Quantcast
NEWS
15 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χιμένεθ: Να μην απογοητεύσω αυτόν τον κόσμο

Ο Ισπανός τεχνικός έφτασε στην Ελλάδα, όπου γνώρισε την ολοκληρωτική αποθέωση, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από αυτό που αντίκρισε από τους Ενωσίτες οπαδούς

Δέκα λεπτά πριν τις 16.00 ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει την εμφάνισή του, μαζί με τους τρεις συνεργάτες του και τους εκπροσώπους του. Ο Ισπανός τεχνικός, αν και προετοιμασμένος ότι τον περιμένουν έξω αρκετοί Ενωσίτες, έδειξε να μην πιστεύει στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε. Παρόλο που δεν ήταν καθόλου εύκολο να σταματήσει να κάνει δηλώσεις, λόγω του ότι κανείς δεν είχε προβλέψει το τι θα συνέβαινε, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να σταθεί σε ένα σημείο και να πει δυο κουβέντες. Χωρίς να μπει σε αγωνιστικές αναλύσεις, είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Τη Δευτέρα θα έχουμε την επίσημη συνέντευξη Τύπου και θα τα πούμε όλα εκεί. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσω το 100% για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην κάνει και ένα σχόλιο για τον κόσμο που τον υποδέχθηκε και του επιφύλαξε μία εκπληκτική υποδοχή: «Ευχαριστώ όλους όσους ήταν εδώ, θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ», ενώ σε ερώτηση αν περίμενε τέτοια προσέλευση, τόνισε: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή και ελπίζω να μην απογοητεύσω αυτό τον κόσμο», είπε πανευτυχής ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος και αποχώρησε αμέσως μετά, χαιρετώντας το πλήθος Ενωσιτών που τραγουδούσε συνθήματα με το όνομά του.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ