Το κλίμα στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά το 2-2 με την Άστον Βίλα, φαίνεται ότι δεν είναι το καλύτερο.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ είχε στον πάγκο της ομάδας δύο τερματοφύλακες και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βάσει των λεγομένων του, ο Άντονι Μαρσιάλ δεν ήθελε να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Γιουνάιτεντ για το εν λόγω παιχνίδι.
Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός φρόντισε μέσω social media να διαψεύσει τα λόγια του Γερμανού προπονητή του, τονίζοντας πως σέβεται την ομάδα στην οποία βρίσκεται τα τελευταία επτά χρόνια και πως επιθυμία του ήταν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τους «χωριάτες».
«Δεν θα αρνιόμουν ποτέ να αγωνιστώ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρίσκομαι εδώ 7 χρόνια και ποτέ δεν υπήρξα και θα είμαι ποτέ ασεβής απέναντι στον σύλλογο και στους φιλάθλους», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

