Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα στο ματς με τον Αστέρα. Ένα ματς στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει σίγουρα τους Ρόνι Λόπες και Ανδρέα Μπουχαλάκη στη διάθεσή του. Ο Μπουχαλάκης ειδικά με το πρόβλημα τραυματισμού που έχει αποκομίσει, αναμένεται να μείνει εκτός για τα τρία επόμενα παιχνίδια.
Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή, ή όχι, του Κέβιν Λαλά, του Θανάση Ανδρούτσου και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Ανδρούτσος σε σχέση με τον Λαλά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα δοκιμάσει το Σάββατο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!