Μετά από μια πολύ δύσκολη νύχτα η ταλαιπωρία τελειώσε για τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Αργύρης Γιαννικης, ο Βασίλης Δημητριάδης και άλλα οκτώ άτομα που διανυκτέρευσαν στα Σπάτα αποχώρησαν από το προπονητικό. Λίγο μετά τις 11:00 έφυγε και ο τελευταίος και όλοι πλέον έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.
Την ίδια ώρα οκτώ μέλη της ΑΕΚ πέρασαν τη νύχτα στο Holliday Inn. Πρόκειται για προσωπικό της ομάδας και τρεις ποδοσφαιριστές (Τσιντώτας, Θεοχάρης και Μήτογλου). Όλοι τους έφτασαν στον ξενοδοχείο περπατώντας μέσα στο χιόνι για περίπου δύο χιλιόμετρα.
Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκαν δύο δίκλινα δωμάτια και αφού χωρίστηκαν σε τετράδες πέρασαν εκεί τη νύχτα. Πλέον όλοι τους αποχωρήσουν από το ξενοδοχείο και γύρισαν στα σπίτια τους.
Να τονίσουμε ότι η κακοκαιρία πάγωσε όλες τις διαδικασίες στην ΑΕΚ. Τεστ κοροναϊού δεν έγιναν, όπως είχε προβλεφθεί, γιατί το συνεργείο δεν κατάφερε να ανέβει στα Σπάτα. Επιπλέον δεν κατέστη δυνατό να ακολουθήσουν ειδική θεραπεία οι παίκτες που το είχαν ανάγκη.
Πλέον όταν ανοίξει πλήρως ο δρόμος οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ανέβουν στο προπονητικό για να αποτιμήσουν την κατάσταση. Στόχος είναι να πραγματοποιηθεί προπόνηση αύριο Τετάρτη αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτευχθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Νομίζω όσοι έμειναν εγκλωβισμενοι στα αυτοκίνητα για 12 ώρες πέρασαν χειρότερα. Τέλος πάντων όλα καλά. Παρεμπιπτόντως μια γεννήτρια για τα Σπάτα δεν κοστίζει ιδιαίτερα.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!
Η λύση είναι να γίνει το ξενοδοχείο στα Σπάτα και να τελειώνουν τέτοια προβλήματα. Συν το ότι θα υπάρχουν έσοδα από ομάδες που θα έρχονται για προετοιμασία...