Ενδιαφέρον από την Αλ Φαϊχά της Σαουδικής Αραβίας προκύπτει σύμφωνα με αραβικό tweet. «Η Αλ Φαϊχά ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν. Η ηλικία του παίκτη μπορεί να είναι 32 ετών, όμως μπορεί να παίξει τόσο 6άρι, όσο και 8άρι», γράφει το tweet. Η Αλ Φαϊχά αυτή τη στιγμή είναι 6η στο πρωτάθλημα της χώρας με 25 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αρχηγός θα μπει στην Αγία Σοφιά!!!! Αγωνιστικα εχει να δώσει μόνο σαν 5 λυση στα χαφ. Τον προτιμώ απο τον Λεταλέκ και αλλους που περασαν και δεν ακουμπησαν. Μεταγραφή-Γαλανό-Σιμανσκι-Μεταγραφή συν Τσουμπερ που μπορει να προσφέρει και εκει.... ε δεν χωραει κ η ψυχαρα ο Σιμοες κάπου εκει; Να ξερουν και οι νεοι που ερχονται. Για οσους λετε οτι δεν χωρανε συναισθηματισμοί κλπ....μαγκες το ποδοσφαιρο και οι ιστοριες του ειναι γεματα συναίσθημα...ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Αρχηγός; Ξέχασες τον Μάνταλο;
κορδελα και ενα κουτι γλυκα και δωστε τον ουφφφφφφφ να παρουμε ανασα!!!!!
και δώρο τον Ιούδα...
Ούτε με σφαίρες, ο Σιμόες θα μπει αρχηγός στην Αγιασοφιά!!!
Ο Σιμοες ειναι αρχηγος, σκυλος και αν ειχε και πιο μεγαλη πασα θα ταν στην Ρεαλ. Αν δεν εχει ιδανικο παρτενερ δεν φταιει αυτος. Τον εχουν σκασει ,τρεχει για 5 παιχτες. Μονο αν θελει αυτος θα φυγει , πρεπει να μπει στο νεο γηπεδο .
Δεν υπάρχει πρέπει, οι καλύτεροι θα μπουν. Όχι συναισθηματισμούς. Τον αγαπώ τον εκτιμώ, αν έρθει καλύτερος του θα πάρει την θέση του.
να ταν μονο η πασα....και ο σιμανσκι ειναι σκυλος και μια χαρα τρεχει και εχει και καλυτερη πασα απο τον σιμοες(μακρινη)....ντριμπλα εχουν?...η τεχνικη τους σε τι επιπεδο ειναι?...αντιληψη του χωρου?......κινηση χωρις την μπαλα? ...κεφαλια? πρωτη επαφη?αν ειχαν και αλλα καλα θα ηταν αλλος παιχτης.....θα στα πω με δυο λογια...ουτε ο σιμοες ουτε ο σιμανσκι κανουν για αεκ απο την στιγμη που εχουμε δει ζαμπαναζοβιτς,ζηκο,ζαγορακη,κατσουρανη,ασσουνσαο για να μην βαλω μεσα και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σαβεφσκι κετσπαγια....και ασε τους δικους μας ...απο την στιγμη που οι αλλοι τα χρονια του σιμοες ειχαν μιλιβογιεβιτς,γκιγιερμε,εμβιλα,καμαρα,μισιτς μαουρισιο και δεν συμαζευεται ε θελω πιο ποιοτικα χαφ απο σιμοες σιμανσκι
Κάτω τά χέρια από τόν ΑΡΧΗΓΌ. Όταν δεν είναι στην ενδεκάδα είμαστε σάν τόν Τιτανικό. Τού αξίζει ενα χάφ επιπέδου. Χρόνια τώρα τραβά κουπί μοναχός.
Τα δεδομένα είναι απλά.
1)ΑΝ ισχυει και η ΑΕΚ έχει έτοιμο καλύτερο να αντικαταστήσει πριν τελειωσει η μεταγραφική περίοδος, ναι...
Αλλιώς δεν πειράζει λίγα λεφτά παίρνει σε σχέση με άλλους που δεν προσφέρουν όσα αυτός.
Συμπαθέστατος ο Αντρέ, θα μπορούσε να μείνει ως αλλαγή, θέλουμε κάτι καλλίτερο στη θέση αυτή. Αν θέλει να φύγει ας φύγει, επαγγελματίας είναι, και οικογενειάρχης. Θα κοιτάξει το συμφέρον της οικογένειάς του.
Του αξίζει να μπει στην Αγία Σοφία και να παίξει εκεί. Ηγετικη παρουσία. Βέβαια σαν 5ο χαφ. Όχι βασικός που είναι τώρα. Μακάρι όμως να του δώσουν ένα καλό συμβόλαιο γιατί και αυτός αυτό θα θέλει φαντάζομαι
Αρχηγός θα μπει στην Αγία Σοφιά!!!! Αγωνιστικα εχει να δώσει μόνο σαν 5 λυση στα χαφ. Τον προτιμώ απο τον Λεταλέκ και αλλους που περασαν και δεν ακουμπησαν. Μεταγραφή-Γαλανό-Σιμανσκι-Μεταγραφή συν Τσουμπερ που μπορει να προσφέρει και εκει.... ε δεν χωραει κ η ψυχαρα ο Σιμοες κάπου εκει; Να ξερουν και οι νεοι που ερχονται. Για οσους λετε οτι δεν χωρανε συναισθηματισμοί κλπ....μαγκες το ποδοσφαιρο και οι ιστοριες του ειναι γεματα συναίσθημα...ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Να μπει αρχηγός ο Σιμοες στο γήπεδο, του αξίζει, πήρε πρωτάθλημα το 2018, είναι σκύλος κτλ........ Του χρόνου αφού μείνουμε 15 πόντους πάλι πίσω από τον Ολυμπιακό από αρχές Νοεμβρίου........Αμπαλος ο Σιμοες, γυρνάει την μπάλα πίσω συνέχεια, δεν μπορεί το παλικάρι και πολλά άλλα ωραία.....
Αν θέλουμε να δούμε μπάλα και να διεκδικούμε τίτλους ο κατά τα άλλα συμπαθεστατος Σιμοες πρέπει να φύγει είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Έτσι απλά και ωραία. Χωρίς συναισθηματισμούς και σάλτσες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ήρθε η ώρα να ανέβουμε επίπεδο
Ο σιμοες θα αναζητήσει το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Και καλά θα κάνει. Κάνεις δεν κάνει χάρη σε κανέναν. Είναι 32. Αν η ΑΕΚ του δωσει 3 με 4 κατοστάρικα (για εκεί το βλέπω) και οι άραβες τα διπλά πιστεύω θα πάει Αραβία για 3 χρονάκια και αριβεντερτσι.
Αφού ήταν ένας μέτριος παίκτης όπως λες και εσυ .. γιατί τότε η βαλενθια κατέθεσε πρόταση 5 εκατομυρίων για να τον αποκτήσει το 2018 ;
Αλλη χρονια το 18 αλλο 4 χρονια μετα και επισης δεν ειναι κοροιδα οι Ισπανοι μην πιστευεις οτι διαβαζεις. Και για Μανταλο και Γουεστ Μπρομ λεγανε καποτε αλλα προταση δεν.... Ο Τιγρης δεν ειναι κανα κοροιδο να ηρθε τετοια προταση για τον Σιμοες και να μην τον δωσει χθες.
Πρωτον ,ενδιαφέρον είχαν δειξει ,δεν ειχαν κατεθεσει ποτε επισημη προταση και δευτερον ακομα και αν εδιναν οντως 5 για τον σιμοες θα τα εδιναν για τον ιδιο λογο που εδωσε και ο γαύρος 5 για τον ονιεκουρου
Αν το δουμε εντελώς κυνικά το θέμα καλυτερα να φυγει και να μεινει σαν μπακ απ του νέου 6αριου ο Λε ταλεκ που ειναι πιο ψηλός και τεχνίτης και ο Σιμανσκι που εχει τα ιδια χαρακτηριστικά με σιμοες αλλα ειναι και 6 χρόνια νεότερος.
Αν το δουμε πιο ρομαντικά το θέμα ο σιμοες ηταν η πρωτη μεταγραφή που καναμε το καλοκαιρι του 15 που επιστρέψαμε και εχει προσφέρει πολλα ολα αυτα τα χρόνια και ηταν παίκτης ορόσημο της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδας.Μπορει να μεινει στο ροστερ με ενα μικρο συμβόλαιο και να παιξει του χρόνου καποια παιχνίδια στο νέο γηπεδο.
Η λογική αναβάθμισης του ρόστερ λέει να φύγει αν βέβαια το θέλει και ο ίδιος. Το συναίσθημα όμως ,γιατί έτσι ρομαντικοί είμαστε οι ΑΕΚΑΡΕΣ τι να κανουμε , λέει να μείνει εδώ. Σαν αλλαγή και με λίγα λεφτά που θα παίρνει λογικά ,θα προσφέρει στην ομάδα αποδυτήρια κλπ και δεν θα μας επιβαρύνει. Είναι ΑΕΚΑΡΑ πλέον ο Σίμος και δεν μπορούμε να τον δούμε αυστηρά τεχνοκρατικά.
Αν και τον συμπαθώ ιδιαίτερα ως αθλητή και ως χαρακτήρα, πιστεύω ότι δεν εχει θέση στην ομάδα, τις ΑΕΚ του πρωταθλητισμού. ίσως σε ένα άλλο πόστο τιμής ένεκεν, για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας.
Το 2018 που έπαιζε που πήραμε το πρωτάθλημα????
αμαν αυτη η καραμελα με το πρωταθλημα του 18...ε και λοιπον τι εγινε ρε φιλε που συμμετειχε, ειναι τοσα χρονια στην ομαδα, τι εκανε ολα αυτα τα χρονια ??? Αν το παμε ετσι και ο Μπακακης συμμετειχε στο πρωταθλημα του 18 ,τι παει να πει οτι πρεπει να παιζει ή οτι ειναι παιχτης πρωταθλητισμου??
Δεν πεθαίνω κιόλας να δω τον Σιμόες στην Αγιά Σοφιά, εξαιρετικός κόφτης στα καλά του χρόνια και με καλό παρτενέρ δίπλα του τον Γιόχανσον είχαν κάνει ένα φοβερό δίδυμο , έχει και τα κρίσιμα γκολ του όπως αυτό με την Βολφσμπουργκ, αλλά γενικά από τότε και χωρίς κάποιο καλό χαφ δίπλα του δεν φαίνεται κι αυτός ιδιαίτερα και η ομάδα θέλει κάτι καινούριο σε αυτήν την θέση. Σαν αλλάγη πάντως δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν μας.
Επίσης μην ξεχνάμε πως στον αντρε χρωστάμε και δυο προκρίσεις σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης . Λίγος σεβασμός σε έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να μην παίζει και την καλύτερη μπάλα αλλά θα παίξει πάντα αυτό που μπορεί , θα είναι όσο το δυνατόν γίνεται σταθερός και το πιο σημαντικό που λείπει από την σημερινή ομάδα , θα βγάλει πάθος ,δεν βλάπτει .
Αντρέ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!!
Αν ο παίκτης θέλει να πάει, ως ενα τελευταίο καλο συμβόλαιο, ας τον αφήσουν με ενα μικρό ποσο, ως επιβράβευση για το ήθος και την προσφορά του ολα τα χρόνια. Έτσι και αλλιώς λίγο θα παίζει πλέον, αν έρθει 6αρι και ακόμη λιγότερο του χρόνου. Αν θελει συμβολικα να παίξει στο νέο γήπεδο, μπορεί και μετά 2 χρόνια, οπως εχουν αυτοι τον Αβραάμ πχ
Προεδρα αν υπάρχει ένας παίχτης υπόδειγμα χαρακτήρα και μαχητής για την φανέλα άσχετα με το πόσο κάλος παίχτης είναι, είναι ο Αντρέας!!!!Του αξίζει νομίζω να μπει Αγία Σοφία και να φορέσει και το περιβραχιόνιο.εστω και για λίγο.
Ποτέ δεν φωναξαμε το όνομα του στο γηπεδο.... δυστυχώς
Το να μην πατησει χορταρι Αγιας Σοφιας ως αρχηγος ο συγκεκριμενος θα ειναι ασεβεια προς ολοκληρη την πορεια αναγεννησης της ΑΕΚ. Περασε οσα περασαμε κι εμεις και απαγορευεται να απαξιωθει η προσφορα του. Απαγορευεται να μην παρει και εκεινος τη χαρα που θα παρουμε εμεις του χρονου. Αποκλειεται να θελει να φυγει απο εδω και η ΑΕΚ οφειλει να του προσφερει ενα τελευταιο συμβολαιο..
Ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με κάποιο λογικό επιχείρημα γιατί είναι απαραίτητο να μπει ο Σιμοες στο νέο γήπεδο; Αν τον έδιωχνε η ΑΕΚ να πούμε ότι ήταν άσχημη η συμπεριφορά της προς τον Αντρέ. Αν υπάρχει κανονική πρόταση μεταγραφής και βρίσκει σύμφωνη και την ΑΕΚ και τον ποδοσφαιριστή, ποιο είναι το κόλλημα; Δε θέλουμε προσωπολατρειες, πόσο μάλλον με έναν παίκτη που ναι μεν προσέφερε ότι είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πλέον θυμίζει παλαιμαχο. Τελικά θέλουμε η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕ να λειτουργεί τεχνοκρατικά και ορθολογικά, ή να πηγαίνει με το συναίσθημα; Αποφασίστε επιτέλους ορισμένοι...
Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ 6 ΜΗΝΕς ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ
Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαίτερα σαν παιχτης παρολα αυτα θα ηθελα να μπει στην Αγιά Σοφιά τιμητικα, αλλα πριν δυο χρόνια...αν η αγια σοφια καθυστερούσε αλλα δυο χρόνια ,που λέει ο λογος, πρέπει να περιμένουμε με το ζορι να μπουν ολοι;
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο φίλοι μου είναι business. Αν η πρόταση είναι συμφέρουσα και για εκείνον και για την ομάδα και το επιθυμεί να φύγει. Διαφορετικά να μείνει. Όλα τα άλλα είναι ανόητοι συναισθηματισμοί!
O ρομαντισμός πέθανε δυστυχώς χρόνια πριν...
Εγω θα ήθελα πολύ να τον χειροκροτησω για 1.002 λόγους στο σπίτι μας, αλλά συμφωνω σε αυτό που είπες..
Πρέπει να μείνει τουλάχιστον για πάγκο, αποδυτήρια και γιατί όχι, να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα και να συνεχίσει και σε κάποιο πόστο.
Η οικογένεια του είναι στην Ελλάδα, ο ίδιος έχει μάθει κάποια ελληνικά και η κορούλα του (θα) μιλάει κι αυτή ελληνικά!
Χαίρομαι που τόσοι πολλοί συμφωνούν στο να μείνει ένας, κατά τα άλλα όχι τόσο σημαντικός παίκτης... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για το παιχνίδι της ομάδας!
ΥΓ
Ε, ρε, τι παπά τους πουλάνε ότι παίζει και 8αρι... !
Χαχα
Εγώ θα ήθελα να τοποθετηθεί κάποιος ή κάποιοι που βάζουν dislike στο να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Σιμοες. Δεν πρέπει να εκτιμηθεί εμπράκτως η προσφορά του εδώ και 7 χρόνια; Δεν πρέπει να ακουστεί και να αποθεωθεί το όνομα του στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; Δεν λέμε να ξεκινάει βασικός και αναντικατάστατος, πλέον η καλύτερη λύση είναι να μπαίνει ως αλλαγή ώστε να κρατήσουμε πχ το σκορ νίκης, δεν μπορεί να το κάνει; Δεν τον θεωρείται για αυτό το λόγο μια αξιόπιστη επιλογή; Ο Σιμοες είναι από τις σύγχρονες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημαίες της ΑΕΚ, έχει δώσει σώμα και ψυχή και ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή της νέας μας εποχής και για αυτό είμαι σίγουρος ότι θα του προτείνει η διοίκηση νέο συμβόλαιο, σε κάποια πράγματα μετράει το συναίσθημα και οι αξίες και αναγνωρίζονται.
Ναι σε όλα αλλά αν ισχύει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα νομίζω ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να φύγει.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις droit και tsigko. Aπλά η ένσταση μου στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι προς μια μερίδα κόσμου που στο πλαίσιο της απογοήτευσης (και) για την φετινή χρονιά έχουμε φτάσει στο απόλυτο σημείο της απαξίωσης και του μηδενισμού και δεν δείχνουμε καμιά εκτίμηση και σεβασμό ούτε εκεί που θα έπρεπε. ΥΓ: To ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπίζνα και εδώ για ποια μπίζνα να μιλήσουμε; H υπόθεση είναι περισσότερο στα χέρια του Σιμόες αν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση, η ΑΕΚ ψίχουλα θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρει αφού το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε λίγους μήνες. Αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα και του το ανανεώσουμε ντάξει ρε παιδιά δεν θα είναι βάρος για 1-2 χρόνια δεν μας χρεοκοπήσει ο Σίμος.
Έχει προσφέρει πάρα πολλά ο κύκλος του έκλεισε.
Εμένα είναι από τους πιο αγαπημένους μου παίκτες.
Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερους και πιο επιδραστικούς μέσους αλλά δεν έχουμε. Τόσο απλά. Το ιδανικό θα ήταν ανανέωση για ένα χρόνο με την ελπίδα οτι θα κτιστεί καλύτερο κέντρο και να είναι 3ο-4ος.
Να παίξει τουλαχιστον ένα ματς ως αρχηγός στην Αγία Σοφιά και μετά να πάει όπου θέλει
δεν ειναι 8αρι ο Σιμος..
Μπορεί να τον βρίζω κάθε τρεις και λίγο για τις λάθος μεταβιβάσει του,μπορεί να έχει πέσει πάρα πολύ φέτος και στους τομείς που ήταν εξαιρετικός μέχρι πρόσφατα αλλά δεν θέλω να φύγει για κανένα λόγο πριν μπούμε στην Αγιά Σοφιά.Αυτός είναι ο αρχηγός μας.Μαζί ανεβήκαμε σχεδόν όλα τα σκαλιά από την Β Εθνική.Ο Σίμος είναι αδερφός μας και άξιος αναφοράς στην ιστορία της ομάδας μας.
Να μπει να παίξει ένα χρόνο και μετά αν θέλει να τα τσεπώσει για τα τελευταία ένσημα,πολύ καλά θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνει να πάει στις Αραβίες.
επειδή θα τον ζητήσουν τζάμπα προφανώς και είμαι αρνητικός.
ο Σιμόες πρέπει να μπει Αγιά Σοφιά ως ένας από τους αρχηγούς και εννοείται ως χρυσή εφεδρεία στο αγωνιστικό κομμάτι
Γιατί πρέπει ρε παιδιά? Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την λογική! Αγιά Σοφιά πρέπει να μπει όποιος το αξίζει. Αν είναι να μπει όποιος έχει προσφέρει στο παρελθόν θα πρέπει να μπουν 10.000 άτομα...
Είμαι κάθετα αρνητικός για πολλούς από το ρόστερ. Δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική να συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Simoes. Εδώ και 2 χρόνια σέρνεται , δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα, έχει πιάσει ταβάνι από την χρονιά του πρωταθλήματος. Ένας μέτριος παίχτης ήταν πάντα που έτυχε να δέσει με την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομάδα πολλά χρόνια πριν όταν και οι απαιτήσεις ήταν πολύ μικρότερες από την ομάδα. Έκανε ολόκληρη φασαρία πριν από 3 χρόνια για να πάρει παραπάνω λεφτά απ' ότι του έδινε η ΑΕΚ. Πίστεψε ότι θα τα βρεί στην στους Σαουδάραβες αλλά τελικά ούτε αυτοί δεν του έδωσαν 900 χιλιάρικα που ζητούσε τότε. Και όταν έφαγε από παντού πόρτα πήρε αυτά που του πρόσφερε η ΑΕΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κόλλημα έχετε φάει ορισμένοι με τον Simoes. Μιλάμε για το χειρότερο χαφ απ' όλες τις ομάδες της πρώτης 7αδας στο πρωτάθλημα. Να είναι καλά στην ζωή του τον ευχαριστούμε αλλά ως εδώ!
Είσαι λίγο υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς αλλά συμφωνώ. Πρέπει να αλλάξει επίπεδο η ομάδα στα χάφ και να εξελιχθεί ενόψει νέου γηπέδου.
Ο Σιμοες ειναι απαραιτητο να μπει στην Αγια Σοφια ειτε ειναι βασικος ειτε στο παγκο σε 1-2 αγωνες νομιζω θα ανεβει 2ος στην καταταξη με τις περισσοτερες συμμετοχες με τον δικεφαλο στο στηθος σε ολη την ιστορια της ΑΕΚ πισω απο τον μεγαλο σαβεφσκι,ειναι αμαρτια να τον διωξουμε τωρα λιγους μηνες πριν μπουμε στο νεο γηπεδο.
Τι ναι αυτό ρε, χαχα, εδώ θα μείνεις!
Μόνο αν θελήσει ο ίδιος ( που δε νομίζω)
Χαίρομαι που διάβασα έστω 3 σχόλια που λένε ότι ο Σίμος πρέπει να μπει Αγία Σοφία το αξίζει για ότι πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα στην ομάδα και πάντα εκεί.
Να του δώσουν τόσα λεφτά που να το σκεφτεί να αφήσει την οικογένειά του και να φύγει; Να πάρει την οικογένεια όλη εκεί; Δύσκολο. Πάντως δεν πρέπει να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο χωρίς αυτόν, πρέπει έστω για έναν χρόνο να είναι εκεί.
Σιμοες ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ
Τον Αντρέ τον ρωτήσατε;Ο Σιμόες ακόμα και αν σε πολλούς δεν αρέσει είναι πλέον από τις σημαίες της ομάδας.Κλείνει σχεδόν 10 χρονια στην ΑΕΚ και πάντα έδινε για αυτήν ότι είχε και δεν είχε.Ένα μηχανάκι στο κέντρο,που έτρωγε σίδερα μέσα στο γήπεδο.Ο Αντρέ πρέπει να μπει στην Αγία Σοφία,και για εμένα όχι απλά σαν παίκτης,αλλά σαν αρχηγός.Τιμητικά τουλάχιστον,αν όχι αγωνιστικά.
Έστω σαν τρίτη αλλαγή ,αν πάρουμε κ άλλους χαφ γτ προς το παρόν είναι βασικός , χρειάζεται τέτοιους παίχτες η ομάδα με ψυχή να συμπαρασύρουν και τους καινούργιους.
Ο αρχηγος πρεπει να μπει ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ