστηρικτες σου.Δεν ειναι η ΑΕΚ τοπος για να πειραματιστεις κυριε Γιαννικη.Η απολυτη ντροπη και σημερα (οπως τα τελευταια χρονια μετα το πρωταθλημα του 2018)
Τεραστιο σοκ που βρισκεσαι ακομη στον παγκο.Σημερα πρεπει να χαθηκαν και οι εναπομειναντες υποστηρικτες σου.Δεν ειναι η ΑΕΚ τοπος για να πειραματιστεις κυριε Γιαννικη.Η απολυτη ντροπη και σημερα (οπως τα τελευταια χρονια μετα το πρωταθλημα του 2018)
Ακόμα να φύγεις?