Quantcast
26 ΣΧΟΛΙΑ

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Διαβάστε τι έκαναν οι παίκτες και ο Γιαννίκης στο ματς με τον Παναιτωλικό

Παναγιώτης Τσιντώτας 7

Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε. Στο πρώτο τον εκτελεί ο Καρέλης και στο δεύτερο η μπάλα πάει στο παραθυράκι έχοντας πάρει απίστευτη τροχιά. Ουσιαστικά και στις δύο φάσεις, τον εκθέτει η άμυνα του. Μοναδικό του λάθος, η φάση που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά διόρθωσε την κατάσταση ο Τζαβέλλας με το έγκαιρο διώξιμο που έκανε.

Στράτος Σβάρνας 5

Δεν βγήκε η χρησιμοποίηση του στα δεξιά της άμυνας και ουσιαστικά δεν προσέφερε κάτι. Ναι μεν η ομάδα είχε μια ασφάλεια αλλά δεν χρησίμευσε πουθενά, αφού ο Παναιτωλικός ρίσκαρε ελάχιστα και είχαμε ελάχιστες πλαγιοκοπήσεις από τον αντίπαλο. Εννοείται ότι ο Σβάρνας όντας στόπερ, δεν μπόρεσε να δώσει και κάτι επιθετικά και επί της ουσίας ο Γιαννίκης με τη χρησιμοποίηση του απενεργοποίησε τη βοήθεια στον Άμραμπατ στη δεξιά πτέρυγα.

Όγκνιεν Βράνιες 5

Έλειψε η σιγουριά και το καθαρό μυαλό. Ειδικότερα στο τελευταίο τέταρτο που η άμυνα έμοιαζε με παιδική χαρά. Και εννοείται άπαντες, όπως και ο Βράνιες έχει το μερίδιο ευθύνης του. Η πιο χαρακτηριστική φάση είναι αυτή του 1-1, όπου η άμυνα ανεξήγητα ανεβαίνει πάνω από τη σέντρα χωρίς κανέναν λόγο και με το που γίνεται το λάθος του Μάνταλου, ο Παναιτωλικός χτυπά στο χώρο.

Γιώργος Τζαβέλλας 5

Τις δικές του ευθύνες έχει και ο Τζαβέλλας. Που σαν πιο έμπειρος όπως και ο Βράνιες, θα έπρεπε να καθοδηγήσει πιο σωστά την αμυντική του τετράδα, για να μην συμπεριφερθεί με τέτοια αφέλεια στο 1-1, όπου όλοι βγήκαν άγνωστο γιατί, πάνω από τη σέντρα. Έχουν γίνει κι άλλα λάθη, αλλά σίγουρα αυτό στην ισοφάριση υπερκαλύπτει τα πάντα.

Μιλάντ Μοχαμάντι 5

Κακή εμφάνιση και από τον Μοχαμαντί που κι αυτός έχει τις ευθύνες του στην συνολικά τραγική εικόνα. Παράλληλα δεν έδωσε την παραμικρή βοήθεια επιθετικά και υπέπεσε σε πολλά λάθη.

Αντρέ Σιμόες 5

Αν και το βάρος πέφτει περισσότερο στην αμυντική τετράδα όσον αφορά το 1-1, σίγουρα και ο άξονας εμφάνισε μεγάλα προβλήματα. Η ΑΕΚ είχε μεγάλα κενά που ο Σιμόες δεν μπόρεσε να τα καλύψει. Και βεβαίως, απουσιάζει από τον χώρο του και στο 1-2. Από εκεί και πέρα υπήρξαν πολλές κακές στιγμές απόψε για τον Αντρέ ενώ η βοήθεια στην οργάνωση ήταν μηδενική. Αφού η μπάλα πήγαινε μόνο παράλληλα και προς τα πίσω.

Νταμιέν Λε Ταλέκ 5

Τα ίδια ισχύσουν και για τον Γάλλο μέσο. Που δεν μπόρεσε να προσφέρει απολύτως τίποτα. Ακόμα, θεωρητικά, στα καλά διαστήματα της ομάδας, τόσο ο Λε Ταλέκ όσο και ο Σιμόες δεν μπόρεσαν να δώσουν αυτά που έπρεπε. Και αμυντικά υπήρχαν θέματα αλλά πολύ περισσότερο οργανωτικά.

Πέτρος Μάνταλος 3

Δεν επιτρέπεται να είσαι αρχηγός της ΑΕΚ και να έχεις αυτή την συμπεριφορά και αυτή τη νωθρότητα τη στιγμή που η μπάλα καίει. Δεν επιτρέπεται, να κάνεις σε αυτό το χρονικό σημείο το λάθος και στον συγκεκριμένο χώρο, χάνοντας εύκολα τη μπάλα, ανεξάρτητα του ότι συνολικά η άμυνα σου,έδειξε εικόνα παιδικής χαράς στη συνέχεια. Όπως δεν επιτρέπεται, να μην μαρκάρεις με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα, στη φάση του 1-2. Δυστυχώς, ο Μάνταλος, σήμερα ήταν μέσα και στις δύο περιπτώσεις των γκολ του αντιπάλου, που στοίχισαν μια οδυνηρή ήττα. Μια κακή εμφάνιση από τον αρχηγό που έχει να θυμάται μόνο την μπαλιά στον Καρίμ για το 1-0…

Νορντίν Άμραμπατ 5

Δεν ήταν καλός. Και πιθανότατα, θα μπορούσε να αποτελέσει και την πρώτη αλλαγή του Γιαννίκη. Τελικά βγήκε στο 87’. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε πολλά λάθη, ενώ παράλληλα δεν έπαιζε απλά κάνοντας κατάχρηση της ντρίπλας. Όσο παίζει με αυτόν τον τρόπο η ΑΕΚ θα παίρνει από αυτόν τον τρομερά ποιοτικό παίκτη, το απόλυτο μηδέν. Αυτό που πήρε και σήμερα.

Λιβάι Γκαρσία 6

Είχε διάθεση, πάλεψε και παίζοντας στην αριστερή πτέρυγα προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην πλευρά του αντιπάλου. Κατάφερε να φανεί σε κάποιες περιπτώσεις αλλά τις περισσότερες φορές έβγαινε απέναντι σε τρεις αμυντικούς του Παναιτωλικού. Τα στοιχεία του είναι τρομερά αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε να τον αξιοποιήσει όπως πρέπει, ούτε να χτίσει έναν αυτοματισμό που να τον βγάλει στο ένας με έναν. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει ο Γιαννίκης αφού ούτε αυτό φαίνεται πως έχει δουλευτεί! 

Καρίμ Ανσαριφάρντ 7

Έτρεξε, τα έδωσε όλα και ήταν ένας από τους ελάχιστους που διασώθηκαν. Κορυφαία του στιγμή φυσικά η κούρσα από την μπαλιά του Μάνταλου, το άδειασμα στον αντίπαλο του και το όμορφο τελείωμα για το 1-0. Από εκεί και πέρα τροφοδοτήθηκε ελάχιστα και δεν μπόρεσε να φανεί τόσο επικίνδυνος στο δεύτερο μέρος.

Οι αλλαγές

Στίβεν Τσούμπερ 6

Αποτέλεσε την πρώτη κίνηση του Γιαννίκη στο ματς μπαίνοντας στο 65’. Μπήκε με διάθεση, με όρεξη και ήταν κινητικός. Μάλιστα δημιούργησε και μια μεγάλη ευκαιρία που θα μπορούσε να σκοράρει. Θα μπορούσε να περάσει και νωρίτερα στο ματς. Όχι στη θέση του Γκαρσία, αλλά σε αυτή του Άμρμπατ, που ήταν αρνητικός.

Λάζαρος Ρότα 5

Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο αντικαθιστώντας τον Σβάρνα για να δώσει προφανώς κάτι επιθετικά στην ΑΕΚ αλλά δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα η χρησιμοποίηση του. Δεν πρόλαβε να φανεί και να βοηθήσει.

Γεβχέν Σάκχοφ 2

Στο ίδιο σημείο μπήκε και ο Σάκχοφ. Επομένως, όντας ξεκούραστος, θα περίμενε κάποιος τουλάχιστον μια μεγαλύτερη προσπάθεια στο μαρκάρισμα στον Μεντόζα στο 1-2. Ο Ουκρανός δεν το έκανε. Μάρκαρε παθητικά, χωρίς πάθος, χωρίς ψυχή. Το απόλυτο μηδέν όσον αφορά την προσφορά στο αποψινό ματς…

Μιχάλης Κοσίδης -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ντάρκο Γέβτιτς -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο προπονητής

Αργύρης Γιαννίκης 4

Τα λάθη των παικτών σοβαρά αλλά η πρώτη ευθύνη είναι δική του. Αρχικά, η επιλογή Σβάρνα σε ρόλο δεξιού μπακ, απέναντι σε μια ομάδα στημένη στο δικό της μισό, δεν έχει καμία λογική. Ο διεθνής στόπερ, δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο ματς και να προσφέρει βοήθειες επιθετικά, όχι γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί δεν μπορούσε και έτσι η ΑΕΚ ήταν σχεδόν ανύπαρκτη από τα δεξιά έχοντας μόνο τον Άμραμπατ χωρίς στήριγμα. Επιπλέον, η εικόνα που δείχνει η ομάδα στο τελευταίο τέταρτο της απόλυτης κατάρρευσης και τα λάθη που γίνονται σίγουρα βαραίνουν τον Γιαννίκη, ειδικά η συμπεριφορά στο 1-1 είναι αδιανόητα κακή. Οι παίκτες του χωρίς λόγο, ανεβαίνουν πάνω από τη σέντρα με μια τακτική απειθαρχία που χρεώνεται στον προπονητή και κάπως έτσι, γίνεται το κακό. Στο 1-2, δε, πάλι ανασταλτικά η ομάδα δείχνει να έχει μεγάλα κενά στον άξονα και ο Σάκχοφ τον οποίο μόλις είχε περάσει στο ματς ο προπονητής, δεν μαρκάρει σωστά τον αντίπαλο του. Ουσιαστικά όλα σήμερα ο Γιαννίκης τα έκανε λάθος, αφού και το ότι κράτησε στο ματς τον αρνητικό Άμραμπατ και το ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καλύτερα το ματς με τις αλλαγές του, που ούτε αυτές έδωσαν κάτι, λένε τα πάντα για το σημερινό ναυάγιο, του ίδιου προσωπικά και της ομάδας. Μιας ομάς που αν το δούμε και σφαιρικά, αντί να βελτιώνεται, όλο και χειροτερεύει... 


Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Nikaek11 - 17/1/2022 20:23

Ήθελα να ήξερα εδώ και τρεις μήνες μετά απ' τους αγώνες βλέπουν βίντεο τα λάθη που γίνονται και τις λάθος ενέργειες που κάνουν ,τι βλέπουν αν βλέπουν τα λάθη τους αν τα βλέπει ο προπονητής τι λένε οι ίδιοι τι λέει ο προπονητής και γιατί κάνουν είτε τα ίδια είτε αλλά λάθη κάθε Κυριακή ,αν τα βλέπει ο προπονητής τους τα λέει και δεν καταλαβαίνουν ας τους αφήνει στην εξέδρα και να βάζει άλλους.

Stefanos2121 - 17/1/2022 19:59

Amrabat καλός χρυσός αλλά πολύ ατομιστης.. Με τα δικά μου τα μάτια.. Θέλουμε ηγέτη στην άμυνα ένα 6 και 8 και έναν προπονητή με καρύδια.. Δεν νομίζω να αντέξει την πίεση ο γιαννικης.. Βλέπουμε πάντως ότι δεν υπάρχει αυτό το καλό. Κλίμα δυστυχώς και αυτό δυστυχώς κάτι σημαίνει.. Κρίμα άλλη μια χρονιά χαμένη

HockanmonoAEK - 17/1/2022 19:17

Το προβλημα της ΑΕΚ ειχε αρχισει να φαινεται απο νωρις και για εμενα την ευθυνη εχει ο Γιαννικης, Τσουμπερ, Αμπραμπατ, Γκαρσια, αλλα και τα δυο φορ μας σε μικροτερο βαθμο παιζουν για παρτυ τουςμ κρατανε μπαλα πολυ και κανουν καταχρηση , επισης δεν μπορω να κρινω τις ασκησεις μεγαλης εντασης με την μπαλα σε μικρο χωρο, αλλα μεσα στο γηπεδο χανονται, δεν μπορει ο βαζελος και ο γΑυΡΟΥΛΗς με διο πασες να ειναι εξω απο την πειοχη σου συνεχομενα, αδυνατω να κατανοησω πως παιχτες σαν αυτους... Συνέχεια πιυ προανεφερα να μην μπορουν να δημιουρφησουν προβληματα σε αμυνες "χαμηλης" ποιοτητας. Ολες οι σοβαρες ομαδες παιζουν την μπαλα με την μια και πολυ στο χωρο, εμεις τι κανουμε? Μονο με τον πας η ομαδα εδειξε χαρακτηρα και ισορροπια, στα αλλα παιχνιδια εδειχνε να μην ξερει τι θελει να κανει ακριβως. Ειναι ευκαλο αντιμετωπισιμη η ομαδα αν κλεισουν τους δυο πλαγιους μπροστα, ακριβως γιατι εχουν δει οτι ετσι ταλαιπωρουν την μπαλα και απο ουσια μηδεν, αυτο εχω καταλαβει εγω

Alextsa - 17/1/2022 01:24

ως ποτε θα καλυπτεις τον τσιντωτα;;;; ειναι δυνατον να παιζει αυτος ο ανθρωπος ΣΤΗΝ ΑΕΚ;;;;; ημαρτον. στον μανταλο, το ανωτερο, θα ηταν 1,3. ντροπη. μην μανατζαρετε τοσο πολυ τους παιχτες για οφελος σας.

Nikaek11 - 17/1/2022 14:28

Ο Μάνταλος πρέπει να μπαίνει στο 80 με 85 και μόνο αν έχει κλειδώσει το παιχνίδι δύο με τρία μηδέν ο σακχωφ ούτε στην ΑΕΚ β η άμυνα παρά λίγο να ήταν στην περιοχή του Παναιτωλικού κατά τα άλλα καλύπτει τον τσιντωτα.

Marsupios - 17/1/2022 10:54

Αρνητής ποδοσφαίρου?

Chris8001 - 17/1/2022 11:44

Ασφαλώς και θέλουμε ενίσχυση σε άμυνα και κέντρο για να κοιτάξουμε στα ίσα τον Γαύρο. Αλλά ρε παιδιά, για να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια στην έδρα σου, δεν χρειάζεσαι παικταράδες στα χαφ, δηλαδή πόσο καλύτεροι είναι οι χαφ του Παναιτωλικού;

Αναρωτιέμαι αν ο Αντούνες και ο Φλόρες είναι τόσο ανώτεροι από Σιμόες, Λε Ταλεκ και Σακχοφ.

Θεωρητικά τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες, θα μπορούσαμε να τα παίρνουμε με την ποιότητα... Συνέχεια και τις προσωπικές ενέργειες 2-3 μεσοεπιθετικών (Τσούμπερ, Γκαρσία, Αμραμαντ, Μάνταλο), αλλά ούτε αυτοί δεν τράβηξαν χθες...

Mojorisin - 17/1/2022 12:37

Ειναι τοσο ανωτεροι φιλε.ειδες εσυ κανενα χαφ της ΑΕΚ να εχει την πρωτη επαφη του φλορες

exadm - 17/1/2022 09:35

Κριτική της πλάκας,όταν είσαι αρνητικός ούτε τη βάση δεν παίρνεις,όλοι χαλιά ακόμα και ο Καρίμ που σκοράρει αρνητικός γιατί δεν χαίρεται τον γκολ που πετυχε

_panagiotis_ - 17/1/2022 11:28

Δεν είναι μόνο η αντίδραση του Καρίμ αλλά και των υπολοίπων. Εδώ εμείς αν μας δώσεις μια μπάλα να σκοράρουμε στην αλάνα θα το χαρούμε σαν μικρά παιδιά, θα κατακλυστούμε από χαρούμενα συναισθήματα, όταν βλέπεις όμως τον σκόρερ-ποδοσφαιριστή να μην πανηγυρίζει και να έρχονται 2-3 τυπικά μόνο να τον σκουντήξουν για να δείξουν ότι χάρηκαν καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ομάδα, το κλίμα είναι κακό και λειτουργούν ατομικιστικά.

Vasilis.A E K. HAIDARI - 17/1/2022 11:12

Οπως κανω χρονια τωρα δεν μπαινω καθολου στην διαδικασια αξιολογησης των παικτων,θελω ομως με αφορμη και το χθεσινο παιχνιδι ν'αναφερθω στην κακιστη εως απαραδεκτη νοοτροπια συνολικα της ομαδας,ειναι αποριας αξιον πως γινεται η πλειονοτητα των παικτων που ερχονται στην ΑΕΚ με την παροδο του χρονου αντι να εχουν ανοδικη πορεια αυτοι να εχουν φθινουσα σταδιακη αποδοση,ειναι πραγματικα για ψυχιατρικη ποδοσφαιρικη αναλυση,και το ωραιο ποιο ειναι, οταν αρκετοι απο αυτους... Συνέχεια αποχωρουν για αλλη ομαδα πολυ συχνα Ω του θαυματος να φανερωνουν πολυ καλυτερη εικονα. Προσωπικα εκτιμω οτι αποδιδεται στην νοοτροπια καθαρα που εχει εδραιωθει τα τελευταια χρονια ως δημοσιων υπαλληλων,πως αλλλιως μπορει να ερμηνευθει;,αφου στα περισσοτερα ματς η ενταση που θα επρεπε να εχουν ειναι ανυπαρκτη,η προσπαθεια που καταβαλλουν ειναι ενα μηδενικο, πιεση-αγχος για την νικη ειναι επισης μηδεν.Μετα απο ολα αυτα εχουμε καταντησει να βγαζουμε αχρηστους πολλους προπονητες, αλλα εκτιμω οτι κοιταζουμε το δενδρο και χανουμε το δασος,αφου προκυπτει οτι το προβλημα είναι αλλου ", αυτων δηλ, που οργανωνουν-τρεχουν την ομαδα και λειτουργουν δυστυχως και αυτοι σαν δημοσιοι υπαλληλοι. Αν θελουμε να δουμε προοδο της ομαδας ανταξια της ιστοριας της, πρεπει να αρχισει χθες κιολας με ατομα ικανα-αξια πρωταθλητισμου ,αρχιζοντας απο τον τελευταιο φροντιστη εως την κορυφη της πυραμιδας.Αν γινουν πραξη τα παραπανω ΝΑΙ τοτε μπορουμε να προσδοκουμε καλλιτερες ημερες,οτιδηποτε αλλο ειναι να ειχαμε να λεγαμε..........................Α Ε Κ Α Ρ Α....ΤΕΛΟΣ...

RafikDj19 - 17/1/2022 11:00

Οι ατομικές κριτικές πανε περίπατο όταν τρως γκολ σαν το 1ο...


Ποιος εχει δωσει εντολη στην αμυνα να είναι ΠΑΝΩ απ τη σέντρα, σε ματς που κερδίζεις ???

Αυτη είναι άμυνα 90ου λεπτου, σε νοκ αουτ ματς που θες γκολ για προκριση, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...... Συνέχεια
Το τραγικο ειναι οτι η ομαδα ματς με ματς γινεται χειροτερη και πως παίχτες με ποιότητα καίγονται...


Θα φτάσουμε καλοκαίρι και θα θες παλι 10 μεταγραφες...

akostas73 - 17/1/2022 09:42

ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ

Marsupios - 17/1/2022 10:52

Αρνητής μπάλας..

Sole21 - 17/1/2022 10:45

-10 από ολυμπιακο. Τέλος για φέτος το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον να βγούμε Ευρώπη.

HugoAlmeidas - 17/1/2022 10:39

Όταν ο Λιβάγια έκανε λάθος πάσα στο ματς με την Μπράγκα βαθμολογήθηκε με μηδέν (!!!) και του κρεμασαμε το δελτιο στον τοιχο... Λέω εγώ τώρα...

anastadam79 - 17/1/2022 09:34

εγώ αυτο που είδα χθες με σοκαρε... ενας καρίμ να βάζει γκολ και ουτε καν να το πανηγυρίζει ! λες και είχε κάνει το 5-0...αφου προς στιγμην ενω εγώ το πανηγύρισα, βλέπω τον Καρίμ να μην πανηγυρίζει και λέω "ελα ρε το έχασε"????ένας αμπραμπατ να μην δίνει πάσα για κανέναν λόγο, ενω θα μπορούσε να δώσει και να βγάλει το συμπαικτη του σε θέση για γκολ και αυτό το σκηνικο παίχτηκε 2-3 φορες...ένας Γκαρσία σκιά του εαυτου του...ο Τσουμπρε τα ίδια.... ένας Μάνταλος αντί να δώσει δεξια ή αριστερα προτίμησε... Συνέχεια με ολους μπροστα να κάνει τρίπλα και δυστυχώς έχει ξαναγίνει να χάσει εκεί την μπάλα και να φάμε γκολ...καλά το ότι χάνει ένας παίχτης τη μπάλα πολύ πριν τη σεντρα κοντά στο υψος της περιοχής του αντιπάλου και να τρωμε γκολ με ξεπερνάει!!! που σημαίνει αμυνα για γέλια...σε κάθε παιχνίδι με 2-3 τελικες ο αντιπαλος μπορεί να μας κερδίσει...δυστυχώς μεχρι στιγμής, δεν φαίνεται καμία δουλειά προπονητη στο γήπεδο. ξέρω ότι είναι νωρις και δεν περιμένω να δω την σουπερ ομαδάρα αλλα μια βελτίωση βρε αδερφε κάπου!! αντιθέτως αυτό που κάνει μπαμ είναι ότι η ομάδα απο αγώνα σε αγωνα χειροτερεύει....δεν ξερω μου φαίνεται ότι ο Γιαννίκης δεν μπορεί να επιβληθεί και οι παίκτες κάνουν ότι γουστάρουν...είναι λες και είναι μαλωμένοι μεταξύ τους και παίζει ο καθένας για την πάρτι του...

Fs1983 - 17/1/2022 01:19

Το κακό με το Γιαννικη είναι πως δε φαίνεται να ψάχνεται καθόλου έστω να "μακιγιαρει" τις αδυναμίες της ομάδας..Βλέπεις πως έχεις το πιο αργό κέντρο του πρωταθλήματος και όλοι σου κάνουν παγίδες να κλέψουν μπάλα από μανταλο και σιμοες για να σε χτυπήσουν στο τρανζισιον και τι κάνεις γι'αυτό?τίποτα.Βαλε πχ αμραμπατ στη θέση μάνταλου που δεν πουλάει εύκολα μπάλα,δεν πέφτει και είναι ταχύς,δοκίμασε..Δοκίμασε σχήμα με 3 χαφ σε κάποια ματς.Βαλε χατζισαφι μπροστά από... Συνέχεια μοχαμαντι η'στα χαφ.Πετα έξω έναν εκ των βρανιες, Τζαβέλλα που δεν ταιριάζουν καθόλου τακτικά και είναι συνεχώς εκτός θέσης.Βαλε τσουμπερ πιο κεντρικά η'δευτερο επιθετικό.Γενικσ κανε κάτι μπας και βελτιωθεί αυτό το χάλι..

taxiss21 - 17/1/2022 09:33

Ο Χατζισαφί για κάποιο λόγο δεν τον βάζει καν, επιμένει πολύ σε Σάκχοφ, δεν δοκιμάζει Λε ταλέκ σε σέντερ μπακ αντί Τζαβέλλα ή δεν προωθεί τον Λάτσι που πέρσι ήταν ο καλύτερος αμυντικός σου. Μόνιμα ο Τσούμπερ στα πλάγια, οπ Μάνταλος βρέξει χιονίσει μέσα, ο Γέφτιτς δεν παίζει ποτέ και κρίθηκε ακατάλληλος όπως ο Νταντσένκο πολύ γρήγορα. Μισελέν δεν παίζει συχνά, ο Ρότα μια μόνιμη αλλαγή χωρίς αντίκρισμα και ο Αμραμπάτ δεν είναι τόσο ουσιαστικός παρότι μαχητικός τελευταία. Διασωθείς... Συνέχεια ο Καριμ, ο Αραούχο και ο Σιμόες για μένα που μάχονται πιο πολύ απόλους για την ομάδα, όπως και ο Μήτογλου. Κρίμα κρίμα πέφτει στην εκτίμηση του κόσμου και ο Γιαννίκης γιατί βλέπεις συνέχεια την ίδια ομάδα με τις ίδιες αλλαγές. Σβάρνας δεξί μπακ μόνο επί Χιμένεθ που δεν είχε άλλον να βάλει και τον έβαλε από ανάγκη.

Boemis 21 - 17/1/2022 09:28

*επιτελους σταματιστε να βαζετε τοσο καλη βαθμολογια στους παιχτες..σταματιστε να χαιδευετε αυτια..μονο κακο κανετε στην ομαδα..αυτο δεν ειναι ΑΕΚ..ειναι ΘΕΑΤΡΟ εδω & πολυ καιρο..απλα τωρα αλλαξε παρασταση κι απο την τραγωδια πηγαμε στην ΚΟΜΩΔΙΑ..

MONO_ARSENAL21 - 17/1/2022 09:17

Κακή εικόνα η ομάδα χτες.... Απλα επδ το αναφερετε και σχεδον με αγανακτηση: στην ισοφαριση η αμυνα ηταν ψηλα επδ η φαση ξεκιναει απο δικο μας κορνερ. Μην λεμε ο,τι θελουμε

Κατα τα αλλα, για το φαουλ στον Μανταλο στην ιδια φαση γτ δεν λετε τιποτα;;;;;

Τραγικη αμυνα με το διδυμο τζαβελλας βρανιες. Ο Μητογλου γτ εχει παραγκωνιστει ετσι; Φυσικα και δεν ειναι αυτος η τελεια λυση, αλλα ειχε δειξει πιο σφιχτη η αμυνα με βρανιες-μητογλου...... Συνέχεια
Ευτυχως που τα μεταγραφικα στην ομαδα λειτουργουν ρολοι και βγαινει να διαψευσει ολους τους παικτες που συνδεονται με το κλαμπ... Τωρα το να παρουμε οντως καποιον, μαλλον εχει περασει σε δευτερη μοιρα

Marsupios - 17/1/2022 04:42

Ο Μάνταλος σας φταίει... Επειδη έχασε την μπάλα στο κέντρο με 4 αμυντικούς μας πίσω του που τους έκανε ρόμπα ο Καρέλης.. Ή μήπως σας φταίει που έπιασε σουταρα στο γαμα ο άλλος στο 2ο γκολ? Το επιθετικό μας χαφ φταίει δλδ που η άμυνα είναι για σχολικο πρωτάθλημα..

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 17/1/2022 08:58

Προσωπικα δεν τον θελω στην ομαδα...ομως αυτο που λες ειναι 100% σωστο για τη συγκεκριμενη φαση..

Δεν λεει πουθενα οτι ειναι απαγορευτικο το δεκαρι σου να κανει λαθη.

taxiss21 - 17/1/2022 04:35

Ρε παιδια καρμπόν περσινή ενδεκαδα έστησε ο γιαννικης? Δηλαδή τον Σβάρνα τον έβαζε ο Χιμένεθ γιατί δεν του είχε μείνει κανένα δεξί μπακ από ανάγκη. Τώρα που έχουμε ήδη δύο τι τον έβαλε χθες? Ο Βρανιες και Ο Τζαβέλας δεν έχουν εντολές να μην ανεβαίνουν λες και είναι χαφ? Ασυνδετη, άοσμη και εντελώς κακή ή ομάδα και δεν είναι ξανά δυνατόν να προηγείσαι μέσα στην έδρα σου με απόλυτη κατοχή και χωρίς κινδύνους και να χάνεις στο τελευταίο δεκάλεπτο από λάθη που δεν έκανε η ομαδα ούτε στην... Συνέχεια Γ εθνική με τον δελλα και με παίκτες όπως ο Τσουπρος και ο Σάρρης.

Anakassa68 - 17/1/2022 03:24

Ότι και να πούμε για την σημερινή ομάδα και τους παίκτες είναι λίγο. Σημαντικό αρνητικό στοιχείο για μένα είναι πως η ομάδα δεν παίζει γρήγορα και απλά. Κατάχρηση ντρίπλας και πολύ κουβαλήματα της μπάλας. Πολλές επαφές με τι μα δώσουν την μπάλα. Αυτό πρέπει να το αλλάξει άμεσα ο προπονητής. Ο μόνος που δείχνει βελτιωμένος τελευταία (σε σχέση με πριν) στον τομέα αυτόν είναι ο Λιβάι. Σήμερα δε, μόνο ο Καρίμ έπαιζε γρήγορα και απλά. Επίσης ένα σχόλιο για τον Τσιντώτα. Στο πρώτο γκολ δεν... Συνέχεια έπρεπε να βγει τόσο. Έπρεπε να περιμένει πίσω. Τον κυνηγούσαν τον Καρέλη δύο δικοί μας και έπρεπε να ποντάρει στο να τον φτάσουν ή ίσως να κάνει ένα κακό κοντρόλ όσο ανέβαινε. Με την τόσο μεγάλη έξοδο του έδωσε όλο το πεδίο και την ευχέρεια να πλασάρει άνετα. Και έπεσε και χωρις λόγο. Δεν λέω πως φταίει αυτός (σε καμία περίπτωση) αλλά τέτοιες φάσεις είναι που ξεχωρίζουν τον καλό τερματοφύλακα.

Σε κάθε περίπτωση, Γιαννικη σε πιστεύουμε αλλά βγάλε χαρακτήρα στην ομάδα. Νιώθω να σε καταπίνει κι εσένα η περυσινή νοοτροπία. Άλλαξε το τώρα!!! Η πρόκριση με τον ΠΑΟΚ μονόδρομος…….

AEK from ever for ever - 17/1/2022 00:43

Μετά τις ( τυχαίες) νίκες με Άρη και ΠΑΟ είχα σχολιάσει πως ντράπηκα για την εικόνα της ομάδας όπου η ΑΕΚ δέχτηκε ανελέητο σφυροκοπημα και κέρδισε από τύχη και ηρωικές άμυνες. Είχα γράψει πως νίκες με τέτοιο τρόπο είναι σαν ήττες γιατί ήρθαν χωρίς κανένα σχέδιο (που να ταιριάζει σε μεγάλη ομάδα) και δεν μπορεί να είσαι πάντα τόσο τυχερός. Πολλοί φίλοι τότε αντέδρασαν.

Μην τα βάζετε πάντως με παίκτες και προπονητές. Το πρόβλημα είναι πιο βαθύ, η ΑΕΚ δεν είναι πια... Συνέχεια μεγάλη ομάδα (αγωνιστικά πάντα). Εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια είναι μια ομάδα χωρίς ταυτότητα και το κυριότερο, χωρίς προσανατολισμό.

ΕΠΟΜΕΝΟ