Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ρεϊνίλντο Μαντάβα στην Ατλέτικο. Ο Μοζαμβικανός αριστερός μπακ, που μένει ελεύθερος από τη Λιλ στο τέλος της σεζόν, βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη με άδεια από την ομάδα του και εφόσον περάσει τα ιατρικά θα υπογράψει στους «ροχιμπλάνκος».
Ο 28χρονος άσος, που έχει φέτος 27 συμμετοχές και 1 γκολ, προορίζεται για μια έξτρα λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας πέραν του Λόντι, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και σε πιο προωθημένο ρόλο. Ταυτόχρονα, η Ατλέτικο είναι έτοιμη να αποκτήσει και τον Δανό δεξιό μπακ Ντάνιελ Βας από τη Βαλένθια, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κίραν Τρίπιερ, ο οποίος πωλήθηκε στη Νιούκαστλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

