Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ράλι Μόντε Κάρλο: Αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα και έπεσε στον γκρεμό (VIDEO)

Από θαύμα ζουν οδηγός και συνοδηγός, μετά το ανατριχιαστικό ατύχημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα μέσα από την καμπίνα του Ford Puma Rally1 της M-Sport, σε ειδική διαδρομή του Ράλι Μόντε Κάρλο.

Ο οδηγός Αντριέν Φουρμό εμφανίζεται είτε να κάνει ένα μικρό λάθος και να κλείνει την τροχιά του νωρίς πριν από αριστερή στροφή, ανοίγοντας στη συνέχεια ελαφρώς την πορεία του προς τα δεξιά, είτε να γλιστρά σε χώμα (ή πιθανώς λάσπη) που υπήρχε στο δρόμο.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει πλέον την ιδανική γραμμή με την ταχύτητα να είναι πολύ υψηλή. Το αυτοκίνητο έπειτα χτύπησε δεξιά στο βράχο και σηκώθηκε στον αέρα, περνώντας ανάποδα πάνω από τις μπαριέρες και πέφτοντας στο γκρεμό!

Η στιβαρή κατασκευή του αυτοκινήτου επέτρεψε στον οδηγό Φουρμό, αλλά και στον συνοδηγό του, τον Αλεξάντρ Κόρια, να βγουν από το όχημα χωρίς τραυματισμό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ