Το πρωί της Πέμπτης, η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Για το ΑΕΚ-Βόλος είχε οριστεί ο Διαμαντόπουλος, του συνδέσμου Αρκαδίας, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπήρξε αλλαγή του πρώτου διαιτητή.
Έτσι, την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευάγγελος Μανούχος του συνδέσμου Αργολίδας.
Η υπόλοιπη διαιτητική ομάδα παραμένει η ίδια. Βοηθοί θα είναι ο Πετρόπουλος από Αρκαδία και ο Παπαδάκης από Ηράκλειο, στο VAR θα βρίσκεται ο Καραντώνης, του συνδέσμου Ημαθίας, με βοηθό την Κουρομπύλια από την Ανατολική Αττική, και τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας του συνδέσμου Γρεβενών.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για τους οποιους αφελείς φίλους πιο κάτω.
Οι διαιτητές δε παίζουν τις ομάδες τους, παίζουν τις “διακριτικές” εντολές αυτών, που προΐσταται ο μεθύστακας, ο μουσάτος και ο…Πούτιν !
Εμείς πιστοί στην ιστορία όλων των προσφύγων του κόσμου, αέναος κατατρεγμος .
Μανούχος - Καραντώνης; Ωχ!!!
Λογικά η ΑΕΚ έστω και με ένα μηδέν θα κερδίσει αλλά απ' ότι φαίνεται προσπαθούν με κάθε τρόπο κάθε Κυριακή να κόψουν βαθμούς ,αν δεν το καταφέρουν την μια Κυριακή στέλνουν συνέχεια σου λεει κάποιο παιχνίδι θα το καταφέρουμε.
Μανουχος(θυρα7) για ειδικη αποστολη.
Το μαγειρεμα παει συννεφο κ εμεις παλευουμε να φερουμε χαφ...
Τι αλλο θα δουμε με δαυτους ηθελα να'ξερα.
Μετα την δευτερη τιμωρια του Φωτια και την αλλαγη στο καπακι του Διαμαντοπουλου οσμιζομαι οτι ανελαβε δραση ο Τιγρης και ζητησε να γινουν οι ενεργειες αυτες.Για να δουμε πως θα σφυριζουν τωρα οι κορακες...
Τι είναι αυτός ο Μανούσος πάλι τώρα ,για καλό έγινε αυτό η μήπως ο Διαμαντόπουλος δεν δέχθηκε να εκτελέσει υπηρεσία και τον άλλαξαν.
Εντάξει, πλάκα μας κάνουν. Το τελευταίο ματς που μας είχε παίξει ο Διαμαντόπουλος ήταν το Λαμία – ΑΕΚ όπου τα φάουλ ήταν 25-8 εναντίον μας αλλά τουλάχιστον κερδίσαμε. Διαιτησία 30-70 αλλά κερδίσαμε. Ο Μανούχος διαιτητεύει τα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού με διαιτησίες 100-0 υπέρ του. Πως να παίξουμε με αυτές τις συνθήκες παράγκας Νο 1;