Η Βέροια με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την απόκτηση του 29χρονου Έλληνα επιθετικού, Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Λιθουανική Πανεβέζις.
Η ανακοίνωση της Βέροιας:
Από την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Καπνίδη. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 15 Αυγούστου 1992, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης και έχει θητεύσει σε Άρη, Εργοτέλη, Καβάλα, Ξάνθη κ.α. ενώ πιο πρόσφατος σταθμός της καριέρας του ήταν η Α’ Εθνική του Λιθουανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα η FK Panevezys.
Ο Αντώνης Καπνίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν και ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!