PREMIER LEAGUE-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΝΟΡΙΤΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ
Από το κακό στο χειρότερο η Έβερτον, που έχασε με 2-1 στην έδρα της Νόριτς, η οποία αγνοούσε τη νίκη από τις 20 Νοεμβρίου. Ελπίζει σε παραμονή πλέον η Νόριτς, ενώ η Έβερτον βρίσκεται μόλις στο +6 από την τελευταία τριάδα.
Στο 12ο λεπτό ο Πίκφορντ είπε όχι σε σουτ του Λι Μελού ενώ στο 16’ μετά από γύρισμα του Σάρτζεντ ο Κιν πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Και μάλιστα με τη σέντρα, τα «καναρίνια» έφυγαν μπροστά, ο Ουίλιαμς βρήκε όμορφα τον Ιντά που πλάσαρε τον Πίκφορντ για το 2-0. Στο 24’ ο Πίκφορντ είπε όχι σε κοντινή προσπάθεια του Πούκι και στο 36’ το σουτ του Γκρέι πέρασε μόλις έξω.
Στο 51’ ο Μικολένκο έκανε τραγικό λάθος, ο Ιντά έκλεψε κι έδωσε στον Πούκι που πλάσαρε και είδε τον Γκόντφρεϊ να σώζει στη γραμμή.
Στο 60’ ο Ριτσάρλισον μείωσε με απίθανο ψαλιδάκι κι έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την Έβερτον ενώ στο 71’ ο Κρουλ είπε όχι σε πλασέ του Κάλβερτ Λιούιν. Στο 83ο λεπτό ο Γιαννούλης έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Γκόρντον και 90+3' το πλασέ του Ράσιτσα σταματησε στο δοκάρι.
ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Άαρονς (80’ Γιαννούλης), Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ουίλιαμς (76’ Μπιράμ), Λι Μελού, Σόρενσεν, Σάρτζεντ (87’ Τζόλης), Ιντά, Πούκι, Ράσιτσα
ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (54’ Μίνα), Κιν, Γκόντφρεϊ, Μικολένκο, Γκόρντον, Ντοουκουρέ, Γκόμες, Γκρέι, Ροντόν (54’ Ριτσάρλισον), Κάλβερτ Λιούιν
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

