Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπαρτσελόνα: Κάνει ήδη προπονήσεις ο Ομπαμεγιάνγκ

Υπό την καθοδήγηση του Τσάβι, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν και η Μπαρτσελόνα δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την υπογραφή του, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχει ήδη τεθεί στις υπηρεσίες του Τσάβι.

Το πρωί της Τρίτης (01/02), ο Γκαμπονέζος επιθετικός προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες στους «μπλαουγκράνα» και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, έδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί από τις 6 Δεκεμβρίου.

Η συμφωνία με τους Καταλανούς έχει επικυρωθεί και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας (01/02). Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Τσάβι να συμπεριλάβει τον Ομπαμεγιάνγκ στα πλάνα του ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Ατλέτικο την Κυριακή (06/02, 17:15) στο «Καμπ Νόου».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ