Quantcast
22 ΣΧΟΛΙΑ

Οι προκλήσεις του Κλάντεμπεργκ δεν έχουν μόνο ένα στόχο...

Διαβάστε τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ από τον Κώστα Κετσετζόγλου


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEK_neasmyrni - 25/1/2022 13:01

Μαθήματα προς ναυτιλομένους, από την καλύτερη κιτρινόμαυρη δημοσιογραφική πένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει σε όλα δίκιο...

REFEREE_21 - 25/1/2022 04:53

Ο φόβος μου είναι απλός και απορρέει από την εμπειρία μου στα γήπεδα, ειδικά αυτήν του φιλάθλου αλλά και αυτήν του διαιτητή γι’ αυτό προσέξτε τι θα γράψω.

Με δεδομένη την κουλτούρα και την πρακτική κάποιων φίλων μας το παραμύθι που νομίζουν πολλοί ότι δηλαδή μέσα στην Αγία Σοφία δεν θα κουνιέται κανένας είναι τεράστιο λάθος γιατί οι μόνοι που θα φοβούνται περισσότερο απ’ ότι φοβούνται τώρα θα είναι οι αντίπαλοι μας και μόνο σε καθαρά... Συνέχεια αγωνιστικό επίπεδο.

Είναι χαζός (ήπιος ο χαρακτηρισμός μου) οποίος νομίζει και εκφράζει άποψη η και βεβαιότητα ότι μέσα στον ναό δεν θα τολμάνε οι διαιτητές να εκτελούν τις εντολές αυτών που εκτελούν και τώρα, δυστυχως η ευτυχώς, “βία” οποιασδήποτε μορφής απέναντι στους διαιτητές, από πλευράς φιλάθλων δεν μπορεί να υπάρξει, ακόμα και λεκτική γιατί πολύ πολύ πιο εύκολα, μπορούν οι διαιτητές να τινάξουν ένα παιχνίδι στον αέρα σε τέτοιου είδους γήπεδα (μη στάδια) αφού η εγγύτητα των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο όπως πολλαπλασιάζει την ηθική υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των ποδοσφαιριστών έτσι και περισσότερο πολλαπλασιάζει τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις διαμαρτυρίας και έτσι οι τιμωρίες θα είναι πολύ περισσότερες από αυτές στο ΟΑΚΑ.

Με δεδομένη την κουλτούρα και πρακτική κάποιων φίλων μας και την αίσθηση της ακόμη μεγαλύτερης αδικίας, επειδή πλέον αυτή θα συντελείται, όχι στο απρόσωπο ψυχρό ΟΑΚΑ αλλά μέσα στο σπίτι μας λόγω ακριβως της εγγύτητας θα παρεκτρέπονται πρακτικά πιο εύκολα.

Επιβάλλεται λοιπόν να γίνουν με κάθε τρόπο οι απαραίτητες παρεμβάσεις από την διοίκηση για να λυθεί η τουλάχιστον να μετριαστεί το πρόβλημα διαιτησία που σαν πιο έμπειρο μάτι σας δηλώνω ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό που βλέπετε οι πολλοί, και θα σας φέρω μόνο ένα παράδειγμα που πολλοί οπως και οι προσωπικοί μου φίλοι αξιολογείτε κατά κανόνα λάθος.

Δεν παρακολουθώ πλεον στενά - βαρέθηκα- την επιβολή καρτών αλλά σαν πρώτη αντίληψη νομίζω ότι και πάλι από τους “μεγάλους” δεχόμαστε τις περισσότερες κάρτες και ολοι μου λένε δεν θα έχουμε παίκτες σε λίγο με τις κάρτες που μας δίνουν αξιολογώντας σαν πρώτο πρόβλημα αυτής, την απουσία μιας μέρας στην συνέχεια.

Είναι όμως αυτό το κύριο πρόβλημα, σας λέω όχι, κυριότερο πρόβλημα και ειδικά όταν η κάρτα δωθεί στα πρώτα λεπτά η έστω στο πρώτο ημίχρονο, ειναι ο αγωνιστικός αφοπλισμός του ποδοσφαιριστή που θα την δεχθεί, κανένας -και ιδιαίτερα αμυντικογενης- δεν μπορεί στην συνέχεια να αποδώσει τα μέγιστα για ευνόητους λογους και μόνο από αυτό, τις κίτρινες κάρτες, που φαίνονται λαιτ στους πολλους , προκύπτει μεγάλη αβάντα μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων και δεν ειναι καθόλου τυχαία η μεροληπτική επιβολή τους κατά της ΑΕΚ εικοσαετίες τώρα.

Το πρόβλημα λοιπόν πρέπει να λυθεί - αν μπορεί να λυθεί- από τωρα γιατί αύριο λόγω της έδρας θα προκαλέσει περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα.

Για τον Ντέμη, το έμμεσο επιχείρημα του χρήσιμου ηλιθίου που ειπώθηκε, το θεωρώ άστοχο γιατί χρήσιμος ηλίθιος μπορεί να χαρακτηριστεί ο μέσης έως χαμηλής νοημοσύνης φίλος μας που ενώ μας σφάζουν, αυτός δίνει άλλοθι σε αυτό και αυτούς που το επιβάλουν δημιουργώντας αρνητικό κλίμα με την “λογική” ότι πιθανών δεν παίξαμε μπάλα μη αντιλαμβανόμενος ότι αυτό έστω έγινε αλλά αποτελεί άλλο, ξεχωριστώ θέμα, ο Ντέμης όμως δεν έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έχει δείξει ότι κυριαρχείται από μια εμπάθεια πλέον για την ΑΕΚ και αυτη σε συνδιασμο με το προφίλ του δήθεν αντικειμενικού σχολιαστή που θέλει να περάσει, προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο απο μια νέα θέση που χρειάζεται η ευρύτερη αποδοχή προέδρων ομάδων, μέσων επικοινωνίας και…ακροατών, χάδι λοιπόν η υποβόσκουσα αιχμή του αρθρογράφου μας Κετσετζογλου αφού ο Ντέμης όλο και περισσότερο δείχνει να κινείται συνειδητά δια ιδιον όφελος όποτε πρέπει να εκλείψει το επιθετο από τον χαρακτηρισμό του αφήνοντας μόνο το ουσιαστικό.

Yiannis_V - 25/1/2022 10:07

Σωστότατος αδερφέ.. Και πόσα ακόμα μπορουμε να πουμε...

DOC_TOR - 24/1/2022 16:42

Η "πιστολιά" δεν ήταν πιστολιά. Πιστολιά θα τη λέγαμε προ var. Στην εποχή var αυτό που έγινε χθες ήταν φτύσιμο στα μούτρα μας.

Να κάνει όμως και το σύστημα ΑΕΚ την αυτοκριτική του. Ναι ο Δικέφαλος ήταν λάθος. Εκτός αν νομίζουμε ότι το παιχνίδι παίζεται με εφηβικά αστεία και πρωτοσέλιδα τέτοιου τύπου.Έλλειψη σοβαρού αντίλογου. Αυτοί επιστήμονες κι εμείς ερασιτέχνες (με την κακή έννοια).... Συνέχεια
ΥΓ1. Λέμε και σωστά ότι κάποιοι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι. Δεν είναι όμως πχ ο Ντέμης το πρόβλημα. Είναι μεγάλη μερίδα του κοινού μας, δυστυχώς. Ο Ντέμης έπρεπε από καιρό να είναι ο δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, άσχετο. Και φυσικά είναι ο Ντέμης, πάντα έτσι ήταν. Δεν λογάριαζε Ψωμιάδηδες για τα πιστεύω του. Θα πει την άποψή του. Είναι οικουμενικός Αεκτζής, τελεία

ΎΓ2.Δεν είναι όμως η διατησία το μόνο θέμα. Το ότι το σύστημα ΑΕΚ αδυνατεί να προστατέψει π.χ τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της τελευταίας 6ετίας, τον Μάνταλο, θα το σχολιάσουμε; Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Και πώς μετά θα μας αντιμετωπίζουν οι "αντίπαλοι"; Και πώς θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα θέλουν με τρέλα και δέος να παίζουν στον σύλλογο; Δεν βλέπουν πώς φερόμαστε στα δικά μας παιδιά;

garet - 24/1/2022 21:01

κατά παράγραφο...like-like-dislike-like

krav21 - 24/1/2022 18:04

Διαφωνω Κωστα οτι απο τον Αρη και μετα δοθηκε γραμμη να πιστολιαζουν την ΑΕΚ. Η γραμμη ειχε δοθει πολυ πιο νωρις απο την αρχη του πρωταθληματος.

Αυτα που εγιναν στον οφη ειχα χρονια να τα δω τοσα πολλα μαζεμενα. Το χτυπημα στο κεφαλι του Χατζισαφι εγινε απερισκεπτο παιξιμο του Ιρανου που πηγε να παιξει με το κεφαλι τη μπαλα (η μπαλα στο εδαφος εντωμεταξυ, δυο μετρα μακρια).... Συνέχεια
Το κεφαλοκλειδωμα και τα σπρωξιματα πανω στον Γκαρσια εγινε κοκκινη για τον ΛΙβαϊ και τιποτα για τους παικτες του οφη.

Το σπρωξιμο πανω στο Βρανιες πριν το 1-3 εγινε αβαβα απο κορακι και βαρ.

Στο τριτο τερμα το οφσαιντ του ΝτουρμισαΙ που κανει σκριν σε παικτη της ΑΕΚ κοτοπιν,ουτε καν ελεγχθηκε.

ΜΕτα εχουμε τα οργια στο Βολο. Η κουτουλια πανω στον ΣΙμοες μεταφραστηκε σε μια απλη αντιπαραθεση των δυο παικτων. Το ιδιο στο χτυπημα εκτος φασης στον Μανταλο πριν το δευτερο γκολ.

Οι πιστολιες ειχαν ξεκινησει πριν τον ΑΡη. ΑΠλα συνεχιστηκαν αμειωτες μεχρι και σημερα. Απλα ζουμε τα απιστευτα....

Cocco Bill - 24/1/2022 15:28

Κριμα για τον Ντεμη, ελπίζω απλά να είναι αφελης και να πιστεύει οτι θα φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο αν αναλαμβανε και να μην έχει σναγκη τα λεφτά. Ποιον φωτογραφιζει ο Κετσε στην προτελευταία παραγραφο?


ΥΓ Σε λίγους μήνες θα έχουμε μάλλον εκλογές, αυτό που τρεμει ο Μαρινάκης ειναι να αναγκαστεί ο ΚΜ... Συνέχεια να κανει συγκυβέρνηση με τον Βελοπουλο, γιατί το Πασοκ δεν θα δεχθεί. Γι αυτό διακινούνται τα σενάρια των τριπλων εκλογων απο τα ΜΜΕ του

Original78 - 24/1/2022 17:44

Υπάρχουν κάποιοι λίγοι, δυστυχώς συνοπαδοι, που βάζουν τις προσωπικές τους απόψεις, πάνω από την ομάδα. Είναι απλά λυπηρό.


Και εγώ μπορεί να διαφωνώ με κάποιες (μη) κινήσεις του Μελισσανίδη (π.χ. κυρίως για τις μεταγραφές που δεν έγιναν το καλοκαίρι του 2018) ή γιατί δεν παίζει περισσότερο ο Γεβτιτς, αλλά όταν αδικείται η... Συνέχεια ΑΕΚ, είναι δυνατόν να λέω και να γράφω ότι δεν αδικήθηκε και να κατηγορώ τη διοίκηση ή τους παίκτες προς τέρψη των κόκκινων sites;


Προφανώς το φαινόμενο αυτό είναι θέμα προσωπικής αντίληψης και όχι δόλου.


Αν άκουγες π.χ. την χθεσινή μεταμεσονύχτια εκπομπή στον sport fm, θα καταλάβαινες που πήγαινε το σχόλιο.

Mike 94 - 24/1/2022 15:24

Αυτή η τελευταία πρόταση.. Το ξεχνάει πολύς κόσμος συνεχώς

psyxraimos - 24/1/2022 15:19

δεν ήξερα για τη δυνατότητα "προσωρινής διοίκησης" και της συνέπειές της. Οπότε ευχαριστώ κέτσε για την εξήγηση γιατί πολλά δεν ξέρουμε εμείς οι απ'έξω. Διαφωνώ με την αναπαραγωγή του "χρήσιμος ηλίθιος" για τον Ντέμη όχι γιατί ξέρω ότι δεν είναι αλλά γιατί μου φαίνεται too much σε ένα σχέδιο τόσο πιο κεντρικά οργανωμένο να χρειαζόντουσαν το σχόλιο του Ντέμη σε ένα παιχνίδι για το πώς θα πορευτεί η διαιτησία απέναντί μας. Συμφωνώ ότι μπορεί να έκανε λάθος εκεί ο Ντέμης αλλά και η... Συνέχεια συνεχόμενη "εξύβριση", από δημοσιογράφο κιόλας, τοξικότητα ρίχνει στο παιχνίδι παρά βοηθάει. Τέλοσπνατων, σε ένα τοξικό περιβάλλον μάλλον πρέπει να το περιμένω κ αυτό κ ίσως είναι το συναισθηματικό δέσιμο με έναν παιδικό ήρωα που πιστεύω για Αεκτζή που με επηρεάζει.

Όπως και να έχει, χρήσιμο να έχουμε όλοι στο νου μας τα σενάρια που βάζεις στο άρθρο και να συστρατευτούμε πίσω από την ΑΕΚάρα μας που δέχεται επίθεση. Σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα προφανώς.

barlos71 - 24/1/2022 15:16

Χαίρομαι για το Ντέμη που εξελίσσεται σε έναν φοβερό δημοσιογράφο…ίσως μια μέρα βγει και βουλευτής που πάντα ονειρευόταν.

siokostas - 24/1/2022 15:06

Πολύ εύστοχο το σχόλιό σου Κώστα. Να είμαστε ενωμένοι οι ΑΕΚτζήδες σαν μια γροθιά. Καλή η κριτική, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι εχθροί μας βρίσκονται εκτός ΑΕΚ και ας έχουμε εμπιστοσύνη στη Διοίκηση.

Ο Άγγλος οπορτουνιστής γελωτοποιός ήρθε στην Ελλάδα για μια αρπαχτή, να κονομήσει όσα περισσότερα μπορεσει και να επιστρέψει στη χώρα του, είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος για τους... Συνέχεια βορειονοτιογαύρους φαταούλ.

KarimTheKiller21 - 24/1/2022 14:52

Βρε Κώστα ειλικρινά θυμάσαι μια αγωνιστική περίοδο που να μην έχει αδικήσει η διαιτησία την ΑΕΚΑΡΑ μας, όσα χρόνια και να πάω πίσω οι διαιτητές πάντα μας σφάφιαζαν δεν θυμάμαι ούτε ένα ντέρμπι που να μην είδα όσο χάλια ή όσο καλά και αν παίξαμε σαν ομάδα, τους διαιτητές τους θυμάμαι να μην μας δίνουν το παραμικρό σφύριγμα. Επίσης οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να έχουν τεράστια αυτοσυγκράτηση και αυτοσυγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι κάθε στιγμή και πώς να συμβεί αυτό όταν ο... Συνέχεια οποιοσδήποτε διαιτητής ρίχνει δυναμίτη σε κάθε μα κάθε ματς. Όπως λέμε και με τον πατέρα μου όμως δεν πειράζει γιατί όταν η ΑΕΚ κερδίζει και συνάμα έχει αδικηθεί δεν ξέρουνε που να κρυφτούν τα γελοία άτομα ονομαζόμενα διαιτητές και τα φιλαράκια τους οι γαύροι,παοκτζήδες, αρειανοί και παλιότερα παναθηναϊκοί.

Revenant - 24/1/2022 13:44

Τελικα ρε παιδια ο ερωτυλος ποιον βοηθαει . Αν βοηθαει μονο τον γαυρο παει να πει ο παοκ εχει αλλου ακρες. Για να βοηθαει και τους δυο δεν εχει νοημα,εκτος αν τα χουν βρει.

ianras21 - 24/1/2022 14:48

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΚΡΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Ο ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΟ.ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΊ Η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

Revenant - 24/1/2022 19:18

Ισως να υπαρχουν ακομα απομειναρια απο το παλιο καθεστως(μικρο) και να συνεχιζουν να βοηθανε τον παοκ. Ιδιοι διαιτητες ,ιδιες φασεις αλλες αποφασεις. Θα φανει παντως πως θα μοιραστει το πραγμα . Παντως η μονη ομαδα που νικησε τον καλο γαυρο αλλα αδιαφορο πριν 1-2 χρονια ηταν μονο ο παοκ.

AEKDOUBLE1978 - 24/1/2022 14:47

Δυστυχώς ο κύριος ντέμης ηθελημένα ή άθελα του (αυτό δεν μπορώ να το ξέρω) εδώ και πολλά χρόνια κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ. Είναι κρίμα γιατί όπως και πολλοί άλλοι έτσι και εγώ πίστεψα ότι ο Ντέμης είναι ένας από εμάς (πολλοί το πιστεύουν ακόμη και θέλουν να γυρίσει).


Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Το 2005 με νύχια και με δόντια δεν επέτρεψε στον Μελισσανίδη να μπει στην... Συνέχεια ερασιτεχνική με αποτέλεσμα να μη γίνει το γήπεδο από τότε και ο κύριος ντέμης να μας λέει σαν ειδικός που ΔΕΝ είναι ότι το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στα Άγια χώματα αλλά στον σκουπιδότοπο του ΟΔΔΥ. Δυστυχώς για σένα κύριε ντέμη το γήπεδο έγινε τα Άγια χώματα και εσύ γελοιοποιήθηκες. Σου έπεσε λίγο βαρύ, αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή. Και τι κατάφερες? Να μη προλάβουν να μπουν στον ναό τόσα και τόσα αδέλφια μας που το είχαν κάνει σκοπό της ζωής τους. Για μένα όση ευθύνη έχει ο πρώην δήμαρχος, τόση και άλλη τόση έχεις εσύ.


Στο ματς α΄ γύρου με τα σκουλήκια έκανες σημαία ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε. Σε ένα ματς που έπαιζε με 10 πάικτες και δεν της δόθηκε κλασικό πέναλτυ. Και να τώρα τα αποτελέσματα. Την ¨Αγαπημένη¨σου ΑΕΚ κάθε Κυριακή την περνάνε χειρουργείο τα κοράκια.


Ξέρεις κάτι κύριε Ντέμη? Κάποιες από τις μορφές των πραγματικών ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ βρίσκονται στους πυλώνες του Ναού. Αλλά και χίλιους πυλώνες να είχε ο Ναός εσύ δεν θα είσουν πουθενά!!!!!


ΥΓ. Ελπίζω και εύχομαι σήμερα μετά την εκπομπή του κυρίου Ντέμη να μην ξεράσω.

ScoccoMan - 24/1/2022 14:15

Θα το γραφω μεχρι να μπουμε στο ναο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΦΕΤΟΣ. Και αυτο αφορα και τις αμφισβητουμενες φασεις. Τις οριακες. Τη μοβ γραμμη της Τουμπας στην γκολαρα του Τσουμπερ. Ακομα και εκει ΟΛΑ τα σφυριγματα ειναι ερυθρο-ασπρομαυρα.

Original78 - 24/1/2022 13:42

Είναι προφανής η πρόκληση. Στοχεύουν στην πλήρη άλωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Ήδη θέλουν να σπείρουν την έριδα με τον ΠΑΟΚ για το ματς του κυπέλλου και να πέσει πιστολιά.


Το υπουργείο Ολυμπιακού με την συνδρομή από τα ερυθρά παπαγαλάκια θα στήσουν εμπρηστικό σκηνικό... Συνέχεια αν η ΑΕΚ βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και να ρίχνει ευθείες βολές προς Άγγλο Σπάθα και λοιπούς.


Θα βάλουν την πρόθυμη ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ να βάλουν προσωρινή διοίκηση. Τότε θα έχουμε αυθεντική παράγκα για άλλα 20 χρόνια!


Χρήσιμοι ηλίθιοι πάντα υπήρχαν και υπάρχουν. Ο Θεμιστοκλής και άλλοι "αντικειμενικοί" παλιοί δημοσιογράφοι της πιάτσας της Ελλάδας είναι κάποιοι από αυτούς.


Μην τσιμπάτε με οποιοδήποτε άλλον εκτός του κόκκινου λιμανιού. Δυστυχώς, τα έχουν τακιμιάσει ο κάτοικος Αγγλίας και ο πρόεδρος αγγλικής ομάδας.

garet - 24/1/2022 13:45

αδερφέ πολύ εύκολα πας να βγάλεις λάδι τις μπουγάτσες και τους κλεφτοκοτάδες

Original78 - 24/1/2022 14:31

Είναι και αυτοί χρήσιμοι ηλίθιοι.

Το έχουν αποδείξει πολλάκις.

DIESEL1969 - 24/1/2022 13:34

εχει χρονια αυτη η κολονια κατα τηςΑΕΚ ημουν παιδι και γερασα και δεν ξερω αν θα αλλαξει ποτε,,πολυ σωστα κετσε μαζι σου ,,την καταρα μας να εχουν τα κορακια,,

ΕΠΟΜΕΝΟ