Στη Χιλή δοκιμάζεται η Αργεντινή, έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ 2022, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, τον Λιονέλ Σκαλόνι, να μην ταξιδεύει με την αποστολή, καθώς, αυτός και ο βοηθός του, έχουν προσβληθεί από κοροναϊό.
"Είμαι καλά, αναρρώνω αλλά παραμένω ακόμα θετικός και βρίσκομαι σε καραντίνα", τόνισε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Σκαλόνι, ο οποίος αποκάλυψε πως χρέη προπονητή θα αναλάβουν οι Βάλτερ Σάμουελ και Ρομπέρτο Αγιάλα, με τον άλλοτε μπακ των Ίντερ και Ρόμα και τον πρώην στόπερ της Νάπολι να ανήκουν στο προπονητικό επιτελείο του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!