Χωρίς να ιδρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πήρε ένα καθαρό τρίποντο. Η Ένωση, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Volleyleague επικράτησε με 3-0 σετ του Ηλυσιακού στο κλειστό «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας και συνέχισε ιδανικά την πορεία της.
Το παιχνίδι διεκόπη για τουλάχιστον μισή ώρα στο τρίτο σετ. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι υπήρξε μια ρίψη φωτοβολίδας, η οποία αν και έσβσησε άμεσα οι διαιτητές θέλησαν να διακόψουν το ματς και όταν καθαρίστηκε η ατμόσφαιρα αποφασίστηκε να εκκενωθεί το κλειστό για να συνεχιστεί το ματς.
Τα κορίτσια του Κώστα Αρσενιάδη μπήκαν με όρεξη στο παρκέ (4-0) και δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας (13-8), την οποία διατήρησε με άνεση, κάνοντας το 1-0 στα σετ (25-14).
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ (7-1), με την Ένωση να βρίσκεται σε θέση οδηγού (13-3). Ο Ηλυσιακός δεν μπορούσε να αντιδράσει (16-7) και έτσι η ΑΕΚ έφτασε στο 2-0 στα σετ (25-13).
Στο τρίτο σετ ο Ηλυσιακός πίεσε την ΑΕΚ σε μπλοκ και υποδοχή και έτσι κατάφερε να πάρει προβάδισμα (6-8). Οι «κιτρινόμαυρες», όμως δεν επηρεάστηκαν και αφού ισοφάρισαν σε 9-9 πήραν μια μικρή διαφορά (11-10), την οποία αύξησαν σταδιακά (14-11). Αν και στο 16-9 υπήρξε διακοπή, αυτή δεν επηρέρασε την ΑΕΚ, η οποία τελικά έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ (25-19).
Τα σετ: 25-14, 25-13, 25-19.
Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


μπραβο στην ομαδα!!!!!!!!!!!!!