Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Υπέφερε από θερμοπληξία ο διαιτητής του Τυνησία-Μάλι»

Δημοσιογράφος έδωσε τη δική του εξήγηση για την απόφαση του ρέφερι να λήξει πριν το 90' την αναμέτρηση για το Κόπα Άφρικα

Ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε από τη Ζάμπια αναμένεται σύντομα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμοδίων αρχών της CAF για το γεγονός πως, στο παιχνίδι Τυνησία-Μάλι για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, σφύριξε δυο φορές τη λήξη του αγώνα, πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο και στις δυο περιπτώσεις.

Προς υπεράσπιση του ρέφερι, ο δημοσιογράφος, Ταρέκ Ταλαάτ, υποστήριξε ότι ο διαιτητής υπέφερε από θερμοπληξία, με αποτέλεσμα να χάσει τη συγκέντρωσή του και να μην μπορεί να συνεχίσει.

Μάλιστα, ανέφερε στο λογαριασμό του στο Instagram ότι ο Σικάζουε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί και το εξής: Πριν από 3.5 χρόνια, ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, με την υποψία της διαφθοράς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ