Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η έκκληση της 24χρονης Γεωργίας: Όποια κοπέλα έχει βιώσει βιασμό να μιλήσει (VIDEOS)

Μέσα στην ημέρα θα καταθέσει, για τέταρτη φορά, για την υπόθεση βιασμού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει», είπε κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελους ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Στις 13.00 αναμένεται να μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να  καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού.

Θυμίζουμε ότι η 24χρονη κλήθηκε να καταθέσει  στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, για την φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου.

«Eυχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η Γεωργία Μπίκα φτάνοντας το πρωί στο τμήμα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ