Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τόμπσον: Να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο

Συγκινημένος ο 31χρονος γκαρντ για την επιστροφή του στα παρκέ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά από 941 ημέρες και δυο σοβαρούς τραυματισμούς, ο Κλέι Τόμπσον επέστρεψε στη δράση, στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον 31χρονο γκαρντ να μην κρύβει τη συγκίνησή του, μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Τόμπσον είπε πως "ήταν ξεχωριστό, δεν πρόκειται να το ξεχάσω, μακάρι να μπορέσω να το ζήσω ξανά. Και μόνο που άκουσα τον εκκωφαντικό θόρυβο από το κοινό. Είναι δύσκολο να το εκφράσεις με λόγια. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για εμένα και τους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου. Γίνομαι συναισθηματικός που το συζητάω, αλλά ήταν απίστευτο. Τα δύο τελευταία χρόνια με δίδαξαν να μην παίρνω ως δεδομένο αυτό που κάνουμε. Όταν μπορούμε να το κάνουμε μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους και να το κάνω για 10 χρόνια τώρα είναι πραγματική ευλογία".

Πρόσθεσε και το εξής: "Δεν σούταρα όσοι καλά θα ήθελα, αλλά και μόνο που μπορώ να δω ξανά το όνομά του στη στατιστική είναι σημαντικό για μένα".

Τέλος, για την εφετινή ομάδα των Γουόριορς, ο Κλέι Τόμπσον είπε πως "είμαι τόσο ενθουσιασμένος για την υπόλοιπη σεζόν. Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Όταν θα δουλέψουν φουλ οι μηχανές δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιος που θα μας σταματήσει".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ