Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ανωμοτί ο «διοργανωτής» του πάρτι

Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται από νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών αναφέρουν ότι δεν έγινε προσαγωγή ή σύλληψη.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι από τη μιάμιση το μεσημέρι της Παρασκευής η συμπληρωματική κατάθεση, ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η κατάθεση διεξάγεται παρουσία ψυχολόγου, κάτι που προβλέπεται δικονομικά για ερευνώμενες πράξεις όπως ο βιασμός. Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της 24χρονης, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον φερόμενο βιασμό της.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ