ΚΥΠΡΟΣ-16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άρης Λεμεσού-Εθνικός Άχνας: 2-1
(Στεπίνσκι 29’, Μονέ Πακέ 65’, -Ντούρις 47’)
Πολύ σημαντική νίκη για τον Άρη απέναντι στον Εθνικό Άχνας με 2-1, αφού τουλάχιστον για λίγες ώρες θα είναι στην κορυφή!
Στο 29ο λεπτό ο Στεπίνσκι άνοιξε το σκορ για τον Άρη, ενώ ο Ντούρις στο 47ο λεπτό έκανε το 1-1 για τον Εθνικό. Ο Πακέ έκανε το 2-1 στο 65ο λεπτό.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Άρης αν και με παιχνίδι περισσότερο, άγγιξε την κορυφή και τους 30 πόντους, ενώ ο Εθνικός Άχνας έμεινε στην τελευταία θέση και τους 8 βαθμούς.
Στο 6ο λεπτό ο Μπογκατίνοφ έκανε λάθος, ο Σικόρσκι μπήκε στην φάση αλλά με κενή την εστία έστειλε την μπάλα εκτός, στην εξέλιξη ο Φόλμπρεχτ έκανε ένα σουτ και κέρδισε κόρνερ για τον Εθνικό. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο Άρης ανέβαζε τους ρυθμούς και έφτιαχνε προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Μπογκατίνοφ. Στο 23ο λεπτό ο Βάνα μάζεψε εύκολα ένα σουτ του Περατικού.
Στο 29ο λεπτό ο Ελευθερίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, βρήκε εξαιρετικά τον Στεπίνκσι ο οποίος με πανέμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Άρη.
Στο 39ο λεπτό ο Μπογκατίνοφ με εξαιρετική απόκρουση σταμάτησε κεφαλιά του Γκαρσία. Στις καθυστερήσεις μια κεφαλιά του Περατικού πέρασε έξω.
Στο 47ο λεπτό ο Ντούρις με προβολή μετά από σέντρα του Ελουντού έκανε το 1-1.
Στο 59ο λεπτό ο Ελουντού έπιασε ένα καλό σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και έφυγε κόρνερ. 3 λεπτά μετά ο Πακέ πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.
Στο 65΄ο Πακέ με κοντινή κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1 μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπαμπίκα. Στο 79ο λεπτό ο Κβάσιουκ έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.
Στο 90΄ο Ταράσοφς έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Ο ίδιος παίκτης στο 94 έκανε την κεφαλιά με τον Βάνα να σώζει τον Άρη!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

