Ένα άτομο συνελήφθη από τις αρχές της Θεσσαλονίκης σχετικά με το αιματηρό οπαδικό επεισόδιο που κατέληξε στη δολοφονία ενός 19χρονου. Για το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Χαριλάου είχαν προσαχθεί συνολικά 15 άτομα και η μια από τις προσαγωγές μετατράπηκε σε σύλληψη.
Η σύλληψη ωστόσο δεν σχετίζεται αμιγώς με την δολοφονική επίθεση, αλλά με ένα από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή ενός από τους προσαχθέντες.
Πρόκειται για έναν ναυτικό πυρσό που είχε στη κατοχή του ο ένας από τους 15 προσαχθέντες. Τα υπόλοιπα 14 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης συνεχίζονται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

