Η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 25.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα που είχαν ως αποκορύφωμα την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Πάντως η ΑΕΚ δεν τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού της έδρας της και έτσι θα υποδεχτεί με κόσμο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
@νικος-αρρωστακι ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΣΥΓΝΩΜΗ. @ΝΙΚΟΣ ORΙGINAL ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΙΚΟ, ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
Δεν υπάρχει πρόεδρος. Τιτλοφορείται ως ηγέτης ή αρχηγός
ρε παιδια ποσο ακριβυνε η μπουνια στην ελλαδα? για 5 μπουνιες στον πριγκηπα-πολυνικη(που μετα τις μαπες μετονομαστηκε σε 62χρονο τεχνικο) 25000 ευρω?αν πληρωσουμε με ΑΕΚ diners θα εχουμε ατοκες δοσεις? με μπλε ποδια και τσαντα σχολικια ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ,ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ....
Ευφυές και πρωτότυπο. Έχει υπόλοιπο η Diners από τα χρωστούμενα της Λαμίας?
ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΟΝΟ" ΕΜΕΙΣ". ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. @ ΝΙΚΟΣ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ, ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
μαλλον μπερδευτηκες..ξαναδιαβασε το σχολιο μου.σε σενα απευθυνοταν,αλλα το επιλεκτικη μνημη δεν πηγαινε σε σενα..
ΑΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ Ο "ΒΑΤΡΑΧΟΣ" ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ " ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, Ο ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΥ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ".
και που τα λες αδερφε αλλαζει κατι?η μηπως θα παψουν καποιοι να θυμουνται επιλεκτικα? αστο να παει..εχουμε σοβαροτερα θεματα να ασχοληθουμε πια..με αυτα δυστυχως θα ασχοληθουμε στο μελλον,υπο αλλων πρισματων..
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ! ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ , ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !
TO ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ! ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ . ΤΡΕΧΕΤΕ , ΤΡΕΧΕΤΕ , ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ !
ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΕΣ.
Εδώ ΔΕΝ είναι ΟΑΚΑ......Εδώ είναι ΣΚΕΠΑΣΤΗ......Παο μαλ*** ΠΡΟΣΚΥΝΑ μας και συ......!!!!!!! Εδώ ΔΕΝ είναι ΟΑΚΑ......Εδώ είναι ΣΚΕΠΑΣΤΗ......Παο μαλ*** ΠΡΟΣΚΥΝΑ μας και συ......!!!!!!! Εδώ ΔΕΝ είναι ΟΑΚΑ......Εδώ είναι ΣΚΕΠΑΣΤΗ......Παο μαλ*** ΠΡΟΣΚΥΝΑ μας και συ......!!!!!!!