Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πάνος Νάτσης: Αναστέλλονται οι παραστάσεις στο θέατρο «Ήβη» μετά τον θάνατο του

Ο 31χρονος πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση, η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές, η οποία συνεργάζεται με το Θέατρο Ήβη προχώρησε στην θλιβερή ενημέρωση για τον χαμό του γνωστού ηθοποιού μέσα από τα social media.

Ο 31χρονος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο με την μηχανή του.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Νάτσης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούσε στο Θέατρο Ήβη και στην παράσταση, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

«Η οικογένεια των Θεατρικών Σκηνών με τεράστια θλίψη, αποχαιρετά τον ηθοποιό και αγαπημένο συνεργάτη, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα, σε τροχαίο ατύχημα. Οι παραστάσεις για το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση η θεατρική παραγωγή, Θεατρικές Σκηνές.

theatrikesskinesgianatsi

Και ο γνωστός παραγωγός (Θεατρικές Σκηνές) Πάνος Κατσαρίδης αποχαιρέτησε τον Πάνο Νάτση με ανάρτησή του στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία του άτυχου ηθοποιό γράφοντας: «Πανούλη μας».

Πηγή: newsit.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ