Quantcast
NEWS
47 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν μπόρεσε δεύτερη μεταγραφή η ΑΕΚ

Παρά την προσπάθεια που έγινε με τον Νουομπόντο, η Ένωση δεν κατάφερε να κλείσει τον αμυντικό μέσο που ήθελε

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κλείσει και δεύτερη μεταγραφή, παρά την τεράστια προσπάθεια που έκανε. Στο φίνις των μεταγραφών μεγάλος της στόχος ήταν ο Ομπινά Νουομπόντο για τον οποίο κατέθεσε πρόταση στην Γκεζτέπε. Όταν δεν υπήρξε συμφωνία επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά με ένα μεγάλο ποσό. Όμως ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου ήταν διστακτικός καθώς θα ήταν δύσκολο να αντικαταστήσει τον βασικό αμυντικό μέσο της ομάδας. Έτσι ο Νουομπόντο δεν ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα. Η ΑΕΚ είχε επαφές και για άλλες περιπτώσεις, πάντα καθαρών αμυντικών μέσων, οι οποίες όμως δεν προχώρησαν.

Πλέον το μοναδικό... παράθυρο για να έρθει τελικά 6άρι είναι η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ήδη στα χέρια των ανθρώπων της Ένωσης έχουν φτάσει κάποιες προτάσεις οι οποίες εξετάζονται. Μια από αυτές είναι και του Ουρουγουανού Κρίστιαν Ολίβα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι. Μέσα στις επόμενες μέρες η ΑΕΚ θα εξετάσει τις επιλογές που έχει και θα αποφασίσει το αν θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ