Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καββαδάς: Μην κλαίμε τη μοίρα μας, άλλοι άνθρωποι βρίσκονται στις ΜΕΘ

Για τον κοροναϊό και το ματς με την Μπασκόνια μίλησε ο σέντερ του Παναθηναϊκού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια, την Παρασκευή για τη Euroleague, και ο Βασίλης Καββαδάς στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες με τον κοροναϊό.

Όπως τόνισε ο διεθνής σέντερ: "Δεν μπορούμε να κλαίμε τη μοίρα μας, ο κορωνοϊός υπάρχει. Εμείς μπάσκετ παίζουμε υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στις ΜΕΘ και δεν ξέρεις τι τους ξημερώνει. Εμείς το ξεπερνάμε και συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ. Συμβαίνουν αυτά δε μπορείς να κάνεις κάτι ξαναμπαίνεις στην προπόνηση και κάνεις αυτό που ξέρεις".

Για το ματς με την Μπασκόνια, ο Καββαδάς δήλωσε: "Δείξαμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Εφές την Πρωταθλήτρια της Euroleague, το παλέψαμε αρκετά αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Στεναχωρηθήκαμε αρκετά γιατί αξίζαμε τη νίκη. Από εκεί και πέρα γυρίσαμε στην Ελλάδα προετοιμαστήκαμε και παίξαμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή της Δευτέρας και εκείνο της Euroleague της Τετάρτης παρ’ όλα αυτά ο καιρός μας τα χάλασε με τα χιόνια στην Αθήνα. Έχουμε χάσει αρκετές προπονήσεις, πιστεύω σήμερα να προπονηθούμε όλοι μαζί".

Για τις εμφανίσεις του: "Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Είχαμε την απώλεια του Παπαγιάννη και όλοι οι παίκτες πρέπει να βάλουμε πλάτη. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω".

Για τα παιχνίδια της Euroleague: "Κάποια παιχνίδια Euroleague είναι δυνατά έχουν υψηλό ρυθμό. Οι ταχύτητες είναι γρήγορες, υπάρχουν επαφές. Δεν είμαστε έτοιμοι δεν έχουμε κάνει τις προπονήσεις που θα έπρεπε, παρ’ όλα αυτά είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ